یعنی شما میگید وردپرس بهتر از جوملا میترا هست
یعنی شما میگید وردپرس بهتر از جوملا میترا هست
سلام
با اجازه بزرگترا !!
منم تا چند هفته پیش داشتم دنبال یه cms خوب میگشتم (البته یه cms مجانی) چندتا cms رو امتحان کردم ولی بهترینشون از نظر من جوملا و وردپرس هست. (سایت پشتیبانی فارسی هم دارن)
فکر نکنم اینطوری باشه! ببینید وردپرس هم مشکل امنیتی داره ولی توی نسخه های جدیدترش اونا رو برطرف میکنن cms های دیگه هم همینطوره! اصلاً برای همین نسخه جدید میدن...
البته من تجربه ندارمــا!!! بهتره اینجور چیزا رو (مسائل امنیتی،مدیریتی و...) از کسایی که روی سایتشون این cms ها رو دارن و تجربه کار باهاش رو داشتن بپرسید...
ببینید تمام cms ها اینایی که شما گفتید رو انجام میدن ، این کارایی که گفتید 95% به قالب ربط داره! در واقع کاربرد یه سایت رو قالبش مشخص میکنه...(مثلاً سایت دانلود ، سایت تبلیغاتی ،سایت شخصی و...)سایتی که فقط میخواهم مشخصات و عکس های مربوط به محصولات تولیدی م رو نشون بده اما در عین حال سادگی پیشرفته هم باشه !
در واقع محصولات من تولیدی پوشاک است
میخواهم Cms داشته باشم که بشه مثلا در یک منو پوشاک قسمت مردانه زنانه و بچه گانه و مثلا در قسمت مردانه تی شرت و لی و اسپرت داشته باشه و بیننده با کلیک بر روی اسپرت مشخصات کامل پوشاک تولیدی ما رو ببینه و عکس هاشو هم بصورت البومی ( باز شدن یه صفحه سیاه رنگ و به صورتی که نشه ازش دانلود کرد ببینه ) ببینه
قسمت دانلود هم داشته باشه و تماس با ما پیشرفته و ....
![]()
(اگه قالب خوبی میخواین بهتره بدین براتون اختصاصی طراحی کنن! توی گوگل سرچ کنید سایتاشو پیدا میکنید...)
منظورتونو از این نفهمیدم! عکس رو هر جوری که بزاری میشه دانلود کرد! ...( باز شدن یه صفحه سیاه رنگ و به صورتی که نشه ازش دانلود کرد ببینه )
خوب کار یه cms همیناست دیگه!!!این امکانات رو هم داشته باشه یا بشه بهش اضافه کرد
سیستم مدیریت منو ها و زیر منوها (طراحی و پیاده سازی منو های سایت )
سیستم مدیریت متون (مدیریت متن های داینامیک)
سیستم مدیریت اخبار ( خبرگزاری و گروه های خبری )
سیستم مدیریت گالری تصاویر (آرشیو عکس)
سیستم مدیریت پیوند ها ( آرشیو لینک ها)
سیستم مدیریت فایل ها (دانلود های سایت )
سیستم مدیریت مقالات ( آرشیو مقالات ، نشریه الکترونیک )
سیستم مدیریت سوالات متدوال (FAQ)
سیستم مدیریت پشتیبانی (HelpDesk)
سیستم مدیریت انتقادات و پیشنهادات
سیستم مدیریت ایام و مناسبت ها
سیستم مدیریت Rss (فید های خبری)
سیستم مدیریت فروشگاه اینترنتی
سیستم مدیریت پرداخت الکترونیک
سیستم مدیریت آمار بازدید کنندگان
سیستم مدیریت متن متحریک
سیستم مدیریت تبلیغات
سیستم مدیریت نظرسنجی آنلاین
سیستم مدیریت آب و هوا ( هواشناسی آنلاین )
سیستم مدیریت خبرنامه (NewsLetter)
سیستم مدیریت پیام کوتاه ( Sms )
سیستم مدیریت تقویم روز و اوقات شرعی
سیستم مدیریت اعضای سایت
سیستم مدیریت فرم ثبت نام
سیستم مدیریت سطوح دسترسی اعضا
سیستم مدیریت بهینه سازی برای موتور های جستجو گر (SEO) خودکار(البته بعضیاش به صورت پلاگین هست که باید نصب بشه! به جز اونایی که قرمزه!)
اون وردپرس با این وردپرس فرق میکنه
اون مثل بلاگفا میمونه وبرای ساخت وبلاگ هست!
این ورد پرس رو باید از سایت زیر دانلود کنید و روی هاست خودتون نصب کنید! (آموزش نصبش هم توی گوگل پیدا کنید...)
وردپرس کار اصلیش برای ساخت وبلاگه! ولی برای سایت هم ازش استفاده میکنن چون مدیریتش آسونه و به خاطر افزونه هاش کار cms ها رو هم میکنه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من اگه یه سایت ساده میخواید + مدیریت راحت، بهتره وردپرس استفاده کنید...(مثل سایت تبلیغات پوشاک)
ولی اگه میخواید امکانات بیشتری داشته باشه از جوملا استفاده کنید... جوملا یکم پیچیده تره ولی امکاناتش بیشتره...
... موفق باشید ...
من با همه ی اون کوفته کاری ها کار کردم هموشون مسخرن مثلا" گذشته از باگ ها خود میترا رو برداشتن از رو جوملا ویرایش کردن میفروشن!خب ی رو میخاین ثابت کننین؟مردم هم میگن این cms خیلی خوبه ارزونم هست بریم بخریم دیگه!
نه به قالب ربطی نداره مثلا" این دوستمون که واسه تولیدی میخواد سایت بزنه میده یه قالب تمیز براش طراحی میکنن بعد ش دیگه امکانات رو از طریق plugin ها و widget ها اضافه میکنه که این کار از یه بچه هم برمیاد!
بازم میگم جوملا جدا از این که بدرد نمیخوره هیچی هیچی هیچی هیچی نداره که وردپرس نداشته باشه.تازه ورد÷رس بیشتر هم داره.گذشت از اون زمان که میگفتن وبلاگ میخای وردپرس سایت میخای جوملا.الان میگن سایت میخای وردپرس وبلاگم میخای ورد پرس!
سلام دوستان
واقعا ممنون بابت رانمایی های کاملتون
حالا بالاخره بین وردپرس و جوملا یکی رو انتخاب می کنم
سوالی که الآن پیش میاد اینه که به قول دوستمون اون قضیه پلاگین و اینا رو که خودم کار می کنم یعنی نصب و ایناست خب کاری نداره
فقط مشکلم قالبه، یعنی میخوام یه قالبی طراحی بشه برای سایتم مثلا آیکون های منو ها طراحی بشه و دور تا دور و بالای سایت مخصوص همون آموزشگاه باشه طراحیش، آیا این cms ها امکان طراحی راحت هم میدن یا باید بدم کسی طراحی کنه؟ و اگه بدم یکی دیگه فقط قالبو طراحی کنه چجوریاس؟
بازم ممنون
طراحی قالب برای اولین بار برای اونایی که حتی یه عمره دارن html و css و php کار میکنن هم سخته چون هر سیستمی تگ های مخصوص خودشو داره حالا وای به حال تازه کارا!
اما من برای وردپرس همونطور که گفتم سایتهای آنلاینی دیدم که کمک میکنن خودت قالب بسازی مثلا"یه قالب خام بهت میدن تو میگی فلان جا رنگ رو عوض کن فلان جا عکس رو عوض کن و غیره اینم آدرسشون:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآخری برنامست که باید دانلود کنی (و البته کرک هم باید بکنی)و برای جوملا هم میسازه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
بازم ممنون
این سایتایی که گفتید که خب یه تم های کلی درست می کنن، ما روی طراحی این سایته خیلی حساسیم، حالا اون برنامه رو میگیرم ببینم چجوریه. میخوام ببینم نمیشه م طراحی کلی مد نظر رو تو فتوشاپ کار کنیم بعد یکی برنامه نویسیش رو برامون بکنه؟
مورد دیگه اینه که ما یه گالری حرفه ای برای نمونه کار ها میخوایم، آیا پلاگین یا چیزی باید براش نصب کنیم؟
در مورد خرید هم با یه شرکتی تماس گرفتم قیمت 600 به بالا داده و میگه CMS نوشته خودشه و مثل بقیه نیست که سیستم های دیگه رو ادیت می کنن، آیا بهتره بدم به اون یا خودم از پسش برمیام، اصلا قیمت این کارا چقدره؟ زیاد نگفته؟
من الان هم سیستم ورد پرس رو نصبیدم و هم میترا پلاس رو ( البته فقط برای تست )
این سایت برای جوملای میترا پلاس :
و اینم برای وردپرس :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان گرامی من 2 تا سوال مهم دارم !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول بگم که سیستم جوملا و وردپرس تفاوت چندانی ندارند و همون کاری که جوملا میکنه وردپرس هم میتونه انجام بده !
فقط
1- پلاگین های فارسی وردپرس رو بیشتر کدوم سایتها میزارند ( سایت اصلی وردپرس افزونه ها رو برداشته ) ؟
2- یه طراح حرفه ای که کار خوبی بده رو اگر میشناسید معرفی کنید ( با هزینه مقرون به صرفه ) ؟
من خودم طراح وبـم ، اول طرحم رو توی فتوشاپ پیاده میکنم بعد قسمتایی که لازمه رو تیکه تیکه میکنم و HTML شو میسازم بعد با توجه به نوع cms قالبش رو طراحی میکنم... (هر cms کد های مخصوص خودش رو داره که باید توی قالب بکار بره!)
شما هم میتونید اول توی فتوشاپ بسازید و بدید براتون قالبش رو بسازن...
توی سایتای دانلود اسکریپت هست مثل اسکریپت کام - پرشین اسکریپت و...- پلاگین های فارسی وردپرس رو بیشتر کدوم سایتها میزارند ( سایت اصلی وردپرس افزونه ها رو برداشته ) ؟
پاسخ این پرسش هم بدید ؟2- یه طراح حرفه ای که کار خوبی بده رو اگر میشناسید معرفی کنید ( با هزینه مقرون به صرفه ) ؟
ندین که حذفش میکنم![]()
-----
خب برای انتخاب بین جوملا و وردپرس باید گفت هر دو سیستم مناسبی هستن و باید بسته به کارتون انتخاب کنین بینشون . مثلا یه نمونه نصب کنین و پلاگین های مورد نیازتون رو نصب کنین ببینین با کدوم سیستم بیشتر به چیزی که میخواین در نهایت بشه نزدیکه
قالب رو هم یکم بگردین سایتهایی هست که طراحی میکنه ( یه راهش پیدا کردن سایت طراحهای وبه ! )
از نام بردنشون تو فروم معذوریم
قیمتی که گفته خوبه واسه کاری که انجام میده اما قبلا هم گفتم واسه کار شما مقرون به صرفه نیستدر مورد خرید هم با یه شرکتی تماس گرفتم قیمت 600 به بالا داده و میگه CMS نوشته خودشه و مثل بقیه نیست که سیستم های دیگه رو ادیت می کنن، آیا بهتره بدم به اون یا خودم از پسش برمیام، اصلا قیمت این کارا چقدره؟ زیاد نگفته؟![]()
شما همون قالب رو بخرین بهتره کمتر در میاد
بقیه کارای مدیریتی و پلاگین و اینا مشکلی نیست سادست . فقط امتحان کنین .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)