منم فکر میکردم غیر ممکنه ولی وقتی تستش کردم باورم شدغیر ممکنه//
منم فکر میکردم غیر ممکنه ولی وقتی تستش کردم باورم شدغیر ممکنه//
سلام مجدد
آقا ما رفتیم سیستم ultra black رو قیمتی بگیریم 2 3 جا رفتیم به ما گفتند که سیستم خوبی نیست cpu خوبي ندارد و پاور آن زیادی قوی است مین asrock خوب نيست و ........
خلاصه سيستم زیر را به ما پیشنهاد دادند:
CPU:435 amd=92
M.B:a78axfaxconn=77
RAM:2g ddr2=55
VGA:1g 9500gt=76
HDD: 250Gb sata=45
DVD RW:sony24X=32
Power:600tsco=18
لطفا راهنماییمان کنید
ما به سیستم ultra و sasan اعتماد كنيم
لطفا
سیستمی که بهت پیشنهاد دادن پاورش تعطیله یعنی real اون زیر 250 وات است
گرافیک هم که زیاد بدرد نمیخوره
تو رنج 80 تومن فقط 4670 پیشنهاد میشه
هارد هم با 10 تومن بیشتر 500 گیگ بگیر
cpu هم قیمت گرون بهت دادن
پاور هم gp430 گرین با قیمت 40 تومان پیشنهاد میشه
Last edited by HardWare Professor; 09-07-2010 at 14:20.
جناب sasan816 از این به بعد جواب های من فقط در قبال نظر شخص شما در مورد پست های من مانند همین پاسخ شما خواهد بود
بنابراین انتظار پاسخ علمی از من نداشته باشید
قربان این سیستمی که پیشنهاد دادین از لحاظ کیفیت و دوام اجناس مناسب هست؟ یعنی با خیال راحت ما بریم و این سیستم رو بخریم؟
آخه هر جا میری هر کی یه چیزی میگه نمی دونم حرف کی راسته؟
مسلما اگه خوب نبود بهتون پیشنهاد نمیدادم!قربان این سیستمی که پیشنهاد دادین از لحاظ کیفیت و دوام اجناس مناسب هست؟ یعنی با خیال راحت ما بریم و این سیستم رو بخریم؟
آخه هر جا میری هر کی یه چیزی میگه نمی دونم حرف کی راسته؟
پیشنهاد می کنم اصلا به توصیه و پیشنهاد فروشنده ها گوش ندید که فقط به فکر سود بیشتر برای خودشون هستند و مشتری اصلا براشون مهم نیست!
به هیچ وجه این سیستم رو نگیرید که نصف سیستم Ultra_Black هم (حداقل توی بازی) قدرت نداره. جدا از اینکه اگر پاور ریل نباشه که احتمالا نیست، امکان آسیب رسیدن به قطعات هست.
در ضمن همونطور که دوستان گفتن، شما اصلا به حرف فروشنده ها اعتماد نکنید، چون اولا سطح آگاهیشون اکثرا پایینه و دوم اینکه دروغ گفتن میتونه برای اونها سود داشته باشه، اما برای کسانی که اینجا راهنمایی میدن هیچ سودی نداره!
Last edited by 1233445566; 10-07-2010 at 12:36.
اول که کسی جواب شما رو نداد اون جواب مربوط به فرد دیگری بود
2- در رابطه با پاسخ علمیت باید بگم انقدر تخصص در ضمینه ی سخت افزار دارم که نیازمند افراد فرصت طلب و مغروری مثل شخص شما نباشم
نظر شما که در مورد من، برام اهمیت نداره
اما از این به بعد نه من در مورد پست های شما اظهار نظر می کنم (چه مستقیم و چه غیر مستقیم) ونه شما در مورد پست های من اظهار نظر می کنید باز هم چه مستقیم و چه غیر مستقیم
به دلیل در خواست یکی از کاربران ویرایش شد
حذف شود
Last edited by sasan816; 11-07-2010 at 12:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)