باباايول اقابيشتراماربدين
فكرنميكردم اينطوري گيرم بياد بابا همش ميگه هييچ بهت نميدن
نظرم بيشتربرگشت روي پرايد صندوق دار
ماتيز سبكه بزني پشت يه ماشين هيچيش نميمونه![]()
باباايول اقابيشتراماربدين
فكرنميكردم اينطوري گيرم بياد بابا همش ميگه هييچ بهت نميدن
نظرم بيشتربرگشت روي پرايد صندوق دار
ماتيز سبكه بزني پشت يه ماشين هيچيش نميمونه![]()
پست قبلیم رو ویرایش کردم از اول بخونید! به نظرم برای خرید مدل صندوقدار دلیل خوبی باشه!نظرم بيشتربرگشت روي پرايد صندوق دار![]()
ايشكال نداره اسمشوعوض كن
اخ سيستم كه صددرصد روش نصب ميكنم
من ماشين سالم ميخوام حتي به يه مكانيك باباسپرده اماربده اگه چيزخوبي ديد
خودم كه هيچي از موتورحاليم نميشه
اقااخرش هاچ بك يا پرايد صندوق دار؟!!
اگه برای داخل شهر میخواین و صندوق براتون مهم نیست من پیشنهادم بازم با هاچبک هست
ولی خوب اینطور نیست که بخوایم صندوق دار رو هم حذف کنیم از گزینه ها
هاچ بک تا حدودی جوون پسند تر هست
مدل های کره ایش به دلایلی از شتاب بهتری برخوردارن
و اینکه همون چند سانتی که نسبت به صندوق دار ها کم دارن میتونه خیلی از جاهای مختلف کمکتون کنه
يه سوال : يه حرفي اون دوستمون زد من تاحالابهش فكرنكرده بودم رانندگي با هاچ بك باعث نميشه كه عادت كنم به اين اندازه ماشين ، بعدديگه نتونم به راحتي با ماشين هاي ديگه مثلا405 پارك كنم ؟!درست نتونم پارك دوبل برم دراينده ؟!
ببين ماشين همه جايي امامصرف بيشترم همون داخل شهره ، چون اصلارانندگيم درحدي نيست كه بتونم توجاده برم ، البته چراقم واصفهان شايد باهاش برم كه اونم اتوبان از توشهري راحتره مشكلي نداره كه؟
اول يه سوال منودقيق جواب بده همكارعزيز(اخمالو) من با4تومن ميتونم يه پرايد صندوق دار يا هاچ بك تروتميز 80به اينطرف بگيرم ياخير ؟! ببين من گفتم پول بيشترميتونم بدم امانميخوام
احتمال زياد 4تومن كمه ؟چون گفتي 77 اينابهم ميدن
من منظورم اینه که اگه به ماشین صندوق دار عادت کنی مثلا اگه بخوای 405 رو پارک کنی قلقش راحت تر دستت میاد در ضمن توصیه بیشتر من رو صندوقدار بالا بودن مدلش هست وگر نه هاچ بک خودش بد نیست!
با 4 تومن هاچبک تمیز رو به (کدوم طرف؟) بالا یا صندوق دار تمیز نمیتونین بگیرین
با 4 تومن پراید صندوق دار و چند مدلی هاچبک میتونین بخرین ولی یادتون باشه ماشینی که 4 تومن بخواین پولشو بدین احتمالا خرج هایی داره و تا بهینه کردن و درست کردنش زمان و وقت و پول هدر میره
البته خرج پراید اینقدر ها زیاد نیست ولی هم وقت میبره و هم بی ماشین میشین
من نظرم در مورد هاچبک یه خورده تغییر کرد چون با 4.5 الی 5 تومن میتونین صندوق دار تمیز تر و سرحال تری نسبت به هاچبک بگیرین و مدل بالاتر همونطور که فرشاد عزیز اشاره کرد
در مورد رانندگی اولین نکته ترس هست من مادر خودم اول با رنو و بعد با هاچبک شروع کرد ولی با اینکه زیاد هم با 206 و 405 و پارس رانندگی نکرده ولی خیلی راحت میتونه باهاشون رانندگی کنه
یه چیز دیگه هم بگم که الان یادم افتاد
شما اگه الان یه خورده بیشتر پول بدین میتونید از بعضی از خرج هایی که بعدا احتمالا اتفاق میفته جلو گیری کنین
هم وقتتون رو میخرین و هم اینکه خرج هایی که بعدا قراره برای ماشین بشه رو الن رو پول خودش میذارین و ماشین بهتری میخرین
این ماشین قراره چه مدت دست شما باشه؟
ببخشید اگه یه خورده در هم ریخته حرف زدم
مهم اعتماد به نفسه که مطمئنن شما دارین
سلام
خوبی خوبم معذرت دیر رسیدم همش رو گفتن
بالایی ها رو تائید میکنم بعلا وه اینکه هاچبک گزینه بهتری هستش
صندوق دار می تونی با 4 گیر بیاری .
رفیقم با 3800 یه مدل 79 خریده . فنی اش عالیه .
رنگ و خش داره که مهم نیست .
اونم تازه گواهی گرفته خریده که اگه زدش این ور و مالید دلش نسوزه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)