تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: نامرئی شدن یک پارتیشن !

آخر فروم باز worldclass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

داخل Run تایپ کن diskmgmt.msc و وقتی Disk Management باز شد و روی پارتیشنی که میگی نامرئی شده کلیک راست و Change Driver letter بزن و بعدش دکمه ی add و از منوی کرکره ای یه اسم دیگه انتخاب کن و ببین جواب میده یا نه
    اگه جواب نداد بگو تا روشهای دیگه بگم
    جواب داد
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

داخل Run تایپ کن diskmgmt.msc و وقتی Disk Management باز شد و روی پارتیشنی که میگی نامرئی شده کلیک راست و Change Driver letter بزن و بعدش دکمه ی add و از منوی کرکره ای یه اسم دیگه انتخاب کن و ببین جواب میده یا نه
    سلام من راهنمایی شمارو تست کردم اما متاسفانه یک پنجره حاوی چنین متنی ظاهرشد که:
    کنسول نمایش دهنده دیسک منیجمنت up to date نیست .شما باید ابزار رفرش رو به کار ببرید تا این مشکل حل بشه اگر حل نشد یکبار پنجره نمایش دیسک منیجمنت (disk management)را باز وبسته کنید ویا ویندوز را ریست کنید.
    من به توصیه این پیغام عمل کردم ولی اتفاقی نیوفتاد و همچنان اندر خم یک گم شدم پارتیشن آخرم هستم .
    کلا چهارتا پارتیشن دارم که درxpحالشون خوبه ولی در سون آخری غایبه البته جای خالیشو تو همون دیسک منیجمنت میشه دید ولی نه اسمی داره ونه میشه واردChange Driver letter شد لطفا زودتر راهنمایی بفرمایید
    متشکرم.

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام من راهنمایی شمارو تست کردم اما متاسفانه یک پنجره حاوی چنین متنی ظاهرشد که:
    کنسول نمایش دهنده دیسک منیجمنت up to date نیست .شما باید ابزار رفرش رو به کار ببرید تا این مشکل حل بشه اگر حل نشد یکبار پنجره نمایش دیسک منیجمنت (disk management)را باز وبسته کنید ویا ویندوز را ریست کنید.
    من به توصیه این پیغام عمل کردم ولی اتفاقی نیوفتاد و همچنان اندر خم یک گم شدم پارتیشن آخرم هستم .
    کلا چهارتا پارتیشن دارم که درxpحالشون خوبه ولی در سون آخری غایبه البته جای خالیشو تو همون دیسک منیجمنت میشه دید ولی نه اسمی داره ونه میشه واردChange Driver letter شد لطفا زودتر راهنمایی بفرمایید
    متشکرم.
    در مجموع ابزار Disk managment ویندوز ضعیفه و بقولی برای کارهای سرپایی ساخته شده
    اگه بتونی از Paragon Partition Manager یا یه نسخه ی مفصلتر و کاملتری داره به اسم Hard Disk Manager 2010 Suite استفاده کنی دستت بازتره برای این امور
    اگه میخوای دانلود کنی و سرعتت پایینه همون Paragon Partition Manager .نسخه ی suite قسمتهایی داره که ممکنه به کارتم نیاد
    داخل انجمن دانلود نرم افزار تاپیکش هست

4. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

در مجموع ابزار Disk managment ویندوز ضعیفه و بقولی برای کارهای سرپایی ساخته شده
    اگه بتونی از Paragon Partition Manager یا یه نسخه ی مفصلتر و کاملتری داره به اسم Hard Disk Manager 2010 Suite استفاده کنی دستت بازتره برای این امور
    اگه میخوای دانلود کنی و سرعتت پایینه همون Paragon Partition Manager .نسخه ی suite قسمتهایی داره که ممکنه به کارتم نیاد
    داخل انجمن دانلود نرم افزار تاپیکش هست
    ضمن قدردانی از پاسخگویی سریع شما .مطمئنا به سراغ برنامه هایی که معرفی کردید میرم.اما ظرف این مدت ناچارشدم کار بسیار مشقت بار انتقال اطلاعات پارتیشن نامرئی شده درسون رو به جاهای دیگه انجام بدم و دوباره فرمتش کنم اما با این کار هم اثری نداشت ولاجرم هیچ گزینه دیگری غیر از رفتن به سراغ برنامه های کمکی نمونده.
    باز هم ممنونم.

پروفشنال roohoravan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

خيلي ممنونم.مشكل بنده كه حل شد.خدا خيرت بده.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •