تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 11 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 106

نام تاپيک: خرید کیس تا سقف 2 میلیون تومان

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

حداقل 6 تا بنچمارک گذاشتم
    بنده که 8 تا گذاشتم و حداکثر اختلافشون 10 فریم بود!
    در ضمن 1090 به هیچ عنوان ارزش خرید برای بازی نداره
    این فقط نظر شخصی شماست و این دوستمون هم سیستم رو فقط برای بازی نمیخواد:
    از کامپیوتر هم از هر لحاظ استفاده می کنم ، طراحی سایت و بازی و ....
    تا اون موقع اینتل هم cpu های ارزونتری با قابلیت های بهتر تولید میکنه
    مسلما همینطور خواهد بود، ولی تجربه نشون داده AMD همیشه Price/Performance بهتری نسبت به Intel داشته
    بله ولی هرچی فریم بیشتر باشه بازی روانتره این رو فقط گیمرها به خوبی متوجه میشوند
    عجب!
    پس گیمرها سیستم چشماشون با بقیه فرق میکنه و قادر به تشخیص بیش از 30 فریم در ثانیه می باشند!

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

5

عجب!
    پس گیمرها سیستم چشماشون با بقیه فرق میکنه و قادر به تشخیص بیش از 30 فریم در ثانیه می باشند!
    نه عزیزم اگر کمی اهل گیم بودی فرق بازی در 30 فریم رو با بالای 80 به خوبی متوجه میشدی مثل این میمونه به کسی که تا حالا سوار پیکان هم نشده بگی Bugatti Veyron چطوریه
    با فرمایش شما
    میگم بهتر نیست یک e5200 ببندیم افت فریم هم کرد .عیبی نداره حداقل 30 فریم رو که میده بالاترش هم که فایده نداره
    این فقط نظر شخصی شماست و این دوستمون هم سیستم رو فقط برای بازی نمیخواد:
    چند تا چارت برای طراحی وب سایت قرار بدید با این پردازنده
    AMD همیشه Price/Performance بهتری نسبت به Intel داشته
    نه برای گیم اون هم با بودجه ی زیاد
    Last edited by sasan816; 12-07-2010 at 17:36.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

نه عزیزم اگر کمی اهل گیم بودی فرق بازی در 30 فریم رو با بالای 80 به خوبی متوجه میشدی مثل این میمونه به کسی که تا حالا پیکان هم نشده بگی Bugatti Veyron چطوریه
    زیاد اهل بازی نیستم
    ولی تمام صحبتهای من علمی و براساس منابع معتبر هست
    چشم قابلیت تشخیص بیش از 30 فریم رو نداره
    اگه شما منبع و مدرکی داری که خلاف اینو اثبات میکنه،بنده با کمال میل منتظر دیدن منابعتون هستم!
    پس که اینطور
    میگم بهتر نیست یک e5200 ببندند افت فریم هم کرد عیبی نداره حداقل 30 فریم که میده
    پس بزارید از نمونه مثالهای خودتون بزنم:
    شاید بشه موتور Bugati Veyron رو روی 405 گذاشت،ولی آیا اونم Bugati Veyron هست؟!
    تمام قطعات باید بهم بیان و با هم تناسب داشته باشند
    چند تا چارت برای طراحی وب سایت قرار بدید با این پردازنده
    تا اونجایی که من میدونم برای طراحی سایت بیشتر حجم رم مهمه تا پردازنده (که البته 4 گیگ کافیه)
    نه برای گیم اون هم با بودجه ی زیاد
    اتفاقا بر عکسه!
    با خرید 965 و 955 و با احتساب هزینه پایین تر مادربرد و پردازنده نسبت به Core i5 و Core i7 میشه،کارت گرافیک قویتری خرید که تاثیر خیلی بیشتری تو بازی و تعداد فریم ریت داره

4. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

چشم قابلیت تشخیص بیش از 30 فریم رو نداره
    اگه شما منبع و مدرکی داری که خلاف اینو اثبات میکنه،بنده با کمال میل منتظر دیدن منابعتون هستم!
    من مگه گفتم تشخیص نمیده بهترش رو هم میدونم چشم تا 24 فریم و در بیشترین حالت 30 فریم رو بیشتر تشخیص نمیده
    تمام قطعات باید بهم بیان و با هم تناسب داشته باشند
    نه دیگه نشد چون چشم انسان از 30 فریم بیشتر تشخیص نمیده چرا بیایم پول زیاد برای پردازنده و مین برد بدیم
    تا اونجایی که من میدونم برای طراحی سایت بیشتر حجم رم مهمه تا پردازنده (که البته 4 گیگ کافیه)
    خوب پس گرفتید
    با خرید 965 و 955 و با احتساب هزینه پایین تر مادربرد و پردازنده نسبت به Core i5 و Core i7 میشه،کارت گرافیک قویتری خرید که تاثیر خیلی بیشتری تو بازی و تعداد فریم ریت داره
    لینک معتبر قرار بدید
    پس خوبه یک cpu سلرون بگیریم با 2 تا5870 ارزونتر هم میشه نه؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

من مگه گفتم تشخیص نمیده بهترش رو هم میدونم چشم تا 24 فریم و در بیشترین حالت 30 فریم رو بیشتر تشخیص نمیده
    خب این یعنی چی؟
    یعنی 30 فریم با 80 فریم هیچ فرقی از لحاظ روان بودن بازی نداره
    نه دیگه نشد چون چشم انسان از 30 فریم بیشتر تشخیص نمیده چرا بیایم پول زیاد برای پردازنده و مین برد بدیم
    اونوقت چرا 5970 بگیریم؟!
    با کارت گرافیک ضعیفتر از اینا هم میشه بالاتر از 30 فریم گرفت
    فرضا E5200 با 4850 تو تمام بازیهای فعلی بالای 30 فریم میده!
    آیا دلیل میشه اینها رو با 1090T و 5970 یکی بدونیم؟!
    لینک معتبر قرار بدید
    حتما:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظرت fبا قیمت یکسان، کدوم برا بازی بهتره؟

CPU:AMD Phenom II X4 965=185
    M.B:Gigabyte 770TA-UD3=115
    VGA:Sapphire 5850 1Gb=320

OR

CPU:Intel Core i5 750=235
    M.B:Gigabyte P55A-UD3=185
    VGA:Sapphire 5770 1Gb=200
    پس خوبه یک cpu سلرون بگیریم با 2 تا5870 ارزونتر هم میشه
    ببین دوست عزیزم، هر کسی مختار هست، که هر کارت گرافیک رو با هر پردازنده که دوست داره ببنده و کسی هم حق نداره براش خرده بگیره!
    برای چندمین بار خدمتتون عرض می کنم تمام قطعات باید با هم متناسب باشند
    هیچ کس با یک کت شلوار به فرض یک میلیونی نمیاد کفش 10 تومنی بپوشه (مضحک میشه!)
    فکر کنم تا بحال راجع به ایجاد محدودیت CPU برای کارت گرافیک و یا به اصلاح ایجاد گلوگاه شنیدی؟!

پ.ن:
    بنده بهیچ عنوان اهل کل کل نیستم و فقط تو بحثهایی شرکت می کنم که برام یا برای سایر دوستان بار علمی داشته باشه و کلا برای فروم مفید باشه و احساس می کنم این بحث هم داره یواش یواش از حالت علمیش خارج میشه
    پس اگه جای بحث یا کل کلی بمونه بنده تو پروفایلم در خدمتتتون هستم،و بهتره تاپیک این دوستمون رو هم به بیراه نکشیم و از روال عادی خودش خارج نکنیم
    ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

به نظرت fبا قیمت یکسان، کدوم برا بازی بهتره؟

CPU:AMD Phenom II X4 965=185
    M.B:Gigabyte 770TA-UD3=115
    VGA:Sapphire 5850 1Gb=320

OR

CPU:Intel Core i5 750=235
    M.B:Gigabyte P55A-UD3=185
    VGA:Sapphire 5770 1Gb=200
    تو چه فریمی
    آیا دلیل میشه اینها رو با 1090T و 5970 یکی بدونیم؟!
    با فرمایش شما بله
    جالبه
    فرضا E5200 با 4850 تو تمام بازیهای فعلی بالای 30 فریم میده!
    بنچمارک؟
    ببین دوست عزیزم، هر کسی مختار هست، که هر کارت گرافیک رو با هر پردازنده که دوست داره ببنده و کسی هم حق نداره براش خرده بگیره!
    برای چندمین بار خدمتتون عرض می کنم تمام قطعات باید با هم متناسب باشند
    هیچ کس با یک کت شلوار به فرض یک میلیونی نمیاد کفش 10 تومنی بپوشه (مضحک میشه!)
    فکر کنم تا بحال راجع به ایجاد محدودیت CPU برای کارت گرافیک و یا به اصلاح ایجاد گلوگاه شنیدی؟!
    بنده بهیچ عنوان اهل کل کل نیستم و فقط تو بحثهایی شرکت می کنم که برام یا برای سایر دوستان بار علمی داشته باشه و کلا برای فروم مفید باشه و احساس می کنم این بحث هم داره یواش یواش از حالت علمیش خارج میشه
    پس اگه جای بحث یا کل کلی بمونه بنده تو پروفایلم در خدمتتتون هستم،و بهتره تاپیک این دوستمون رو هم به بیراه نکشیم و از روال عادی خودش خارج نکنیم
    ممنون
    ببین دوست عزیز این افکار شماست که میگی البته من یکمی خنده دارش کردم که موضوع رو بهتر بگیری
    اونجا که بحث اختلاف فریم رو ایجاد کردی و اومدی گفتی 1090 خیلی بهتره و با بودجهی کمتر میشه سیستم بهتری خرید
    جوابتون رو دادم گفتم که با خرید i5 750 میشه کمتر هزینه کرد و نتیجه ی بهتری گرفت
    بعد هم اومدی گفتی که چشم انسان از 30 فریم بیشتر نمیتونه ببینه گفتم که اگه اینطوری باشه میشه یک cpu سلرون حالا کمی بالاتر با 2تا 5870 هم ارزونتر هم بهتر بعد هم اومدی گفتی که هر کسی مختاره
    نه فروم رو برای همین ایجاد کردند که قصد جسارت ندارم افراد مغلطه کاری مثل شما افکار گمراه کننده و مخشوش خودشون رو به عنوان بهترین به فرد مشاوره گیرنده قالب نکنند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

در ضمن اگر فریم زیاد به درد نمیخورد شرکت های تولید کننده ی کارت گرافیک نمی امدند هر روز یک مدل جدید بسازند
    یک چیز جالبتر بهتر نیست بیایم یک کیس 1 تومنی که حداکثر 70 فریم رو میاره معرفی کنیم به کاربر بگیم برو تا 4 سال خوش باش چون بهترن بازی هارو تا اون موقع میتونه در حداکثر تنظیمات 20 فریم اجرا کنه مشکلی هم نداره !
    Last edited by sasan816; 12-07-2010 at 19:05.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

فریم ریت یه سیستم تو بازی میانگین 30 باشه یعنی کم تر از 30 هم شده بعضی جا ها بعضی جا ها بیشتر, اون جا هایی که فریم ریت کم تر از 30 میشه مثلن 20 بازی لگ دار میشه یعنی با فریم ریت 30 بازی لگ دار میشه ولی با فریم ریت میانگین 80 جاهایی از بازی کم تر از 80 میشه ولی دیگه تا20 30 نمیره باسه همین فریم ریت 80 بدون لگه که از فریم ریت 30 بازی روون تر اجرا میشه
    Last edited by noble savior; 12-07-2010 at 19:46.

داره خودمونی میشه neshat4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ممنون از توجه تون
    رم 3*2 مگه بهتر از 2*2 نیست؟ فرکانس 2000 چرا پیشنهاد نمی دید؟ دلیلی داره؟

cpu کدومشون تو انجام کارا سریعترن ؟ حالا صرفه نظر از مقایسشون تو بازی ، توی اجرای برنامه ها ، انجام دادن تعداد زیادی کار هم زمان کدوم بهتره؟ Intel Core i7 - 2.80GHz - 930 یا AMD Phenom II X6 1090T ؟
    یه سوال آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مگه شما همیشه i7 رو انتخاب نمی کردید؟ چی شد amd رو پیشنهاد دادید؟

این کارت گرافیکی هم که گفتید آخرین مدل ATI هستش؟

از این دو مدل هاردایی که گفتید کدوم سرعتش بالا تره samsung یا western ؟ هاردای دور بالا چی پیشنهاد نمی کنید؟

کیس CoolerMaster HAF922 صدای فن هاش چقدره؟ اذیت نمی کنه؟

در مورد water cooling نظرتون چیه؟ خوبه یا نه؟

اگه مقایسه هاردای ssd با معمولی رو هم بگید که خیلی خیلی ممنون می شم

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

فریم ریت یه سیستم تو بازی میانگین 30 باشه یعنی کم تر از 30 هم شده بعضی جا ها بعضی جا ها بیشتر, اون جا هایی که فریم ریت کم تر از 30 میشه مثلن 20 بازی لگ دار میشه یعنی با فریم ریت 30 بازی لگ دار میشه ولی با فریم ریت میانگین 80 جاهایی از بازی کم تر از 80 میشه ولی دیگه تا20 30 نمیره باسه همین فریم ریت 80 بدون لگه که از فریم ریت 30 بازی روون تر اجرا میشه
    کاملا درسته و تایید میشه و100 با صحبتتون موافقم
    شما هم مثل اینکه گیمر هستی
    در ضمن کراس فایر و SLI رو هم برای گرفتن فریم بیشتر بوجود اوردن
    و کسی هم که گیمر نیست 1000 بار هم براش گی متوجه نمیشه درست مثل همون مثال پیکان که زدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •