قربونت برم از ان 86 بحثی نشده آخه! بهتر روشنت کنم این دوستمون تاچ اسکرینیه اونم خازنی
(بدل نگیری ها شوخی بود)
قربونت برم از ان 86 بحثی نشده آخه! بهتر روشنت کنم این دوستمون تاچ اسکرینیه اونم خازنی
(بدل نگیری ها شوخی بود)
ولی عجب رای گیریه به نفع من شد همه گفتن که صبر برای ان8 منطقی هم همینه
خب قربون پسر منم میدونم N8 بهتره....و 100 در 100 قیمت بالاتری هم داره... راستش اگه بخوام گوشی بعدیم رو انتخاب کنم ترجیح میدم تاچ خازنی باشه و حتی المقدور پیشرفت کنیم نه پسرفت با 5530!!!!
الانم این دوتا گوشی مد نظر خیلی ها هست و این رو زدم تا انتخاب بهترتری دوستان و خودم داشته باشیم با تشکر از همگی.
سلام
به نظر من صبر کنی برای ان 8 بهتره .2 شهریور قراره توی اروپا بیاد تا آبان به نظرمن قیمتش روی 400-450 متعادل میشه.
مطمئنا صبر برای N8
من خودم ایکس 6 دارم نصف و نیمه راضی هستم و گوشی برتری از نوکیا تا به حال از ایکس 6 ندیدم! به احتمال قوی من هم ان 8 بخرم ولی یه سوال آیا در مورد ایکس 10 سونی اریکسون یا دیزایر هم فکری کردی؟ البته اگه دوربین بیشتر مدنظرته که من حرفامو پس میگیرم
اینم بگم ان 8 اگه بر فرض اون حرفایی که زده شده حالا دوم یا سوم شهریور بیاد اروپا یه چند ماهی میکشه که برسه ایران یه چند ماه هم که قیمتش متعادل بشه تا اون موقع چکار باید کرد؟ پیشنهادم خرید یه ایکس 6 تا اون موقع هستش که حسابی تاچ خازنی زیر دستت باشه![]()
به دلیل مدت زمان زیادی که این گوشی برای کاهش قیمت وتعادل وقت می خواد الان ایکس6بخروبعدازافت قیمت اساسی ان8 دوباره گوشیتو عوض کن
نظریه فوق نظریه بنده هم بوده و هست
منم تائید میکنم
راستی هر کسی نمیتونه بدون گوشی خوب سر کنه
منظور هر کسی نمیتونه صبر کنه
شما میتونین صبر کنین ؟
بعید میدونم
به هر حال بیشتر از 4 ماه وقت لازمه تا ان8 را بشه براحتی خریدش با قیمت مناسب
تو این 4 ماه خیلیها گوشی عوض میکنند
چه ان8 بیاد چه نیاد
پس فعلا خرید x6 بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)