منظورتون از ایموبلایزر چیه؟
چی کار می کنه؟![]()
منظورتون از ایموبلایزر چیه؟
چی کار می کنه؟![]()
سلام منو ببخشید تاپیکتونو بهم میریزم.یه سوال فوری دارم تا فردا جوابشو میخوام.من یه 206تیپ2 دارم میخوام روش دزدگیر نصب کنم.اول اینکه تصویری نصب کنم یا نه؟(با توجه به اینکه میگن تصویری بد و اذیت میکنه).دوم اینکه اگه اره چه مارکی و چه مدلی اگه نه چه مارک و مدلی؟ممنون میشم تا اخر امشب جواب بدید.یا علی
همون سيستم ضد صرقت خودرو هست كه تو كليد خودرو به صورت مدار الكترونيكي تعبيه شده و اگر كليدي غير از كليد اصلي رو در سوئيچ قرار دهيد(يعني از روي كليد اصلي كپي ساخته شه)خودرو روشن نميشه.
این سیستم ماجیکار که ماشین رو خاموش می کنه قضیش چیه ؟ چطوریاس ؟
وقتی من خودم می خواستم واسه ماشینم دزدگیر ببندم، نظر خیلی ها این بود که Magicar نبندم. تحقیق کردم دیدم در کل خوب نیست.
ولی قضیه این دزدگیرا اینه که دیگه ایموبلایزر ماشین باید از دور خارج بشه، بعد از این که دزدگیر رو ماشینم نصب شد اینو فهمیدم و یه مقدار دل چرکین شدم.
خود شرکت هم واسه همین ضمانت نمی کنه.
سلام
ممنون از دوستانی که جوب دادن
حالا به نظر شما دزدگیر Telematix بهتر هست یا Magicar?
یا کسی به غیر از این دو مدل مارک خاصی در نظر داره؟
ممنون از راهنماییتون
سلام
اگر ماشين شما با سوئيچ باز مورد سرقت قرار بگيره و شما بلافاصله متوجه بشيد با توجه به برد خوبي كه ريموت داره با فشردن كليد شماره 4 حدود 2 ثانيه،سيستم ضد سرقت فعال ميشه به اينصورت كه آژير خودرو به صدا درمياد،درها قفل ميشن و بعد از 30 ثانيه برق خوردور قطع و خودرو خاموش ميشه.![]()
بعد اونوقت نمی تونه از تو در رو باز کنه فرار کنه ؟ چطوری برقشو وصل کنیم اونوقت دوباره![]()
من خودم دزدگیر ADVANCE بستم. البته فروشنده اسمشو چیز دیگه ای می گفت. حتماً جعبه رو نگاه می کنم می گم. خیلی راضیم.کارایی بالایی داره. برد ریموت هم خیلی خوبه.
من ieasycar بستم حرف نداره سه سال گارانتی ایران داره .... اصل کره هم هست خیلی خوبه ... تمام سیستم های پیشرفته هم دزدگیرش داره :
برید ببینید چی زدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by REGISTERED-USER; 30-07-2010 at 23:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)