تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: خنک کننده برای مودم ADSL !

آخر فروم باز jamy_khoshtip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنونم . اما خوب من تا 2هفته پیش سیستم همه در و پنجره و سولاخ هاش باز بود .

الا سیستم رو از نظر ظاهری عوض کردم و همه کارهایی که گفتید رو انجام دادم به غیر از CD/DVD .

مودم من داغ نمیکنه نمی دونم چرا ؟؟؟؟ ولی خوب بعضی از وقت ها که دست میزارم روش داخ هست !!!!

ولی خوب خوبه بیشتر موقع ها خنک هست . سیستم بستم توپ هاهاهاهاها

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

والا مودم و کامپیوتر من فکر کنم فقط موقعی خاموشه که برق ها بره ( حتی شبا وقتی من خوابم , کامپیوتر بازم روشنه ) که اونم اومد دوباره زود روشن می کنم
    ماشاالله که چیزی تا حال نشده

توی کیس کامیپوترت که باید حداقل 2 تا فن بزاری یکی جلوش و یکی عقبش که هوا رو خارج کنه
    بهترین روش مال خودمه , کناره های کیس را باز کنید بزارید یک جای دیگه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

اینجوری هم که شما ها ها ها میفرمایید نیست
    درب کیس رو باز بزاری از کولینگ کیس کم میشه و متاسفانه گرمای بیشتری به خورد پردازنده میره
    این روش شما جالب نیست این چیزی که من گفتم روشی هست که از طرف گیگابات پیشنهاد شده و در تمامی سیستمهای کولینگ دنیا استفاده میشه
    اون مورد زیر سیدی رو هم برای خنک کردن پردازنده گفتم برای من حدود 2-3 درجه گرما ی پردازنده رو کمتر کرده. .
    مودم هم بستگی به جسنش داره نگفتید که مودمتون چیه اگر مودم USB باشه فکر نکنم زاید داغ کنه مودم من 4 تا پورت لن داره و 15 تا وایرلس میتونه پوششبده پس به نسبت یک مودم تی پی لینک 20 تومنی بیشتر هم کار میکنه و داغ میکنه
    حتی توی سویچها در شبکه ها ما یک کیج میسازیم که داخلش یونیتها رو بصورت رکی قرار میدیم و داخل این کیج رو با مته گرد بر یه فضای 10 در 10 در میاریم که فن رو داخلش بزاری و هوای داخل کیج رو عوض کنیم وگرنه سویچ رو باید سر ماه به اشعغالدونی نبدازیم.
    شبکه یه چیزه حفاظت و پشتیبانی و میدیریتش یه چیز دیگه است.

آخر فروم باز jamy_khoshtip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درست فرمودید !! اگر در کیس رو باز کنید و بزارید جای دیگه باعث میشه که هوا به خوبی گردش نکنه و سیستم بیشتر گرم بشه !!

باید در کیس رو ببندید که هوای گرم بره بالا و فن هوای داخل رو خنک کنه . همین

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

خوب منم همینو گفتم و کار شما تشباه بوده
    منم تا چند وقت پیش که کیس پنیتوم 4 داشتم هیمن کار رو میکردم ولی مشکل من به خاطر تیپ کیسم بود چون مینی کیس بود و فوق العاده داغ میکرد .
    هرچند که فن هم اضافه کرده بود ولی تجهیزات داخلش زیاد بود و کارتهای زیادی وصل کردم بودم که باعث شده بود حرارت مضاعف داشته باشم !!!
    و مجبور شدم درب بغلش ر باز بزارم
    ولی طبق چیزی که میدونستم دو تا فن 12 سانتی جای درب بغل اویزون کردم که حرارت رو به بیرون میداد و یه فن هم در همون قسمت سی دی درایو ( هرچند که درایو این مدل مال من عمودی بود ) گذاشتم و توسنتم حرارت رو خارج کنم و دیگه هم کیس رو ندارم خدا رحمتش کنه.

آخر فروم باز meisam317's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

ایده جالبی بود . به غیر از این کارا می شه از اون مودم هایی گرفت که خودش هارد داره (اگر اشتباه نکرده باشم) بدون اینکه استهلاک سیستمت بیشتر بشه (نیازی به روشن بودن کامپیوتر نیست ) می زاری برای دانلود فردا می ری فایلت رو تحویل می گیری.

چند وقت پیش تاپیکش بود.
    اگه میشه راجب این نوع مودمها بیشتر توضیح بده فک کنم فایل سرور داشته باشن درسته

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

پست بعدیش هم میخوندی نوشته بودم مودم نیست روتر هست !
    یه سری روترها هستند که هارد اکترنال میخورند به مودم وصل میکنی و ولش میکه خودش دانلود یمکنه
    نیازی نیست دیگه سیستم روشن بمونه.
    یه تاپیک هم جداکونه داره

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

تاپیکش رو پیدا کردم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

اره خودشه
    من اینو خیلی وقت پیش زده بودم دقیق یادم نبود
    اینقده پست زدیم که یادمون رفته چی نوشتیم. بازم دستت درد نکنه مهردادی

این همون روتر معروف هستش که میتونه با یک هارد بدون کامپیوتر روشن بمونه و از اصطهلاک قزعات هم جلوگیری میکنه تورنت میگیره فایل مستقیم هم میگیره خودش هم دانلود مینجر داره در وقاع یه کامپیوتره دیگه.

11. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

اینگونه دستگاه های مرتبط با مقوله شبکه، ساخته میشن تا همیشه روشن باشن...

داغ کردن و غیره، جزء جدایی ناپذیر این قبیل سیستماس و تنها کاری که میتونید بکنید اینه که در جایی بگذاریدشون که هوا جریان داشته باشه وگرنه چنین کاری که شما گفتید هیچ فایده ای نداره... روشن و خاموش کردنم باعث کاهش عمر دستگاه ها میشه پس همچین فکر نکنید که هی خاموش روشن میکنید خیلی کار جالبیه...

همونطور که گفتم این دستگاها ساخته میشن تا همیشه روشن باشن و اگه دستگاهی قرار باشه با داغ کردنش بسوزه و مشکل پیدا بکنه یعنی انقدر زاقارت و به درد نخوره و جنس بنجلیه که با خاموش و روشن کردنم حتی مداراش تحمل نمیکنن و مثل داغ کردنش یه موقعی خواهد پکید......

برندهای با کیفیت و معروفی مثل USR, D-Link, LinkSys, NetGear, SMC و غیره انقدر با کیفیت هستن که مطمئن باشید (و من تجربه ـشو هم خودم دارم و هم زیاد دیدم) حتی اگه چندین سال هم 24 ساعت روشن باشن مشکلی براشون پیش نیاد......

Take my advice :
    - دستگاه رو در جاهای بسته نگذارید...
    - زیر دستگاه روی سطحی صاف باشه تا پایه ها باعث ایجاد فاصله ای بین سطح زیرین و کف دستگاه بشن... یعنی مثلاً زیر دستگاه یه چیزی مثل پشم و پتو و سطح نرم نباشه که کاملاً بپوشونه ـتش... همچنین روی دستگاه... ولی معمولاً کف دستگاه بسیار بیشتر داغ میشه و رو و کناره های دستگاها هواکشا رو میزارن که در نتیجه از همه سو باید دستگاه بهش هوای تازه برسه...
    - و کلاً دستگاه در جایی باشه که هوای اطرافش آزاد باشه نه تو قفسه و کمد و کشو (!) و زیر میز و زیر مانیتور CRT گنده ـتون و پشت کیس و هرگونه جایی که گرم باشه و هوا جابجا نشه و غیره.......
    Last edited by Cleeev; 03-07-2010 at 18:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •