تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 33

نام تاپيک: پارس آنلاین=دزد حجم

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من بعید می دونم بیاد پارس پولتو راحت و آسوده بده یعنی می شه؟ خارج کردن خط از رانژه مهم نیست تا شما درخواست جمع آوری بدین و برین شرکت جدید ثبت نام کنین تا اون موقع خط از رانژه خارج میشه. وقتی بفهمن امیدی بهت نیست و پولی از بابت شما بشون نمی رسه تنبلی رو می زارن کنار

خلیلی عجیبه تازگیا خیلی ها از کم شدن حجم سرویشون شکایت می کنن توی این هفته مخصوصا خیلی زیاد شده. شرکت ها دزدتر شدن یا فعالیت ویروس ها و تروجان ها و هکر ها افزایش پیدا کرده ؟
    اشتباه میکنی دزدی در کار نیست سرعت بالاست حجم کم لازم نیست دانلود کرده باشی تا از حجمت کم بشه همین مخابرات درپیتی با سرعت لاک پشتیش هم کسی که فقط صفحه باز میکنه در ماه حساب کتاب کنه بالای 3 گیگ مصرف میکنه.

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

اشتباه میکنی دزدی در کار نیست سرعت بالاست حجم کم لازم نیست دانلود کرده باشی تا از حجمت کم بشه همین مخابرات درپیتی با سرعت لاک پشتیش هم کسی که فقط صفحه باز میکنه در ماه حساب کتاب کنه بالای 3 گیگ مصرف میکنه.
    پس کاربرا فعال تر شدن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان کسی اطلاع داره که الان مخابرات تو کرج ای دی اس ال ارائه میده یا نه؟؟؟

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بفرمایید اینهم یه نمونه : 1 ساله با ترافیک 8 گیگ در ماه. از این 1 سال تازه 3 ماه هم بدلیل مسافرت خارج ازش استفاده نمیشه و آخر دوره چیزی در حدود 70 گیگ مصرف نشده میسوزه پس اگه دزدیه چرا از این دزدی نمیشه؟
    پارس آنلاین اکانت من رو مسدود کرده ولی وجدان هم خوب چیزیه درست نیست که بخاطر این کار بیام بگم دزده و از این حرفا مصرف میکنن فکر میکنن زیادی حساب شده در صورتی که من با Dumeter خیلی تست کردم رقمی که پارس میگه کمتر از رقم Dumeter بوده همیشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

کسی می دونه؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

مخابرات کرج سرویس میده اگه اشتباه نکرده باشم دو ماه پیش بود خبرشو بچه ها زدن

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

به احتمال خیلی زیاد میده ولی سرعتش زیاد مناسب نیست اگر بتونی 256 بگیری بد نیست ماهی 12500 ولی 128 فقط بدرد وبگردی و دانلود زیر 100 مگ تو یک روز میخوره.
    شما در یک صورت می تونی بگی در این مورد شرکت دزدی میکنه اون هم اینکه یک فایل 50 مگی رو دانلود کنی و مطمئن بشی بیشتر ازت کم کرده. فقط موقع دانلود هیچ چیزی نباید در حال استفاده از اینترنت باشه.

داره خودمونی میشه ttsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ON CLIFF OF THE HELL

پيش فرض

این پارس آنلاین نه تنها دزد حجم نیست بلکه دزد سرعت هم هست الان 1 هفته است من با سرویس 512 اونم از این جدید هاش که قول خودشون توربو است دارم با 15 kb دانلود می کنم اونم تازه روزانه
    [
    Last edited by ttsoft; 05-07-2010 at 04:35.

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض من

دوستان من 3 هفته پیش به شرکت ایمیل دادم که من مشکلم این هست با دانلود مثلآ 40 مگ 80 مگ شارژ کم میشه و واسه گشتن تو نت 10 مین بگردم 30 مگ شارژ کم میشه و شرکت جوابی نداد و نماینده اهواز میگه عادیه و واسه دانلود رایگان ساعت 3 تا 7 هست اون هم سرعت 0 یا 2 هست

ll
    Last edited by t2download; 06-07-2010 at 17:32. دليل: ززز

داره خودمونی میشه amin_damer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

من چون مودمم قدیمی Dsl200 باید هربار مثل دیال آپ کانکت بشم به همین خاطر میزان مصرفم رو به راحتی از کانکشنم کنترل می کنم ولی تا حالا همیشه با اونی که تو سایت بود همخوانی داشت به نظره من اونایی که این مشکل رو دارن پسشونو عوض کنند شاید درست بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •