سلام
من لپ تاپ توشيبا مدل pa3362u-1mpc دارم .درايور صداو واير لس ندارم .لطفا" راهنمايي كنيد.
سلام
من لپ تاپ توشيبا مدل pa3362u-1mpc دارم .درايور صداو واير لس ندارم .لطفا" راهنمايي كنيد.
خواهش میکنم، امیدوارم لااقل به نتیجه برسید
کجاشو متوجه نشدید
---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------
سلام
لطفا یه تاپیک جدید برای سوالتون بزنید و اونجا مطرح بفرمایید
سیستم عامل رو هم مشخص کنید چیه
جا هایی مثل
2. open the .inf file and locate
[Conexant.NTamd64]
%*WDM_AMCAUD.DeviceDesc%=WDM_AMCAUD,PCI\VEN_1002&D EV_4370&SUBSYS_308B103C
%*WDM_AMCAUD.DeviceDesc%=WDM_AMCAUD_DF,PCI\VEN_100 2&DEV_4370&SUBSYS_308E103C
3. add this line to it
%*WDM_AMCAUD.DeviceDesc%=WDM_AMCAUD,<x>
و
so it eventually looked like:
[Conexant.NTamd64]
%*WDM_AMCAUD.DeviceDesc%=WDM_AMCAUD,PCI\VEN_1002&D EV_4370&SUBSYS_3085103C&REV_01
اصلا نمی دونم اینا برای کجاست
خب تو مرحله 1 گفته بود به صورت عادی درایور رو نصب کنید، و گفته شاید نصب هم نشه اما یه پوشه درست میشه که به صورت پیش فرض اگه مسیر دیگه ای نداده باشید بهش، در C:\swsetup\SP35558 by default ایجاد میشه
تو شماره 2 گفته تو همون پوشه ایجاد شده، یه فایل به اسم inf. هست، پیداش کنید و با برنامه ای مثل notepad باز کنید
احتمالا یه چیزی شبیه متن زیر داخل اون فایل inf. هست:
[Conexant.NTamd64]
%*WDM_AMCAUD.DeviceDesc%=WDM_AMCAUD,PCI\VEN_1002&DEV_4370&SUBSYS_308B103C
البته مطمئنا برای شما ننوشته Conexant چون مدل کارت صدای شما گفتید Realtek بود و همچنین اگه ویندورتون 32 بیتی باشه احتمالا به جای 64 نوشته 86، حالا شاید چیز دیگه هم متفاوت باشه
تو مرحله 3 گفته شده، خط زیر رو به اون فایل inf. اضافه کنید:
%*WDM_AMCAUD.DeviceDesc%=WDM_AMCAUD,<x>
البته شما باید به جای قسمت آبی، هرچیزی که به جای متن قرمز در فایل inf. شما نوشته شده بذارید (با توجه به این که احتمالا محتوای فایل inf. شما باید متفاوت از چیزی باشه که تو اون سایت گذاشته برای توضیح)
یعنی تو فایل .inf شما، تاجایی که ویرگول هست کپی کنید و تو یه خط جدید اضافه کنید (بعدشم ویرگول بذارید)
به جای <x> هم باید برید داخل Device Manager بعد درایور صدا رو که احتمالا علامت زرد داره رو روش راست کلیک کنید و Properties رو انتحاب کنید.
برید به تب Details و بعد از اون منوی کشویی گزینه Hardware Ids رو انتخاب کنید، هرچی اونجا نوشته بود کپی کنید و به جای <x> قرار بدید
جایی هم که گفته so it eventually looked like خب یعنی فایل شما بعد اضافه کردن اون سطر جدید، به حالت دوم که گذاشته در میاد، یعنی به صورت:
[Conexant.NTamd64]
%*WDM_AMCAUD.DeviceDesc%=WDM_AMCAUD,PCI\VEN_1002&D EV_4370&SUBSYS_3085103C&REV_01
حالا فایل inf. رو save کنید و ببندید.
من واقعا نمی دونم چظوری تشکر کنم ولی این فایل وجود نداره (یه فایل به اسم inf.)
عکس گرفتم اپلود می کنم
اون درایوری هم که داده بودید کار نکرد
تو عکس مشخصه
شب اپلود می کنم
نه اشتباه نکنید، اسم فایل inf نیست، نوع فایل هست یعنی یه فایلی هست که پسوندش inf هست (inf.)
چون وقتی قبل از inf، نقطه گذاشته، مطمئنا پسوند فایل رو مشخص کرده
در مورد کار نکردن درایور یعنی چی؟یعنی نصب نشد دیگه؟
خب خود اون فروم انگلیسی که گذاشته بودم که گفته بود نصب نمیشه اولش:
installing it regularly didn't work but you can make a trick.
1. first, try to install it normally with the driver. it will probably fail but it will be extracted in C:\swsetup\SP35558 by default
این واسه 7 هستش و ویستاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من این فایلو نزدیک به 10 بار از هر سایتی که فک کنی دان کردم ولی نمی شه دلیلش هم تو پست های قبلی هست
شما از تو Folder Option تیک نشون دادن پسوند فایل ها رو بزن که پسوند همه نمایش داده بشه.
بعد نگاه کن ببین اصلا پسوند inf بین فایل ها نیست
تو اون 2 تا فولدر Vista و Vista64 نبود نه؟
اگه پیدا نکردید چیزی، ببینید اون فایل هایی که علامت گذاشتم، محتواش چیزی شبیه مثلا:
هست یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)