تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 34

نام تاپيک: بهترین مادربورد برای Amd Phenom II x4 965

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون از لطفتون وظیفه هست....
    اون مدل 790 مدل خوبیه ولی 785 رو توصیه نمیکنم خرج الکیه!

اگه بخوای CPU رو اورکلاک کنی میتونی یک خنک کننده ی ارزون قیمت هم بخرید اما اگه اهل اورکلاک نیستید احتیاجی به این کار نیست...
    میتونید یدونه SONIC TOWER2 رو بخرید حدود 30 تومن باهاش 965 رو تا 4.4 اورکلاک کردم...

2. این کاربر از kourosh4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه khorzo_khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    DEAMONWORLD

پيش فرض

ممنون...راستی اونروز من یه مادربورد دیدم..واسه گیگا بود..130 قیمت داشت....Usb 3 قبول میکرد....Am3 و DDR 3 1666 هم ساپورت میکرد..فکر کنم تنها مشکلش این بود که 4 گیگ رم بیشتر نمیخورد...میخوام بدونم این مادربورد قلابی نیست که؟؟گارانتی آواژنگ هم داشت......در ضمن من تو زنجان زندگی میکنم....اون مادربورد Asus قیمتش 220 تومن بود..اونم از تهران قیمت گرفت...فکر نکنم 160 تومن باشه....

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    DEAMONWORLD

پيش فرض

راستی مدلش 770T-USB 3 بود

به نظرتون این مادربوردا چطورن؟؟

M.B GIGABYTE GA-MA770T-UD3

M.B GIGABYTE GA-MA78LMT-S2

M.B GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H

من نمیخوام مادربورد رو بالای 160 یا 170 انتخاب کنم...به نظرم ارزش نداره........راستی چرا مدل 785 چرته؟؟؟ قیمتش که حدود 130 تومنه؟؟؟ اشکال خاصی داره؟؟؟

راستی این مادربوردا چطوره؟؟؟

Asus M4A78-E
    MSI 790GX-G65
    Asus M4A770TD Pro
    Asrock 890 Extreme 3

اگه میشه قیمتاشونو بگین..مرسی
    Last edited by khorzo_khan; 04-07-2010 at 15:48.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

همون مدل 770-usb3 خوبه هم کیفیت بالایی داره و هم گارانتیه خوبی و برای 965 هم کافیه!
    اون مدل 785 هم به خاطر قیمتش گفتم نمیارزه چون حدود 140 تومن هست و همون کاراییه چیپ 770 رو داره اما بخاطر پشتیبانی از کراس فایر قیمتش کمی بالاست اما اگه 130 گیرت اومد گزینه ی خوبیه مخصوصا اگه کارتت ati باشه کراس فایرش بعدا بدردت میخوره!

6. این کاربر از kourosh4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    DEAMONWORLD

پيش فرض

همون مدل 770-usb3 خوبه هم کیفیت بالایی داره و هم گارانتیه خوبی و برای 965 هم کافیه!
    اون مدل 785 هم به خاطر قیمتش گفتم نمیارزه چون حدود 140 تومن هست و همون کاراییه چیپ 770 رو داره اما بخاطر پشتیبانی از کراس فایر قیمتش کمی بالاست اما اگه 130 گیرت اومد گزینه ی خوبیه مخصوصا اگه کارتت ati باشه کراس فایرش بعدا بدردت میخوره!
    130 منظورت همون 770 دیگه؟؟؟اون که کراس فایر پشتیبانی نمیکنه...راستی نظرت راجع به اون مدل Msi و Asrock و Asus چیه؟؟
    این 770t واسم مشکل درست نکنه؟؟ میخوام بدونم این مدل تا چقدر رم ساپورت میکنه؟؟

در ضمن با Phenom II X6 1055T مشکلی که نداره؟؟؟

راستی یه سوال دیگه(چقدر سوال پرسم من!!!)

به نظرتون من شش هسته ای بخرم یا همین 965 کافیه...چون تفاوت قیمت حدود 25 تومنه...میخوام بدونم کدومش بهتره..چون اگه 965 بخرم و یه مدت بعد شش شش هسته ای ها بیان رو کار..اون موقع دادن 200 تومن واسه ادم زیاد میاد..به نظرتون چیکار کنم؟؟؟
    Last edited by khorzo_khan; 04-07-2010 at 16:07.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

منظورم اون مدل 785 بود که اگه 130 تومن بود گزینه ی خوبیه اون مدل 770 هم حدود 120 تومن هست و هر دوتا مادربورد تا 16 گیگ رم رو ساپورت میکنن!
    نه با شش هسته ای هم مشکلی نداره ......
    بستگی به کارتون داره 965 چون فرکانسش بالاست(3.4) برای گیم بهتره ولی 1055 برای رندر و کارای محاسباتی بهتر عمل میکنه .....
    اما برای اینده نگری هم که شده به نظر من همون 1055 رو برداری بهتره .....
    راستی نگفتید اصلا سیستم رو برای چه کاری میخواین گیم هم میزنید؟خفن یا نه ساده!

