تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: محافظ جهت لوازم صوتی و تصویری و تلویزیون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

همه میدونیم که ممکنه برق تا الان مشکل نداشته باشه و امروز یک موردی پیش بیاد و یک لحظه یا ولتاژ بالا پائین بره یا فرکانس( البته اینو دوستان باسواد تر گفتن، بنده خودم عمران خوندم ولی عاشق الکترونیکم و خلاصه...).

در مورد اون دستگاه هایی که با ولتاژ 110 تا 220 کار میکنن من نمیتونم اظهار نظر کنم ولی در مورد ریسیور خودم که پایونیر هست، پشت اون یک سوئیچ داره برای: 110 و 120 و 220 و 230 و 250. این یعنی اینکه این وسیله نسبت به جریان بسیار حساس هست.

از اون حساس تر هارد اکسترنال هست.

و کلا اینکه مجموع این چند وسیله به همراه کامپیوتر و پرینتر و روتر و ... 4 یا 5 تومانی قیمت دارن که علاوه بر قیمت بحث دردسرهای جنبی هم پیش میاد...

من تا اینجا نتیجه گرفتم استابیلایزر تنها گزینه فنی هست که هم میتونه ولتاژ رو تثبیت کنه هم فرکانس رو، هر چند قیمت بالایی داره.

منظور بنده هم از مصرف برق، اتلاف انرژی (مصرف برق) درون خودش بود نه داشتن پریز دوست عزیز...

2. 2 کاربر از yaghini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

منظور بنده هم از مصرف برق، اتلاف انرژی (مصرف برق) درون خودش بود نه داشتن پریز دوست عزیز...
    ميتونيد دستگاهي معرفي كنيد كه اتلاف انرژي نداشته باشه بهيچوجه ؟

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

محافظهای معمولی زیر 10 تومن، در واقع فقط یه قطع کننده برق هستند نه تثبیت کننده. اگه ولتاژ از یه حدی بیشتر یا کمتر بشه این محافظا برق رو واسه چند دقیقه از مصرف کننده قطع میکنن تا ولتاژ به محدوده نرمال برگرده. ایرادش اینه که اگه ولتاژ درست نشه ممکنه به عنوان مثال با وجود برق، فریزرتون ساعتها خاموش بمونه و تموم محتویاتش خراب بشه!

استابلایزها تغییرات ولتاژ برق رو جبران میکنن و همواره برق ثابتی رو به مصرف کننده میرسونن واسه همین قیمتشون خیلی بالاتره.
    خلاصه اینکه اگه نور چراغاتون دائم کم و زیاد میشه، به عبارت فنی تر تغییرات ولتاژ برقتون بین 20 تا 30 ولت دائم در تغییره، خرید یکی از اون استابلایزها واسه ثابت نگه داشتن ولتاژ براتون از واجبلاته. در غیر اینصورت همون محافظای معمولی تو اکثر موارد کارتونو راه میندازن. محافظای معمولی دو نوعن. یکی واسه یخچال و دیگری واسه تلوزیون و کامپیوتر و... فرقشون تو مدت زمانیه که برق رو قطع نگه میدارن. واسه یخچال بیشتره واسه بقیه کمتر
    البته كاوه جان يك رنج ولتاژ تعريفي هم دارند بين 30-40 ولت مثبت و منفي
    با پيشنهادتون موافقم
    Last edited by t_tanhayam; 05-07-2010 at 16:23.

5. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •