من از AT&T چیزی نمی دونم بیشتر توضیح بده بی زحمت
پس انتخاب من شد دیزایر و نکسوس و هاش تی 2 و لگاند
از این ا فکر کنم فرمودین که نکسوس و دیزایر برترینه
منم خوندم که دیزایر برترین اعلام شده بود. اگه که تمومه بگیرمش؟ راستی فارسی میخوره؟
من از AT&T چیزی نمی دونم بیشتر توضیح بده بی زحمت
پس انتخاب من شد دیزایر و نکسوس و هاش تی 2 و لگاند
از این ا فکر کنم فرمودین که نکسوس و دیزایر برترینه
منم خوندم که دیزایر برترین اعلام شده بود. اگه که تمومه بگیرمش؟ راستی فارسی میخوره؟
دوست عزیز desine و nexus هر دو مشخصاتشون یکیه فقط desine از رابط sense استفاده میکنه ولی nexus رابط کاربری فکر نکنم داشته باشه فقط خود اندروید . nexus به سفارش خود گوگله ولی desine بهترین رابط کاربری موبایل داره و خریدش بهتره
پس نظرتون اینه که از hTC من دیزایر رو بگیرم؟
فعلا بهترین گوشی desire هست.
اره دزیره گوشی خوبیه و بهترین اندروید htc هست.
البته بعد که خریدی پشیمون نشی چرا واسه گالاکسی صبر نکردم.(البته معلوم نیست کی رسما وارد بشه ولی ریلیز جهانی شده 8 گیگ 499 دلار)
مزایاش هم صفحه بزرگتر و با کیفیت تر .پخش دایویکس.فیلمبرداری hd .از لحاظ cpu ,gpu هم توی بنچمارکها از دزیره سرتر بوده.
گلکسی که نمونه های اولیش نوشتن لو رفته معلوم نیست چیه!
شوخی نکن...اون آیفون بود که لو رفته بود این سامسونگه....
اینم لینکش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
معذرت میخوام من با یه مدل جدید از hTC اشتباه گرفتم. من اصلا و ابدا سامسونگ دوس ندارم. نه از هدفوناش خوشم میاد نه از دوربینش نه صداش نه طرحش. کار کار دله گناه من نیست
روياي اچتيسي لو رفت.(1389/04/22)
HTC Vision گوشي QWERTY دار جديد اچتيسي است که هنوز به طور رسمي از سوي خود کمپاني معرفي نشده، اما به تازگي تصاوير و جزئيات ناچيزي از آن لو رفته است.
تصاوير اين گوشي از طريق يک وبسايت از کشور کرواسي منتشر شده است، هر چند گفته ميشود ابتدا از وبسايت خود کمپاني، يعني اچتيسي لو رفته است.
اين گوشي به احتمال زياد با صفحهکليد QWERTY، سيستمعامل آندرويد( شايد نسخه 2.1Eclair)، صفحهنمايشي با روزلوشن 800×480 پيکسل(احتمالا 3.7 اينچ)، پردازنده 1 گيگاهرتزي و حافظه داخلي 1.2 گيگابايتي به بازار ميآيد.
at&t اولین شرکت ارائه دهنده خدمات تلفن همراه در آمریکاست. در اصل بهشون میگن کریر.این شرکتا بستگی به بزرکیشون به شرکت های تولید کننده تلفن همراه گوشی سفارش میدن و با قرار داد گوشی و سیم کارت خودشونا به مشتری می فروشتد.
گالاکسی سخت افزاری برتره.اما بازم سامسونگه
یه x3 3 لیتری کارکرده 2008 هم قیمت جنسیس صفره 2010 هست.اینکه کدوما می خری بستگی به شخص و سلیقش داره
دیزایر من بدون مشکل کار می کنم
فارسی با روت کردن و ریختن یه رام که فارسیا پشتیبانی کنه حل میشه
در ضمن رام جدیدی اومده(غیر رسمی) که 2.2 هست.سنس داره و 720p recordig
htc فعلا تو تا گوشی شاخ تو بازار داره که به غیر از evo 4g میشه گفت یکیش همون hd2 هست و اون یکی هم دیزایر هست هر دو تا هم واسه خرید گزینه مناسبی هستن ولی.حالا این به خودتون بستگی داره که کدوم سیستم عامل رو بپسندی.
ولی در کل الان دیزایر میشه گفت افت قیمتش رو به خوبی کرده و با توجه به آندروئید بودنش گزینه خوبی واسه خرید هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)