تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: فیلیپس یا سامسونگ ؟!!!

داره خودمونی میشه kiyani_behzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سپاس از شما علی جان
    تو عالی بودن تصاویر پلاسماهای جدید هیچ شکی نیست و VT25 پاناسونیک هم تو کیفیت حرف اول رو تو دنیا میزنه ولی مسئله ای که هست مصرف برق بالاشه که هیچ رقم نمیتونم باهاش کنار بیام . ضمنا کیفیت تصویر فیلیپس واقعا محشره و واقعا سوای سایر LCD ها و LED هاست و اینکه من هنوز مرددم به خاطر اینه که سه بعدی نیست .
    ضمنا سه بعدیهای جدید پاناسونیک که قرار به زودی بیاد متاسفانه از سایز 50 شروع میشه که برای فضایی که من میخوام استفاده کنم خیلی خیلی بزرگه . در هر صورت از راهنمایی شما دوست عزیزم سپاسگزارم و منتظر راهنمایی سایر دوستان هستم .
    واقعاً مصرف اندازه یک یا حداکثر دوتا لامپ 100 وات بیشتر انقدر مهمه که نمیتونید باهاش کنار بیایید!! من از بعد از خرید پلاسما متوجه فرقی خاصی توی پول برق نشدم، نمیدونم چرا مصرف برق پلاسما رو انقدر بزرگش کردند، توی حالت میانگین مصرف یه پلاسمای 42 جدید حدود 250 وات هست الان

2. 5 کاربر از kiyani_behzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام منم میگم فیلیپس بگیر. شما این مدل 9704 فیلیپس رو کجا گیر آوردی اگه آدرس فروشگاهش رو به ما هم بدی خیلی ممنون میشم .فقط سریع تر چون منم می خوام بگیرم .مرسی
    خیابون ولیعصر بالاتر از بهشتی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

واقعاً مصرف اندازه یک یا حداکثر دوتا لامپ 100 وات بیشتر انقدر مهمه که نمیتونید باهاش کنار بیایید!! من از بعد از خرید پلاسما متوجه فرقی خاصی توی پول برق نشدم، نمیدونم چرا مصرف برق پلاسما رو انقدر بزرگش کردند، توی حالت میانگین مصرف یه پلاسمای 42 جدید حدود 250 وات هست الان
    سلام دوست عزیز
    اولا که مبارکتون باشه
    دوما میشه بگید شما چه مارک و چه مدلی خریدین ؟ و اگه برات امکان داره قبض برقتون رو قبل و بعد از خرید این پلاسما یه مقایسه بکن .
    من که هنوز نتونستم انتخاب بکنم . از طرفی تو عالی بودن و قیمت مناسب پلاسماها هیچ شکی ندارم و مخصوصا مدل V10 پاناسونیک و از طرف دیگه همین مصرف برق و داغ کردن پنل فکرمو به خودش مشغول کرده .
    سپاس

داره خودمونی میشه kiyani_behzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اولا که مبارکتون باشه
    دوما میشه بگید شما چه مارک و چه مدلی خریدین ؟ و اگه برات امکان داره قبض برقتون رو قبل و بعد از خرید این پلاسما یه مقایسه بکن .
    من که هنوز نتونستم انتخاب بکنم . از طرفی تو عالی بودن و قیمت مناسب پلاسماها هیچ شکی ندارم و مخصوصا مدل V10 پاناسونیک و از طرف دیگه همین مصرف برق و داغ کردن پنل فکرمو به خودش مشغول کرده .
    سپاس
    سلام
    ممنون، من چند روز قبل از عید گرفتم پاناسونیک 42 مدل G10
    الان کل قبض های برق پارسال تا حال رو دیدم ماله قبل از عید بیشتر از بعد از عید بود! در کل کاری ندارم الا آخرین قبض برای 54 روز 7 هزار تومن اومده کولرمون هم 20 ساعت در روز روشته تلویزیون راحت روزی 10 ساعت توی کمترین حالت روشنه کامپیوترم همیشه روشنه یک تلویزیون و ایکباکس توی اتاق روزی 7-8 ساعت روشنه با این حال همیشه زیر 10 تومن میاد، چون مصرف پلاسما شاید زده باشه مثلاً 500 وات ولی این مصرف توی بالاتری کنتراست روی رنگ سفید هست و مثل LCD نیست که اگه زده باشه 200 وات یک دست 200 وات مصرف بکنه مصرفش به تصویری که نشون میده فرق داره ما با دستگاه توی نمایشگاه پاناسونیک تست گرفتیم همه مدل های جدیدش توی سایز 42 دستگاه مصرف لحظه ای رو 230 تا 270 وات نشون میداد
    در مورد گرما هم این اینجوری ساخته شده با همین وضعیت گرمایی که داره عمرش بالا هست مگه تلویزیون های CRT گرم نمیشد، ساختار این جوری هست که گرم میشه مثل اینه که بگیم چرا کارت گرافیک GTX480 توی 90 درجه کار میکنه پس به درد نمیخوره!
    Last edited by kiyani_behzad; 21-07-2010 at 16:40.

6. 3 کاربر از kiyani_behzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان ایا فیلیپس منوی فارسی داره همین سری 9 گویا نداره ومیگن منوهاش خیلی جالب نیست ؟ ایا فیلیپس فقط ال سی دی داره یا ال ای دی هم داره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MAPNAZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

اگه گارانتی برات مهم نیست فیلیپس مدل 40PFL9705 را از بانه سفارش بده که سه بعدی است و قیمت ان در بانه 2740000 می باشد حدود80 هزار هم کرایه تا تهران میخورد . مبلغ 430000 تومان باقی را هم بزار تو جیبت حالشو ببر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از MAPNAZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه baran77777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام بهترين گزينه همو.ن انتخاب 40PFL9705 فيليپس هست كه سه بعدي هم هست . اگه نگاهي به فيلمهاي جديد بكني مي بيني خيلي از فيلمهاي جديد در فرمت 3 بعدي توليد مي شن . شما كه قرار نيست تلويزيون رو هر سال عوض كنيد پس سه بعدي گيريد 2- كيفيت تي وي هاي سه بعدي به علت تقويت شدن در پخش تصاوير 2 بعدي بسيار بهتر عمل ميكنند 3- به سايت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه يك سايت بررسي تخصصي هست كه نظرات اكثر سايتها رو جمع آوري كرده در بخش تي وي ها يه سر بزنيد اين تي وي در رده اول هست و تي وي سامسونگ در رده دوم و..... 4- تي وي هاي سامسونگ به علت پخش اكثر فرمتها بسيار وسوسه كننده هستند ودر ثاني سامسونگ يكي از بزرگترين توليدكنندگان ال اي دي هست كه در رده بندي هاي قابل مشاهده هست 5- تماشاي فيلمهاي سه بعدي بسيار لذت بخش هست 6- البته من در مقاسه 3 بعدي ها در مشاهده تصاوير با ال جي ها راحت تر بودم مدل ال ايكس 9500 ال جي به علت تمام ال اي دي بودن بسيار با كيفيت و زيبا هست كه با شرايط جشنواره بسيار به صرفه تر از خريد از بانه هست

11. این کاربر از baran77777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •