تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: لپ تاپ حدود 800 تومن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض K42jc

سلام میخواستم در مورد ایسوس k42jc یه توضیحاتی بدم.
    من واسه خرید لپ اتپ خیلی تحقیق کردم و آخرش این مدل رو خریدم چون با اون مشخصات هیچ لپ تاپ دیگه‌ای رو نمیشود با کیفیت پیدا کرد ولی بعد از دو روز مشکلاتش خودشو نشون داد.1: فریم و صفحه نمایش براقش کار رو تو روز سخت میکنه و چشماتونو اذیت میکنه 2:روی لپتاپ براقه و اثر انگشت روش میمونه و فاتحه کلاسه کارو میخونه 3:میکروفن کوچیکی مه کنتر دوربین نصب شده فوق العاده بی کیفیته 4:جای فیش هدفون و میکروفن یکی هستش 5:اصلا اونجوری که تو مغازه شیک به نظر میرسه تو خونه نیست 6: لپ تاپ من بعد از 3 ساعت روشن بودن شروع میکنه به سوت زدن که فکر میکنم مال هاردشه
    7:صداش اونجوری که تعریف میکنن خوب نیست
    خلاصه خیلی از خریدنش پشیمونم.
    واسه راهنمایی بیشتر واسم میل بزنین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

رفتم پایتخت. k42j نداشتن.گفتن خیلی کم شده. x42jB خریدم...فروشنده هه می گفت x42 مثل همون k42 هست.
    تنها تفاوتشون هم همون core i3 و core i5 بودنشونه دیگه،نه؟ کاشکی همون k42 رو گیر آورده بودم
    حالا تفاوتشون خیلیه؟

راستی جواب شما رو الان دیدم.بعد از خرید.

یادم رفت بگم.840 تومن شد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام میخواستم در مورد ایسوس k42jc یه توضیحاتی بدم.
    من واسه خرید لپ اتپ خیلی تحقیق کردم و آخرش این مدل رو خریدم چون با اون مشخصات هیچ لپ تاپ دیگه‌ای رو نمیشود با کیفیت پیدا کرد ولی بعد از دو روز مشکلاتش خودشو نشون داد.1: فریم و صفحه نمایش براقش کار رو تو روز سخت میکنه و چشماتونو اذیت میکنه 2:روی لپتاپ براقه و اثر انگشت روش میمونه و فاتحه کلاسه کارو میخونه 3:میکروفن کوچیکی مه کنتر دوربین نصب شده فوق العاده بی کیفیته 4:جای فیش هدفون و میکروفن یکی هستش 5:اصلا اونجوری که تو مغازه شیک به نظر میرسه تو خونه نیست 6: لپ تاپ من بعد از 3 ساعت روشن بودن شروع میکنه به سوت زدن که فکر میکنم مال هاردشه
    7:صداش اونجوری که تعریف میکنن خوب نیست
    خلاصه خیلی از خریدنش پشیمونم.
    واسه راهنمایی بیشتر واسم میل بزنین

وای خیلی ناراحتم :(( منم کلی تحقیق کرده بودم،ولی آخرش دیگه فک کنم الکی تتصمیم گرفتم :(

---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------

لپ تاپ من بعد از 3 ساعت روشن بودن شروع میکنه به سوت زدن که فکر میکنم مال هاردشه
    یعنی چی که شروع می کنه به سوت زدن؟

داره خودمونی میشه Mr.MRGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهوون!!

پيش فرض

من ايسر مدل 5741g خريدم وراضي هم هستم از Pami عزيز براي اين انتخاب تشكر مي كنم!

5. این کاربر از Mr.MRGH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mss_195's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا سلام، من تو مایه های 700و 800 تومن میخوام خرج کنم و دوست دارم قادر به اجرای بازیهای روز باشم، خودم "dell inspiron 5010" به نظرم اومده کسی پیشنهادی با گرافیک خوب داره؟  

داره خودمونی میشه Nikola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

رفتم پایتخت. k42j نداشتن.گفتن خیلی کم شده. x42jB خریدم...فروشنده هه می گفت x42 مثل همون k42 هست.
    تنها تفاوتشون هم همون core i3 و core i5 بودنشونه دیگه،نه؟ کاشکی همون k42 رو گیر آورده بودم
    حالا تفاوتشون خیلیه؟

راستی جواب شما رو الان دیدم.بعد از خرید.

یادم رفت بگم.840 تومن شد.
    مبارکه. البته من تا حالا سری X نشنیده بودم. اما اسوس لپتاپ واقعا خوبیه. فعلا از خریدت خوشحال باش و حالشو ببر.

آقا سلام، من تو مایه های 700و 800 تومن میخوام خرج کنم و دوست دارم قادر به اجرای بازیهای روز باشم، خودم "dell inspiron 5010" به نظرم اومده کسی پیشنهادی با گرافیک خوب داره؟  
    dell 5010 خوبه، اینجا دوستانی که داشتن تعریف می کنن ازش.
    اما اگه قرار باشه باز هم با این قیمت لپتاپ بخرم همون Acer 5741g رو انتخاب می کنم. البته 870 تومنه.

8. این کاربر از Nikola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

[QUOTE=Nikola;5303876]مبارکه. البته من تا حالا سری X نشنیده بودم. اما اسوس لپتاپ واقعا خوبیه. فعلا از خریدت خوشحال باش و حالشو ببر.

مرسی مرسی

داره خودمونی میشه Mr.MRGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهوون!!

پيش فرض

از اين مدل خوشت مياد:
    acer 5741g
    cpu core i5,hdd 640,500 gb
    graphic:gt320 1 gb d,5470ati 512mb d
    15.6 led
    چيز ديگه اي در باره ي اين مدل خواستي بهت بگم؟
    قيمتش هم از 750 شروع ميشه تا 915هزار تومن
    مدلها ي بالاش هم بهترين بازيها را اجرا ميكنه!
    خداراشكر مال ما خيلي خوب در اومده

---------- Post added at 12:03 PM ---------- Previous post was at 12:01 PM ----------

بچه ها يه مدل 5741 ديدم كه cpu2.5 با turbo bost به 2.93 ميرسونه.براي بازي و كارا گرافيكي خداست!!!!

---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------

آره خوب چيزيه

11. 2 کاربر از Mr.MRGH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mss_195's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من درباره ATI 5470 مطمئن نیستم. البته میدونم که زیر 1.5m نمیشه چیز خدا داشت ولی انگار اونجورایی که دربارش صحبت میشه با کیفیت نیست. توی یه سری از سایتا مثلا همین notebookcheck.net یه جدول مقایسه برای انواع گرافیکهای نوت بوک و بازیهای چند سال اخیر داره. طبق این جدول بازیهیی مثل gta iv, call of juarezz و mafia 2 که قراره به زودی بیاد توسط این گرافیک اجرا نمیشه و بازیهای Crysis, Call of Duty: MWF2 هم روی درجه low اجرا میشه، کسی تجربه ای در این باره داره؟!
    و یه مساله دیگه: من الان مشخصات 5470 و 320m رو با هم مقایسه کردم دیدم زیاد باجی به هم نمیدن و البته توی بعضی از موارد 5470 حتی از GT 320m هم بهتره...
    Last edited by mss_195; 22-08-2010 at 13:33.

داره خودمونی میشه Nikola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقا من درباره ATI 5470 مطمئن نیستم. البته میدونم که زیر 1.5m نمیشه چیز خدا داشت ولی انگار اونجورایی که دربارش صحبت میشه با کیفیت نیست. توی یه سری از سایتا مثلا همین notebookcheck.net یه جدول مقایسه برای انواع گرافیکهای نوت بوک و بازیهای چند سال اخیر داره. طبق این جدول بازیهیی مثل gta iv, call of juarezz و mafia 2 که قراره به زودی بیاد توسط این گرافیک اجرا نمیشه و بازیهای Crysis, Call of Duty: MWF2 هم روی درجه low اجرا میشه، کسی تجربه ای در این باره داره؟!
    و یه مساله دیگه: من الان مشخصات 5470 و 320m رو با هم مقایسه کردم دیدم زیاد باجی به هم نمیدن و البته توی بعضی از موارد 5470 حتی از GT 320m هم بهتره...
    اون جدول notebookcheck رو دیدم. نمی دونم، نمیشه زیاد بهش اعتماد کرد. 320m من که همه بازی ها رو خیلی خوب جواب میده. دوستانی هم که dell 5010 با گرافیک 5470 دارن میگن اونم همه بازی ها رو جواب میده.

14. این کاربر از Nikola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •