جواب داد
سلام من راهنمایی شمارو تست کردم اما متاسفانه یک پنجره حاوی چنین متنی ظاهرشد که:
کنسول نمایش دهنده دیسک منیجمنت up to date نیست .شما باید ابزار رفرش رو به کار ببرید تا این مشکل حل بشه اگر حل نشد یکبار پنجره نمایش دیسک منیجمنت (disk management)را باز وبسته کنید ویا ویندوز را ریست کنید.
من به توصیه این پیغام عمل کردم ولی اتفاقی نیوفتاد و همچنان اندر خم یک گم شدم پارتیشن آخرم هستم .
کلا چهارتا پارتیشن دارم که درxpحالشون خوبه ولی در سون آخری غایبه البته جای خالیشو تو همون دیسک منیجمنت میشه دید ولی نه اسمی داره ونه میشه واردChange Driver letter شد لطفا زودتر راهنمایی بفرمایید
متشکرم.
در مجموع ابزار Disk managment ویندوز ضعیفه و بقولی برای کارهای سرپایی ساخته شده
اگه بتونی از Paragon Partition Manager یا یه نسخه ی مفصلتر و کاملتری داره به اسم Hard Disk Manager 2010 Suite استفاده کنی دستت بازتره برای این امور
اگه میخوای دانلود کنی و سرعتت پایینه همون Paragon Partition Manager .نسخه ی suite قسمتهایی داره که ممکنه به کارتم نیاد
داخل انجمن دانلود نرم افزار تاپیکش هست
ضمن قدردانی از پاسخگویی سریع شما .مطمئنا به سراغ برنامه هایی که معرفی کردید میرم.اما ظرف این مدت ناچارشدم کار بسیار مشقت بار انتقال اطلاعات پارتیشن نامرئی شده درسون رو به جاهای دیگه انجام بدم و دوباره فرمتش کنم اما با این کار هم اثری نداشت ولاجرم هیچ گزینه دیگری غیر از رفتن به سراغ برنامه های کمکی نمونده.
باز هم ممنونم.
خيلي ممنونم.مشكل بنده كه حل شد.خدا خيرت بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)