به به ... ايول خيلي كارت درسته البته اگه ادامه بدي .... خيلي خوبه .. توي اين بحث كار كن ... يه سري طرحهاي آناتومي هم ببين .... اناتومي بدن انسان..... طرحهاي بدن حيوانات هم بكس خوب ميشه ..
منتظر بقيه كارت هستيم ...![]()
به به ... ايول خيلي كارت درسته البته اگه ادامه بدي .... خيلي خوبه .. توي اين بحث كار كن ... يه سري طرحهاي آناتومي هم ببين .... اناتومي بدن انسان..... طرحهاي بدن حيوانات هم بكس خوب ميشه ..
منتظر بقيه كارت هستيم ...![]()
من اومدم با یه چهره ی غربی!!!
بیکاریه دیگه چیکار میشه کرد!!!
یه رنگ امیزیم کردم حالا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همه ی کارات از نظر من بیستند .
اما بعضی هاشون 18+ هستند.
جان من از این به بعد خواستی از این طور کارای 18+ بکشی زیر کاغذ هشدار 18+ بزار.
نظرم یکمی تنده ولی صادقانه میگم:
برخی کارهات ناقص هستن...واین نقصان باعث بد بودنشون شده.
اما
برخی کارهات خوب هستن..هرچند جاداره روشون بیشترکارکنی...
یه مسئله:
توکشیدن اعضای بدن کارت بدنیست اما شما هنوز نمیتونی اونها روباهم ست(یکی)کنی.
بهرحال از دیدن کارهات خوشحال شدم.(همه رو دیدم)
امیدوارم پیشرفت خوبی داشته باشی.
مرسی.
خیلی خوبه خیلی خوشم اومد.
اگه میتونی یه سر قیافه عرفان (آواتار و امضا و..) رو بکش :d
مرسی از نظراتتون. حتما واسه کارای بعدی وقت بیشتری میزارم ازین به بعد شایدم حرفه ای تر وارد این طراحی با مداد بشم .شاید!!!
کل تصویرایی که میکشم همش واسه دل خوشی وتفریحه همشم یکی دو ساعت طول میکشه وقتیم که خسته میشم ولش میکنم میرم سراغ بعدی!
اینم چند تا دیگه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by evil2012; 09-08-2010 at 02:35.
سلام
پیشرفتت خیلی مشخصه ، نسبت به کارهای اولت اینا خیلی قشنگترن
موفق باشی
یه طرح از ماشین البته با عجله
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم به عشق دوست خوبم تو همین انجمن (babak important) که منو با گروه Muse و Apocalyptica اشنا کردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز به عنوان کسی که شیش هفت سالی هست که به صورت حرفهای نقاشی میکشم باید خدمتتون عرض کنم که، خطوط شما خیلی خشک هست، با کشیدن و برداشتن قلم، کار شما نرمتر و لطیف تر خواهد بود
آناتومی تو طرحهای کمیک، فرقی با سبک رئال نداره
یه پیشنهاد هم بهتون میکنم، به جای پرداختن به معقولهی پــورن ( اکیداً ســکــس ) ، اروتیک ( زیبایی + ســکــس ) رو دنبال کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)