شاید درست نباشه بگم ولی من عاشقونه سیگارو دوست دارم.شاید چون تنها رفیق روزای سختم بوده.به هیچ قیمتیم حاضر نیستم ترکش کنم.ولی از نظر علمی دود قلیون ضررش بیشتره چون دودش رطوبت داره بیشتر روی ریه ها میشینه.تازه حجم دود بیشترش به کنار
شاید درست نباشه بگم ولی من عاشقونه سیگارو دوست دارم.شاید چون تنها رفیق روزای سختم بوده.به هیچ قیمتیم حاضر نیستم ترکش کنم.ولی از نظر علمی دود قلیون ضررش بیشتره چون دودش رطوبت داره بیشتر روی ریه ها میشینه.تازه حجم دود بیشترش به کنار
قلیون بدتره ولی نکته اینجاست که معمولاً افراد سیگاری در روز بیش از چندین بار سیگار میکشن، ولی قلیون حداقل بهخاطر دردسری که داره آدم هر روز نمیتونه استفاده کنه برای همین سیگار بهخاطر استفاده بیشتر تأثیرات بدتری داره.
البته قلیون یه مشکل دیگهای هم که داره اینهکه واقعاً نمیدونی تنباکویی که استفاده میکنی چیهست و دقیقاً مشخص نیست چطوری ساخته میشه مخصوصاً که اکثراً داخلی هم هستن و اعتمادی روشون نیست، ولی حداقل سیگار چون توسط کمپانیهای بزرگ ساخته میشه تقریباً همچیش مشخصه یعنی اگر سمم باشه سمش ناخالصی نداره.
1- به عنوان یک دوست میگم که به هیچ عنوان استفاده نکندوستام ميخواستم بدونم ضرر كدومشون تو بلند مدت كمتره؟
ولی استفاده از یک بار قلیون برابر با کشیدن 30 نخ سیگار هست
حیف بدنتون نیست همینجوری سالم بره زیر خاک قلیون بکشید حالش رو ببرید
![]()
حیف پول و وقت نیست آدم یک مشت دود و بوی گند بکنه تو ریه و بدن خودش.
پولش آدم بده پسته
هیچ جیز به اندازه مواد مخدر صنعتی برای آدم ضرر نداره (شیشه ، کراک قرصهای روان گردان و...)ولی در مورد سیگار باید بگم ضررش بیشتر از قلیلنه چون درترسی بهش بیشتره ولی از نظر مصرف همزمان قلیان بیشترین ضرر رو داره
جدا وقتی سیگار یا قلیون میکشین چه حسی بهتون دست میده؟
مهم نیست چه حسی دست میده مهم اون حسس که قبل سیگار کشیدن به آدم دست میده .
میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)