من یه سوال داشتم هارد لپ تاپمو با خود ویندوز پارتیشن بندی کردم وقتی ریکاوری کردم دوباره 1درایو شد و همه اطلاعات پاک شد راهی نیست که با ریکاوری هم بقیه درایوها سالم بمونن؟
من یه سوال داشتم هارد لپ تاپمو با خود ویندوز پارتیشن بندی کردم وقتی ریکاوری کردم دوباره 1درایو شد و همه اطلاعات پاک شد راهی نیست که با ریکاوری هم بقیه درایوها سالم بمونن؟
1-من لپتاپ f12 gfx خریدم هنگام پارتییشن بندی 230گیگ فضارو داد به درایو c هیچکاریش نمیشه کرد؟؟2تا درایو 112گیگی بهم داده.میخوام فضای کمتری به c بدم.راهنماییم کنید لطفا.
2-بعد از پارتیشن بندی بک آپ گرفتم میخواستم بدونم بعد از ریکاور کردن به جز c درایوهای دیگم هم پاک میشن؟؟چه کار کنم پاک نشن؟؟؟؟؟؟
1-من سونی f12 gfx خریدم هنگام پارتیشن بندی 230گیگ داد به درایو cو دوتا درایو 112 گیگی لوجیکال.میخوام فضای کمتری به c بدم آیا میشه؟
2-بعد از پارتیشن بندی بک آپ گرفتم آیا بعد از ریکاوری درایوهای دیگه هم پاک میشن؟؟؟چکار کنم اونا پاک نشن؟؟؟
من بعد از پارتیشن بندی بک آپ گرفتم میخواسم بدونم بعد از ریکاوری درایو های دیگمم پاک میشن؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من یه لپ تاب وایو سری CW دارم که ویندوز 7 داره می خواستم بدونم میتونم با برنامه پارتیشن مجیک اون رو پارتیشن بندی کنم.
اگر دوستان جواب مارو بدن خیلی خوب میشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)