تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 30

نام تاپيک: كمك در مورد خريد سيستم/فوري

حـــــرفـه ای HamidFULL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران - بازار رضا

پيش فرض

به به حالا شدی پسر خوب! :mrgreen:
    يه سيستم با اينتل بهت ميگم بشين باهاش بازی کن کيف کن هر چی بخوای ميآره :
    Intel Pentium 4 540J 1MB cache 3.2GHz HT Bus800MHz LGA775
    البته P4 550J 3.4GHz هم امده اگه اونم بگيری که چه بهتر!

Ram 2x512 (1GB) Dual Channel DDR400MHz Geil که RAMحدود 192 تومان واست در مياد

Graphic Card GeForce 6600GT PCI-EXPRESS 128MB که حدود 230.000 تومان واست در مياد البته اگه Gigabyte ور داری اگه Leadtek ور داری که بهتر هست ميفته 240.000 تومان

MotherBoard GIGABYTE - GA-8I915P Pro ور دار که ديگه حرف توش نمونه و ست باشه که حدود 135.000 هم واست در مياد

در ضمن FX 5950 Ultra هست تو بازار ولی کمه با قيمت 300.000 تومان!

اگه اينتل ميخوای که سيستم ات همينه من از اينا بستم و باهاش کار کردم يعنی LGA775 هر چيو بخوای جواب ميده فقط هارد هم Sata 10000RPM بر دار که هارد کم نياره
    برو حال کن! 8)

در ضمن ورود 64 بيتی های اينتل رو تبريک ميگم!

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

اگه آمار رو هم ببینی اینتل در بازی جلوی ای ام دی خیلی کم می یاره ! اینو مطمئن باش
    در ضمن اگه athlone 64bit fx بخری دیگه ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

ساقی جان سلام. میشه درمورد مشکلاتی که با 939 داشتی یا خبر داری بگی؟یعنی در عمل با چه مشکلی برخورد کردی یا شنیدی؟ مشکل استیبل نبودن بوده؟یا مشکل تو اجرای برنامه ها؟ یعنی با ویندوز های 32 خوب کار نمی کنن؟ با 3200+ سوکت 939 کار کردی؟ بجز مسئله قیمت مشکل دیگه هم داره؟
    مرسی

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران - بازار رضا

پيش فرض

آقايون بگم که Athlon 64 FX 51 رو 800.000 تومان بازار قيمت ميزنن!!! و فقط دو جا داره! :arrow:
    در ضمن Athlon 64 FX 53 هم اصلاً ايران نيست يعنی من که نديدم!

ELESSAR جان خوش حالم که ميبينم باز پست زدی چاکريم آقا! در مورد Athlon 64 FX 51 بايد بگم که من تا حالا 7 تا 939 ديدم و 3 تاشو خودم بستم به نظر من خيلی عجيب غريبه چون سرعت تو کار های عادی مثل Athlon 64 هست ولی در Game خيلی بهتر از A64 3xxx هست ولی به نظر من اصلاً مورد نياز نيست! چون Athlon 64 3200 رو ميزنن 174.000 تومان (قيمت امروز بازار رضا! داغ!) ولی Athlon 64 FX 51 حداقل در مياد 800.000 تومان!
    ولی مشکلات استیبل بودن کمتر شده و باز هم خيلی داغ ميکنه بسيار خفن! حتی از A64 هم خفن تر!
    هنوز هم دقيق از نظر نرمفزاری ساپرت نميشه :arrow:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستي!
    من از كجا مطمئن بشم كه قطعاتي كه ميخرم اورژيناله؟ :?: چون بعدا اگه مشكلي پيدا بشه نميتونم از گارانتي استفاده كنم . در ضمن اون گرافيك Graphic Card GeForce 6600GT PCI-EXPRESS 128MB كه پيشنهاد داديد خبر داريد كه 256مگ اون چه قيمته ؟ :?:
    بعدش هم كه بالاخره amd ببندم يا intel ؟ اينو هم بگم كه كاربر سيستم كاملا مبتديه و از سيستم فقط براي بازي و اينترنت استفاده ميكنه و كاري به برنامه هاي كاربردي و گرافيكي مثله فتوشاپ و برنامه هاي هك و اينا نداره .