9. این کاربر از kourosh4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت user612's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من به تازگي سيستم رو ارتقا دادم و چون كارم موسيقي است وبا نرم افزار cubase 5‌ كار ميكنم. شبهه اي برام پيش اومده در مورد صداي زياد cpu بنده. سيستم من :
    M.B=GA-MA785G-UD3H
    CPU = AMD Phenom ii X4 965
    RAm = 2* (2gb) 1333 OCZ
    Sound = M-Audio Fast track Pro External
    رو سيستم Vista 64bit نصب كردم ,خيلي راضيم فقط صداي زياد CPU اذيتم ميكنه نميدونم از گرافيك onboard خود مادر بورد كه از CPU فشار زيادي ميگيريه يا چيز ديگه است. البته رو 32 bit هم همين مشكل داستم. بيشتر كار من با wave و فايل هاي صوتي هستش .خلاصه اعصابم خورد شده سر همين . اگه از دوستان كسي لطف كنه و بنده رو راهنماي كنه از overclock و اصطلاحات تخصصي CPU زياد اطلاعات كافي ندارم ممنون‎

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

سلام دوستان من به تازگي سيستم رو ارتقا دادم و چون كارم موسيقي است وبا نرم افزار cubase 5‌ كار ميكنم. شبهه اي برام پيش اومده در مورد صداي زياد cpu بنده. سيستم من :
    M.B=GA-MA785G-UD3H
    CPU = AMD Phenom ii X4 965
    RAm = 2* (2gb) 1333 OCZ
    Sound = M-Audio Fast track Pro External
    رو سيستم Vista 64bit نصب كردم ,خيلي راضيم فقط صداي زياد CPU اذيتم ميكنه نميدونم از گرافيك onboard خود مادر بورد كه از CPU فشار زيادي ميگيريه يا چيز ديگه است. البته رو 32 bit هم همين مشكل داستم. بيشتر كار من با wave و فايل هاي صوتي هستش .خلاصه اعصابم خورد شده سر همين . اگه از دوستان كسي لطف كنه و بنده رو راهنماي كنه از overclock و اصطلاحات تخصصي CPU زياد اطلاعات كافي ندارم ممنون‎
    سلام
    برای 965 صدای بالای فن پردازنده عادی هست (چون تو Full Load دمای پردازنده بالا میره و بنابراین فن با سرعت بالایی میچرخه)
    راه چاره اش هم خرید یک کولر (CPU Fan) با صدای پایین هست

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    DEAMONWORLD

پيش فرض

منظورم اون مدل 785 بود که اگه 130 تومن بود گزینه ی خوبیه اون مدل 770 هم حدود 120 تومن هست و هر دوتا مادربورد تا 16 گیگ رم رو ساپورت میکنن!
    نه با شش هسته ای هم مشکلی نداره ......
    بستگی به کارتون داره 965 چون فرکانسش بالاست(3.4) برای گیم بهتره ولی 1055 برای رندر و کارای محاسباتی بهتر عمل میکنه .....
    اما برای اینده نگری هم که شده به نظر من همون 1055 رو برداری بهتره .....
    راستی نگفتید اصلا سیستم رو برای چه کاری میخواین گیم هم میزنید؟خفن یا نه ساده!
    خفن خفن که نه..ولی خوب بیشتر بازیه...البته یه سیستم هم دارم...میخوام این دوتا رو شبکه کنم...با داداشم شبکه بازی کنیم....راستی این 5850 مگه تو بازار کم پیدا میشه؟؟؟؟از برند ساپ فایر؟؟؟ این فروشنده نامرد میگه پیدا نمیتونم بکنم...اولش قرار بود 5770 بیاره...50 تومن هم بیانه گرفت...ولی فرداش زنگ زدم گفتم بره دنبال 5850...اونم چند ساعت بعد زنگ زد و گفت 5850 نداره و 5770 رو سفارش داده اومده..هیچی من گفتم که 5770 نمیخوام و اونم گفت که الان تو راه و نمیشه کاری کرد....خلاصه بابام گوشی رو ازم گرفت که کلی با طرف دعوا کرد....حالا موندم چیکار کنم
    ..5770 با 5850 از نظر کارایی چقدر تفاوت داره؟؟؟؟ واسه 5850 چقدر پاور لازم داره؟؟یعنی چه نوع پاوری؟؟؟ توی مجله ی دنیای بازی نوشته بود 680 (البته واسه کل سیستم) و لی توی عصر ارتباط زده یه پاور 550 میخواد...اما اول نوشته بودین که 535 کافیه...حالا به نظرتون چیکار کنم؟؟؟
    Last edited by khorzo_khan; 06-07-2010 at 11:26.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    DEAMONWORLD

پيش فرض

نظرتون راجب این مادربرد چیه؟
    asus m4a89gtd pro
    و نسبت به مادربرد گیگا کدوم بهتره؟
    این core unlocker مگه تو مادربرد های گیگا نیستش؟یعنی اگه گیگا بخرم نمیشه از همه ی توان پردازنده استفاده کرد؟؟

تو این پاور ها این قابلیتها چی هستند که اینقد تفائت قیمت ایجاد میکنه؟
    pfc eps
    و تو پاوری که من میگیرم باید کدومش رو بگیرم., واگه کارت گرافیکم 5850 باشه چتد وات باید بگیرم؟

راستی مشکل ما فروشنده حل شد و قرار شد خودمون از تهران بگیریم...راستی کجا تهران جای خوبی واسه خرید هست که هم ارزون باشه و هم مطمئن؟(ترجیحا غرب)
    Last edited by khorzo_khan; 06-07-2010 at 15:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •