تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: ال سی دی 32 اینچ با کیفیت و قیمت مناسب؟؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

نظرتون راجع به اين دو مدل ال جي چيه؟ sl800 و LH500 كه دومي 32 نداره و 37 اينچه. قيمتهاشون هم مناسبه چون LH500 حدود 800 تومان در صورتيكه سامسونگ B690 (سري 6) 32 اينچ هم قيمت با اونه. بعضي ها ميگن اين مدل سامسونگ از لحاظ كيفيت بهتر از ال جي هست. نمي دونم اينقدر از ال جي بد گفتن آدم مي ترسه طرفش بره

2. این کاربر از khoshi2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

نظرتون راجع به اين دو مدل ال جي چيه؟ sl800 و LH500 كه دومي 32 نداره و 37 اينچه. قيمتهاشون هم مناسبه چون LH500 حدود 800 تومان در صورتيكه سامسونگ B690 (سري 6) 32 اينچ هم قيمت با اونه. بعضي ها ميگن اين مدل سامسونگ از لحاظ كيفيت بهتر از ال جي هست. نمي دونم اينقدر از ال جي بد گفتن آدم مي ترسه طرفش بره
    اينطور نيست دوست عزيز هر چند نظر خودم با sl زياد موافق نيستم ولي lh500 گزينه خيلي خوبيه و همينطور تصوير قابل قبول
    اگه اينچ وقيمت براتون مهمه lh500 گزينه خيلي خوبيه 5 اينچ بيشتر ميتونه خيلي مهم باشه
    b تصوير خوبي داره يكمقدار قيمتش بخاطر داشتن امكاناتي نظير usb movei هست

4. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خيلي ممون از راهنماييتان. يه چند تا سوال ديگه هم دارم.
    اول اينكه در مورد ايكس وژن چه نظري داريد ما تو محل كارمون يك 32 ايكس ويژن داريم كيفيتش به نظرم بد نيست . سري اركيد اون خيلي ارزون حدود 500 تومان كه فروشگاه تخفيف هم ميداد. عيبش اين كه اكثر ايكس ويژن‌ها USB ندارن. يه بنده‌خدايي هم مي‌گفت براي تصاويري كه ما از اونها ميخواهيم (كانالهاي ماهواره) اين ال سي دي ها همشون كيفيتشون تقريبا يكي هستند خيلي با هم فرق داشته باشن 5 درصده كه اونهم وقتي كنار هم بذاريد متوجه خواهي شد. بيخودي پول زيادي نده.
    آيا واقعا اينطوره؟ اگه اين جور باشه يعني مثلا سامسونگ b690 فقط به خاطر USB داشتنش 300 تومان گرونتره!! در اين صورت آدم ميره يك دي وي دي پلير ميگيره اونوقت ارزون‌تر در مياد.
    سوال دوم اين هست كه تو اين انجمن يكي از دوستان گفته بود كه تمام ال سي دي ها بعد از 2 الي 3 سال شدت روشنايي‌شون افت مي‌كنه و حتي به نصف مي‌رسه . يعني آدم 800 تا يك مليون تومان هزينه كنه براي 2 سال اصلا منطقي نيست. به نظرتون ميشه بعد از افت روشنايي لامپ اون عوض كرد و دوباره به حالت اول برگردوند.

6. این کاربر از khoshi2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

اول اينكه در مورد ايكس وژن چه نظري داريد ما تو محل كارمون يك 32 ايكس ويژن داريم كيفيتش به نظرم بد نيست . سري اركيد اون خيلي ارزون حدود 500 تومان كه فروشگاه تخفيف هم ميداد. عيبش اين كه اكثر ايكس ويژن‌ها USB ندارن. يه بنده‌خدايي هم مي‌گفت براي تصاويري كه ما از اونها ميخواهيم (كانالهاي ماهواره) اين ال سي دي ها همشون كيفيتشون تقريبا يكي هستند خيلي با هم فرق داشته باشن 5 درصده كه اونهم وقتي كنار هم بذاريد متوجه خواهي شد. بيخودي پول زيادي نده.
    آيا واقعا اينطوره؟ اگه اين جور باشه يعني مثلا سامسونگ b690 فقط به خاطر USB داشتنش 300 تومان گرونتره!! در اين صورت آدم ميره يك دي وي دي پلير ميگيره اونوقت ارزون‌تر در مياد.
    سوال دوم اين هست كه تو اين انجمن يكي از دوستان گفته بود كه تمام ال سي دي ها بعد از 2 الي 3 سال شدت روشنايي‌شون افت مي‌كنه و حتي به نصف مي‌رسه . يعني آدم 800 تا يك مليون تومان هزينه كنه براي 2 سال اصلا منطقي نيست. به نظرتون ميشه بعد از افت روشنايي لامپ اون عوض كرد و دوباره به حالت اول برگردوند.
    با توجه به قيمتشون به نظرم گزينه بدي نيست سري هاي ايكس ويژن
    اگه منظور از كانال هاي sd هست همين چيزي كه صدا وسيما پخش ميكنه هر چي رزولوشن پايين تر هم باشه بهتر هست چون ديگه نيازي با اپسكيل قوي داشتن پنل نيست همون crt ها بهتر نشون ميدن بخاطر رزولوشن برابر تقريبا

در مورد پنل b650 اينطور نيست كه هم قيمت بخاطر usb ‌باشه واقعا كنتراست خيلي خوبي داره و اتفاقا شما اگه كنار هم بگزارين متوجه ميشين برتري هاي تصوير رو
    در مورد طول عمر عنوان ميشه 60000-100000 اعت عمر مفيد دارند به نظرم نبايد نگران اين قضيه باشيد من هم 1.5 سالي هست يك مدل دارم وتفاوتي نميبينم با روز اول
    در جواب سوالتون بله با تعويض ميشه ولي خوب بعد 2 سال ديگه فكر نميكنم ايونقدر مقرون يه صرفه باشه

8. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا من ایکس ویژن دارم ...... کیفیت تصویرش عالیه .....پانلهاشم سامسونگ سفارش امریکای شمالیه ... نه خاورمیانه ...... فقط روی Usb اش نباید حساب باز کنی ...... دلیل ارزونیشم اینه که 56% معافیت واردات قطعات داره ...... همین ......

10. 3 کاربر از hipax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بالاخره از نزديك ايكس ويژن (مدل ونوس 32) را بررسي كردم. وقتي از پايين نگاه ميكني زاويه ديدش خوبه ولي اگه يكمي به چپ و راست حركت كنيم رنگ تصوير تغيير ميكنه يعني زاويه ديدش در اين جهت كمه و به نظرم خوب نيست. فكر كنم همه مدلهاي ايكس ويژن اينطور باشه چون تو كاتالوگ اون تمام مدلها نوشته بود زاويه ديد بسيار وسيع 178 درجه افقي و 178 عمودي !!
    فكر كنم سامسونگ b690 يا برندهاي ديگه تو اين رده قيمت بهتر از اين باشند. اين طور نيست دوستان؟ من دقيقا امتحان نكردم . زاويه ديد وسيع براي تلويزيون خيلي مهمه مخصوصا در جهت افقي چون مثل مانيتور نيست كه يك نفر از اون استفاده كنه.

12. این کاربر از khoshi2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

بالاخره از نزديك ايكس ويژن (مدل ونوس 32) را بررسي كردم. وقتي از پايين نگاه ميكني زاويه ديدش خوبه ولي اگه يكمي به چپ و راست حركت كنيم رنگ تصوير تغيير ميكنه يعني زاويه ديدش در اين جهت كمه و به نظرم خوب نيست. فكر كنم همه مدلهاي ايكس ويژن اينطور باشه چون تو كاتالوگ اون تمام مدلها نوشته بود زاويه ديد بسيار وسيع 178 درجه افقي و 178 عمودي !!
    فكر كنم سامسونگ b690 يا برندهاي ديگه تو اين رده قيمت بهتر از اين باشند. اين طور نيست دوستان؟ من دقيقا امتحان نكردم . زاويه ديد وسيع براي تلويزيون خيلي مهمه مخصوصا در جهت افقي چون مثل مانيتور نيست كه يك نفر از اون استفاده كنه.
    توصيه ميكنم همين تستي كه انجام دادين رو با پنل هاي b . c سام هم انجام بدين ونتيجه رو ببينيد
    بهتر ميتونيد انتخاب كنيد كاملا تجربي و بدون قضاوت از روي گفته ديگران

14. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من خودم xvision دارم تو گالري عكس هم گذاشتم عكسشو
    كيفيتش خيلي هم خوبه . براي من انيكسه
    زاويه ديدش هم هيچ ايرادي نداره
    ضمنا ساموسنگ به علت تبليغات گسترده اي كه داره خيلي پول اضافه ميگيره رو كالاهاش. در صورتي كه به نظر من مثلا الجي كيفيتش خيلي خوبه . ولي تو اين فروم دائم ميگن همه سامسونگ
    حتي رنگ هاي xvision وواقعا تاثير گذاره و وقتي ميبيني از نزديك جذب ميشي بهشون

---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------

نه عزيز
    كاملا اشتباهه
    من كه دارم اصلا اين وضعيت برام پيش نيامده و راضيم. زاويه ديد هم ok هست و من تاحالا ايرادي توش حس نكردم
    فكر نميكنم درست تست كرده باشي

16. این کاربر از SandBanJo0nam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال moj63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    راه شیری

پيش فرض

من نظرم رو ميگم ...
    كاملا ميشه اعتماد كرد ...
    من خودم تلفن زدم اوردن دره خونه و كرايه راه رو گرفتن ...1ساعت امتحان كردم بعد هم پول رو دادم ...
    چطوری سفارش دادی برات اوردن ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

چطوری سفارش دادی برات اوردن ؟؟؟
    دوست عزيز
    بيشتر آدمايي كه آوردن ناراضين
    يه تاپيك اينجا بود كه يه نفر همه رو سر كار گذاشته بود و ميگفت از بانه جنس مياره. انقدر كلاه برداري كرد كه بستن تاپيكو و هركي ميگه بانه سريع پستشو پاك ميكنن. اين آقا هم احتمالا از همكاران همون آقا هستن. چون به همه بانه رو پيشنهاد ميكنن

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •