دوست من شما با مشكلات دريا خبر نداريد . مبلغ گمركي كه دريا ميپردازه به خاطر زده و بند بازي يك شركت كه خيلي ها طرفدارش هستند . شركت دريا را با مشكلات زيادي روبرو ميكنه . متاسفانه شما با خريد هر يك پاور يا كيس از اون شركت به مافياي اقتصادي اون كمك ميكنيد .
پشت پرده متاسفانه اون شركت از همه روش براي تخريب برند كولر مستر ايجاد ميكنه . اگر كسي كمرك آشنا داشته باشه ميفهمه من چي ميگم .
دريا رو همه ميشناسند يكي از بهترين گارانتي هاست . تو ليست فروش محصولاتش جنس غير ارجينال نميبينيد من تو قسمت تحقيقات هستم . هر محصول مياد براي اينكه مصرف كننده راضي باشه 10 تا سمپل تست ميشه
باز هم دوست من اگر كدورتي پيش اومده بنده به عنوان كارشناس R&D شركت دريا از شما معذرت ميخوام . حرف ناگفته زياده
در مورد قسمت اول به من ربطی نداره که آیا دیگر شرکتها نمیزارن قیمت خوبی ارائه کنه یاغ چیز دیگه ( مگه دیگران وارد نمیکنن ؟)
در مورد گارانتی میشه بگین براچی مینی که تقریبا 400 یا کمتر خریداری شده و بعد به مشکل خورد باید 100 گرفته بشه تا تعویض بشه در صورتی که حق مشتریه که بدون دادن این هزینه مینبردش تعویض بشه البته از این دست بسیار وجود دارد
میشه بگین برا چی همین کولر مستر پاوری که 400 هست رو بالای 460 معرفی میکنه و میفروشه در صورتی که در لود 400 وات پاور خاموش میشه
چرا ؟
چرا ؟