با تشكر

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران - بازار رضا

پيش فرض

خوب Orginal رو ديگه بايد رو از آشنا و جای مطمئن بخری!

در مورد کارت بايد بگم اکثر بازی ها با 128MB کار ميکنن و فعلاً نيازی به 256MB نيست البته به جز DOOM 3!
    و 6600 256MB هم ايران نيست ولی با 128MB GDDR3هست که از DDR سريع تر هست ولی زياد هم فرقی نميکنه در تست ها!!!
    به نظر من که اينتل و همون سيستمی که گفتم جوابتو ميده

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

دوست عزیز اینتل بیشتر برای کارهای محاسباتی مفید هست و ای ام دی برای کارای گرافیکی .

حـــــرفـه ای saghy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    السار جان سوكت 939 به نظر من احتياج به ويندوز 64 داره . چون با اين ويندوز معمول خيلي دلچسب نبود و برنامه هاي كمتري روش اجرا ميشد.
    ولي خوب سوكت 754 بي دردسر بود.
    البته اينم بگم يه پاور خوب براي اين سيستمها اولين قضيه مهم است !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حميد جان سيستمه پيشنهادي واسه amd نداري ؟
    آخه بقيه دوستان هم ميگن amd ببند در ضمن من حتما بايد گرافيك 256 بذارم.
    اگر هم ممكنه بهم بگو كه قطعات رو با كدوم گارانتي بخرم.
    از سيستمه پيشنهادي intel كه دادي هم متشكرم ، شايد هم همونو بستم
    از بقيه دوستان هم تشكر ميكنم

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران - بازار رضا

پيش فرض

والّا اگه بقيه دوستان ميگن AMD از بقيه دوستان بايد ميپرسيدی که چی بندازی عزيز! به منه عاشق اينتل ميگی AMD بگو آخه انصافه! :roll:
    ولی از اينا که بگذريم به نظر من يه Athlon 64 3200 socket 754 خيلی خوبه و جوابتو ميده البته در کارت گرافيک اول معماری هسته و بعد Core Clock و بعد Mem Clock و بعد .. مهم هست و مهم بودن Graphic Card Ram در رتبه ی 6 ام هست!

ولی حالا اينجا نميخايم بحث تخصصی بشه به نظر من چون شما فقط 256MB ميخوای!!! همون GeForce FX 5950 Ultra رو بنداز 300.000 تومن که 256MB هم هست يا اگه پول حسابی داری يعنی 573.000 تومان داری GeForce 6 6800 Ultra 256MB GDDR3 بنداز که بهترين در دنيا هست البته ها SLI فرق ميکنن! و يا GeForce 6 6800GT 256MB GDDR3 بنداز که 473.000 هست و مثله همون GeForce 6 6800 Ultra 256MB GDDR3 هست و در ظاهر يا بازی زياد به چشم کاربر فرقی نميکنه! و با يه OVERCLOCK خوب و مناسب ميشه مثل GeForce 6 6800 Ultra 256MB GDDR3!!

البته اينا رو که گفتم اگه GIGABYTE بخوای هر کدوم مدل DOOM 3 EDITION هم داره که يه کم بهتر شده ولی به نظر من کلّا LEADTEK خيلی از Gigabyte بهتر هست!!

Motherboard هم اينا خيلی خوبه من تست کردم البته از بالا به پايين به ترتيب از توپ ميان به عالی!:
    GIGABYTE GA-K8NSNXP
    GIGABYTE GA-K8NS Pro
    ABIT NF8
    GIGABYTE GA-K8NS
    ABIT KV8 Pro

البته من اينجا ديگه من مشخصات ريز و تخصصی نگفتم همينا خوبه شما زياد سخت نگير

اگه AMD ميخری با گارانتی آواژنگ و اگه Motherboard هم GIGABYTE ميخری بازم با گارانتی آواژنگ کارت گرافيک همه چه GIGABYTE چه LeadTek ها با گارانتی آواژنگ و اگه آشنا نداری تو بازار از خوده شرکت آواژنگ بخر
    Ram و بقيه رو هم قبلاً گفتم

ولی در آخر بگم هيچی اينتل نميشه! :arrow:
    البته منتظر نظر ساقی جان هم باش :arrow:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •