ویرایش شد....
![]()
ویرایش شد....
![]()
Last edited by davood.2008; 12-07-2010 at 09:23.
دوست عزیز اول عرض کنم که این آزمایشی که گذاشته اید آزمایش ادرار نیست
این در حقیقت همان نوار گوشه که بصورت عامیانه می گویند . یعنی PTA جهت بررسی عملکرد عصب شنوایی بیمارتون در خواست شده است
در مورد تالاسمس مینور هم تنها راه تشخیص آن آزمایش الکتروفورز هموگلوبین می باشد ولاغیر . یک بار این آزمایش را انجام دهید تا برای تمام عمر خیالتون راحت باشه .
پایین بودن کلسترول اهمیتی نداره ولی پایین بودن قند بصورت دایم و اگر ایجاد علائم کند بررسی نیاز دارد .
پایین بودن MCV و MCH هم بررسی از نظر فقر آهن و تالاسمی مینور را طلب می کند . توصیه می شود این دو مورد بصورت دقیق پیگیری شود .
موفق باشید .![]()
خیلی ممنوندوست عزیز اول عرض کنم که این آزمایشی که گذاشته اید آزمایش ادرار نیست
این در حقیقت همان نوار گوشه که بصورت عامیانه می گویند . یعنی PTA جهت بررسی عملکرد عصب شنوایی بیمارتون در خواست شده است
این آزمایش رو همه آزمایشگاه ها دارن؟ آخه یه سرچ کردم دیدم نوشته گرونه و همه جا ندارنش! درسته؟در مورد تالاسمس مینور هم تنها راه تشخیص آن آزمایش الکتروفورز هموگلوبین می باشد ولاغیر . یک بار این آزمایش را انجام دهید تا برای تمام عمر خیالتون راحت باشه .
برم پزشک متخصص داخلی یا ... ؟پایین بودن کلسترول اهمیتی نداره ولی پایین بودن قند بصورت دایم و اگر ایجاد علائم کند بررسی نیاز دارد .
اینها رو با چه آزمایشاتی میشه فهمید؟ همون الکتروفورز هموگلوبین؟!پایین بودن MCV و MCH هم بررسی از نظر فقر آهن و تالاسمی مینور را طلب می کند . توصیه می شود این دو مورد بصورت دقیق پیگیری شود .
راستی این MCV و MCH از 6 سال پیش که اولین بار تست CBC دادم(!!!) پایین بود ولی من نمی دونستم اینا چیه و دکتر نامرد هم هیچی نگفت! در ضمن اون موقع مقدار MCV و MCH (مخصوصا MCV) بیشتر از الان بود.
راستی دوتا مورد هم توی آزمایشاتی که سه سال پیش دادم بود که Positive بود اسماشونو یادم رفته میکروسیتوز و همو... نمی دونم چیچی بودن!!!
این آزمایش PBS چیه اونم لازمه؟!
معمولا همه آزماشگاه ها دارند . قیمتش را خبر ندارم ولی اونقدر نباید گرون باشهاین آزمایش رو همه آزمایشگاه ها دارن؟ آخه یه سرچ کردم دیدم نوشته گرونه و همه جا ندارنش! درسته؟
پزشک عمومی هم میتونه کمکتون کنهبرم پزشک متخصص داخلی یا ... ؟
Serum Iron . TIBC . Ferritin .اینها رو با چه آزمایشاتی میشه فهمید؟ همون الکتروفورز هموگلوبین؟!
این آزمایش اسمیر خون محیطی می باشد و همون اندکسهای که گفتید یعنی میکروستوز و هیپوکروم را نشان می دهد و معمولا با CBC انجام میشه . واجب نیست .این آزمایش PBS چیه اونم لازمه؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)