خوب از نظر موتور و شاسی چی اون ها هم مشکلی نداره؟ لطفا یکم تخصصی تر ممنون![]()
خوب از نظر موتور و شاسی چی اون ها هم مشکلی نداره؟ لطفا یکم تخصصی تر ممنون![]()
موتور كه همون موتور 1300 معروف هست
قديما با سيستم ساژم بود ولي از سال 84-85 به سيستم زيمنس نقل مكان كرد
گيربكس هم دقيقا همون هست كه روي صبا نصب ميشه
شاسي كمي در قسمت عقب تغيير كرده(نميشه گفت تغيير كلي ولي براي 5 در كردن خودرو يك اصلاحاتي هم صورت گرفته)
البته هندلينگش از پرايد معمولي كمي بهتر هست(به لطف لاستيك هاي 175 به همراه رينگ اسپورت) ولي به خاطر وضعيت قرارگيري راننده اين هندلينگ به چشم نمياد و راننده هيچ وقت از حداكثر توانايي هاي خودرو استفاده نمي كنه(به همين دليل كمتر تصادف مي كنه و به نظرم به اين خاطر كمي امنيت كاذب داره)
يه مشکل ديگه هم داره !
صداي باندا توي اتاقکش خوب نميپيچه.دوستم داره . اهنگ که ميزاريم اصلا فاز نميده .
ولي تا حالا نشنيدم از موتورش يا چيز ديگه ايراد بگيره يا بگه پرايد معمولي بهتره ! از ماشينش راضي !
من داخل یه مجله ی خودرو خوندم که سایپا 141 بی کیفیت ترین ماشین ایرانی و گیر بکس و جعبه فرمون وچند جا دیگش مشکل داره
پراید ماشین نیست 132 آشغال 141 ازون اشغالتر
اینو از خودم نگفتم دنبالش بودم ومجلات تخصصی زیادی درین باره خوندم
همونجور که همتون میدونید پراید رو کره زد وارد ایران شد ایران انبوه تولیدش کردو در کره از رده خارج شد
ایرانم که هنوز حدود 10 درصد قطعاتشو از خارج میاره وتمامش ایرانی نشده
141 فیس لیفت اول پراید بود که به گفته خودشون از لحاظ تولید بی کیفیت ترین خودروی ایرانه واز لحاظ ساخت و بدنه بسیار بد بوده
صداهای غیر عادیشم زیاده قطعاتشم که گرونتر از پراید معمولیه
و از لحاظ فنی هم که با یک شتاب وقدرت یکی هیچ فرقی ندارن غیر از زیر بندی ضعیف 141
حرف شما درسته ماشینی وقتی ریو جز خودرو های بی کیفیت قرار می گیره وای به حال پراید
پیکان از پراید بهتره
206 هم قیمتش نزدیک پرایده هم باکیفیت تر یا حتی تندر
در این شکی نیست پراید به صرفه ترین ماشین در ایرانه وقتی ورنایی که قراره بهمون 13 ملیون بفروشن 20 ملیون میشه وقتی ال نود ارزانترین خودرو فرانسه برای قشر فقیر شون در ایران قراره به جایه پیکان بیاد و یک دفعه از 9 ملیون به 14 ملیون میرسه و....
از بحث خارج نشیم از بین بدو بدتر بدو انتخاب کنیم که پراید معمولیه نه 141 که از لحاظ طراحی و زیر بندی عیب داره
بله قبول دارم اومدن ال نود رو بدون کولر و ... می دن 9/300 با کولر رو می دن 10 و E2 رو که قرار بود ارزون تر از 206 باشه
منم حرف شما رو قبول دارم باید بین بد بد تر بد رو انتخاب کرد چاره ای جز این نداریم!
تنها چیزی که می تونه ایران رو از این وضع نجات بده اینه که بیان درصد واردات رو به 10% یا حتی صفر برسونن اونوقت شاهد افزایش چشم گیر کیفیت خودرو های داخل و کاهش قیمت اونا می شیم!
وارداتو به 90 درصد رسوندن صدایه همه ی شرکتا در اومد لغوش کردن 10 درصد چیه به 50 درصد برسونن کارخونه های ایرانی تعطیله![]()
حالا این بحثا چه ربطی داره به 141
پراید را کره نزد بلکه فورد آمریکا زد بعد رفت کره و بعد ایراننوشته شده توسط bushido
اینقدر هم یکی دو نمره ی منفی مدلهای مختلف پراید با هم را بزرگ نکنید.الان پراید هاچ بک نمره ی منفی بیشتری از 141 داره ولی با اینحال هاچ بک رو روی هوا میخرن و در وهله ی بعد صبا و 141
141 اگه یکی دو نمره ی منفیش بیشتر از صبا شده فقط بخاطر قاب عقبی هستش وگرنه از نطر زیبایی ظاهری در بین همه ی پرایدها وضعیتش بهتره
خوابیدن صندلیهای عقبشم خیلی خیلی عالی و نکته ی کلیدی برتریشه
فقط پراید هاچ بک و 141 اینجوریه و میتونی با خوابوندن صندلیهای عقب تبدیلشون کنی به یه وانت مسقف و کلی اسباب یا وسایل بزرگ باهاش جابجا کنی.البته هاچ بک بخاطر داشتن درب بزرگتر در عقب خیلی مفیدتره
Last edited by Penryn; 14-07-2010 at 20:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)