بودجه ات چقدره؟
400-450
ایران 3g هم پشتیبانی نمی کنه.چه برسه به 4g .
htc legend هم خیلی خوشگله.
سونی اریکسون vivaz pro
دوست عزیز یه توضیح مختصر هم بدی خیلی خوشحال میشم![]()
بودجه ات چقدره؟
400-450
ایران 3g هم پشتیبانی نمی کنه.چه برسه به 4g .
htc legend هم خیلی خوشگله.
سونی اریکسون vivaz pro
دوست عزیز یه توضیح مختصر هم بدی خیلی خوشحال میشم![]()
درسته ولی اگه بخوایم یکمی فکر آینده رو بکنیم با اومدن اپراتور سوم که این قد در موردش می حرفن ... گوشی 3G هم داشته باشه بدک نیستولی در مورد 4G مع هیجی ! « ذی!
.
.
به زودی که سامسونگ دنیای موبایل رو تسخیر کرد از این حرفاتون پشیمون میشید
گوشی htc evo 4g توی gsmarena که نبود پس باند gsm رو پشتیبانی نمی کنه و توی ایران انتن نمیده.
از دوستان عزیز واقعا کسی نیستش که نظری داشته باشه با مشخصاتی که من گفتم تو این رنج قیمت گوشی پیشنهاد بده ؟؟؟؟؟ !!!!!
پيشاپيش گوشي جديدت مبارك باشه
همون Diamond 2 رو بهت پیشنهاد میدم!............گوشیه خوبیه!
اگه از htc می خوای legend گزینه خوبیه.تاچ خازنی داره و در چندین فروم معروف به عنوان خوشگلترین گوشی اندرویید انتخاب شده.
اگه واسه دوربین می خوای vivaz , vivaz pro از سونی اریکسون هست.از نوکیا n97 mini(قدیمی شده)
خب حالا یه سوال پیش اومد بین دو تا سیستم عامل آندرویید که لجند داره و وین موب که اکثر htc ها من جمله دایاموند2 داره شما کدومش رو پیشنهاد میکنید که بهتره ( از نظر کارایی و امکانات و اینترفیسش )؟؟؟
اندرویید به زودی به نسخه 2.2 اپدیت میشه که ساپورت فایل های فلش در مرورگر و مصرف بهینه انرژی از جمله امکانات اضافه شده هست.نرم افزار هم به اندازه کافی رایگان داره.فقط چک کن که legend به 2.2 اپدیت میشه یا نه.(توی کلوبش بپرس)
وین موبایل هم به زودی به 7 اپدیت میشه که فعلا توی بازار گوشی که از 6.5 به 7 اپدیت بشه نیست.در کل انتخاب با خودته.
از تاچ خازنی(حرارتی) هم نمیشه گذشت.از مولتی تاچ هم اندو پشتیبانی میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)