تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 39

نام تاپيک: قفل tiny

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    دسته پرستوهای مهاجر اسم : رضا

پيش فرض

این قفل به درد VCD می خوره؟( هر قدر هاچ زنبور عسل دنبال مادرش بود،من دنبال قفل VCD ام!)

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    دسته پرستوهای مهاجر اسم : رضا

پيش فرض

این قفل به درد VCD می خوره؟( هر قدر هاچ زنبور عسل دنبال مادرش بود،من دنبال قفل VCD ام!)

داره خودمونی میشه Gladiator_Cracker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

نه متاسفانه ، فقط به درد برنامه های اجرایی میخوره که اجراشون رو وابسته به حضور قفل میشه کرد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

یک برنامه کرک می برای عزیزان آپلود کردم که توسط قفل سخت افزاری Tiny و پروتکتور حفاظ محافظت شده ، زمانی برنامه کرک شده هست که کاربر هنگام اجرای برنامه خطا رو مشاهده نکنه و بعد از حدود 3 ثانیه یک فرم ساده که در وسط اون متنی تبلیغی نوشته شده مشاهده بشه.

[/CODE]
    کلا کرک tiny چيز عجيبي نيست. مهم اينه که آدم بدونه چطور کار ميکنه.

در ضمن، کلا بدون قفل ميشه کاري کرد برنامه به راحتي اجرا نشه. پروتکتور شما کار خاصي نميکنه فقط قسمتهايي از کد رو که مشخص کنيد به نوعي virtualize ميکنه.

به هر حال اسم بنده رو به خود بچه هاي منشور سيمين بگيد بنده رو ميشناسن. يه زماني چند تا نمونه کار دادن برا تست قفل. آخريش هم پروتکتورشون بود که فکر کنم پروژه متوقف شد.

اين فايلي هم که گذاشتيد دقيقا همونيه که تو فروم عربيه بود. نسخه پروتکت نشده اش هم بالا نمييومد و کرش ميکرد. چه برسه به پروتکت شده که چپ و راست ESET NOD32 گير ميده که
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اول ميشکل اينو حل کنيد. وگرنه اينم ميشه مثل سرنوشت themida و execryptor!!

تا الان که مشخص شده در برنامه 100% ايراني شما:

1- از BoxedAPP که نوعي virtualizer هست و ...
    2- از يه کامپوننت دلفي به نام FlexCompress (همون فايل DAT کنار برنامه يه آرشيو پسورد دار هست)

استفاده کرديد.
    کد VM رو هم بايد بررسي کنم اگه وقت کردم.
    Last edited by Newbie_Cracker; 11-08-2010 at 15:40.

5. 4 کاربر از Newbie_Cracker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

کلا کرک tiny چيز عجيبي نيست. مهم اينه که آدم بدونه چطور کار ميکنه.

در ضمن، کلا بدون قفل ميشه کاري کرد برنامه به راحتي اجرا نشه. پروتکتور شما کار خاصي نميکنه فقط قسمتهايي از کد رو که مشخص کنيد به نوعي virtualize ميکنه.

به هر حال اسم بنده رو به خود بچه هاي منشور سيمين بگيد بنده رو ميشناسن. يه زماني چند تا نمونه کار دادن برا تست قفل. آخريش هم پروتکتورشون بود که فکر کنم پروژه متوقف شد.

اين فايلي هم که گذاشتيد دقيقا همونيه که تو فروم عربيه بود. نسخه پروتکت نشده اش هم بالا نمييومد و کرش ميکرد. چه برسه به پروتکت شده که چپ و راست ESET NOD32 گير ميده که
    کد:

تا الان که مشخص شده در برنامه 100% ايراني شما:

1- از BoxedAPP که نوعي virtualizer هست و ...
    2- از يه کامپوننت دلفي به نام FlexCompress (همون فايل DAT کنار برنامه يه آرشيو پسورد دار هست)

استفاده کرديد.
    کد VM رو هم بايد بررسي کنم اگه وقت کردم.

دوست عزیز ، شما مرتبا" تکرار میکنید که کرک میشه ، خوب کرک کنید ، این که دیگه این همه بحث کردن نداره.
    در این موارد هم جسارتا" اشتباه کردید ...
    1. این برنامه همون برنامه ای نیست که تو فروم عربی قرار داده شده ، چون اون همون آنپک می بود که شما بررسی کرده بودین ، در این نسخه از قفل سخت افزاری استفاده شده ؛ البته اگر این رو هم اونجا گذاشته باشن اطلاع ندارم.
    2.برنامه ویروسی نیست ، چون از VM استفاده شده به عنوان ویروس تشخیص داده میشه.

قربان قصد جسارت ندارم ولی شما بیا یک برنامه ایرانی بنویس و از هیچ کدوم از این ها هم استفاده نکن ! ، برادر من این استدلال شما فکر نکنم درست باشه ، قرار نیست که برای تولید دوچرخه ، چرخ رو از اول اختراع کنیم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوباره ميگم:

کلا بدون قفل ميشه کاري کرد برنامه به راحتي اجرا نشه يا اصلا اجرا نشه. اما اگه قفل باشه...
    مثلا پسورد همون فايل آرشيو flexcompress تو قفل باشه. تا جايي که يادم مياد تو قفل تايني ميشد تکست هم گذاشت.

اون باباييکه اين مثال رو تو فروم عربي گذاشته بود نسخه بدون قفل رو هم گذاشته بود. به زور vmware اجراش کردم.
    ميدوني برنامه چي ميخواست؟ يه پسورد.

فکر کنم پسورد همون فايل DAT هست.
    مثل اينه که بياي يه setup درست کني که پسورد بخواد بعد بگي هيچ کس نميتونه برنامه رو بدون داشتن پسورد نصب کنه.
    يه بار که کسي نصب کنه کل دنيا هم ميتونن نصب کنن.
    در اين موارد هم جسارتا" اشتباه کرديد ...
    1. اين برنامه همون برنامه اي نيست که تو فروم عربي قرار داده شده ، ..... البته اگر اين رو هم اونجا گذاشته باشن اطلاع ندارم.
    بالاخره اشتباه کردم يا درست گفتم؟ بايت به بايت يکيه عزيز. مهم اينه که رو سيستم بنده کرش ميکنن.

2.برنامه ويروسي نيست ، چون از VM استفاده شده به عنوان ويروس تشخيص داده ميشه.
    NOD32 گير ميده که
    a variant of Win32/Packed.VMProtect.AAD trojan

يعني اينکه استفاده ازش فراگير نميشه. وگرنه نگفتم ويروسيه.

به هر حال...
    وقت آدم با ارزش تر از بحث سر اين چيزاس. برو از منشوريا بپرس با من چه جوري کار ميکردن بعد بيا بگو کرک کن.
    از اين آمار بيشتر ميخواي از برنامه ات بدم؟

تا همينجاشم که وقت گذاشتم هنر کردم و از كارم زدم اينو reverse كردم.
    چون در معرفي قفلت گفته بودي کرک برنامه شما 100% غير ممکن ميشه اين قدر وقت گذاشتم.
    سختي داستان تا اينجا بود که سر از کار برنامه در بيارم و ببينم مکانيزم کار چه جوريه. اگه برنامه اي با روش شما حفاظت شده باشه فقط به قفلش نياز هست تا همه چي کله پا بشه.

همين و بس.

اما در کل کارت خوب بود به عنوان يه ايراني.
    خصوصا ايده گنجوندن پسورد ضميمه در دانگل. اينجوري مثل برنامه هلو و امثالهم نميشه كه بدون قفل هم ميشه ترتيبشون رو داد.

موفق باشي دوست عزيز و اميدوارم ضعفهاي برنامه ات رو بيشتر برطرف كني.
    Last edited by Newbie_Cracker; 12-08-2010 at 00:25.

8. 3 کاربر از Newbie_Cracker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

از نظرتون درباره قفل متشکرم.
    در مورد پسورد و ... متاسفانه مطالبی که فرمودید نزدیک بود ولی کامل نبود ، جسارتا" بنده کاملش میکنم.
    قفل Tiny مشکل دیگه ای هم که داره این هست که به راحتی براش میشه شبیه ساز درست کرد ، اگر برنامه نویس موقع محافظت از برنامه ماژول مربوط رو فعال کنه ، کل ارتباط های بین قفل و ... مانیتور میشن که اینطوری اطلاعاتی که توسط برنامه رد و بدل میشن توسط امضای EPR هویت سنجی میشه اگر غیر این باشه برنامه شما اجرا نخواهد شد ، چون امضای EPR هم به علت نامتقارن بودنش تنها و تنها دست بنده هست امکان شبیه سازی این مورد وجود نداره.
    NOD32 گير ميده که
    a variant of Win32/Packed.VMProtect.AAD trojan

يعني اينکه استفاده ازش فراگير نميشه. وگرنه نگفتم ويروسيه.
    متشکرم ، در نسخه به روز رسانی جدید پروتکتور این مساله حل شد.
    خصوصا ايده گنجوندن پسورد ضميمه در دانگل. اينجوري مثل برنامه هلو و امثالهم نميشه كه بدون قفل هم ميشه ترتيبشون رو داد.
    در مورد پسورد و ... هم میتونم بگم 10% ماجرا اینطوری هست ، چون برای محافظت از برنامه از روش ... ( عمومی عنوان بشه زیاد جالب نیست ) استفاده کردم که به علت نامتقارن بودنش امکان کرک کردن دسته جمعی برنامه وجود نداره و برای هر سیستم باید یک بار از نو کرک بشه چون رمز نامتقارن برنامه ثابت نیست و در هر بار اجرا تغییر میکنه.
    این برنامه به نحوی طراحی شده که کراکر برای کرک کردن هر محصول در هر بار اجرا نیاز داشته باشه که برنامه رو از نو کرک کنه که فکر کنم طیف وسیعی از کراکرها رو از دور رقابت با حفاظ خارج میکنه.

به هر حال...
    وقت آدم با ارزش تر از بحث سر اين چيزاس. برو از منشوريا بپرس با من چه جوري کار ميکردن بعد بيا بگو کرک کن.
    بنده توانایی های شما رو قبول دارم چون آشنایی نسبی باهاتون دارم و از گیوتین خدا بیامرز کم و بیش در موردتون شنیدم ، ولی چون شما بحث اولتون این بود که بدون قفل هم میشه اجراش کرد خواستم خدمتتون عرض کنم که این امکان وجود نداره و برای همین گفتم برنامه رو کرک کنید ( البته بماند که در هر بار اجرای برنامه در صورت حضور قفل نیاز هست برنامه از نو کرک بشه چون از تغییر ماهیت هوشمند استفاده میشه که این هم بر میگرده به الگوریتم منطق ALR در هوش مصنوعی و از حوصله بحث خارج هست ) و البته باعث خوشحالی بنده هست که این مورد برای خودتون اثبات شد که در این حالت ضریب امنیت برنامه دقیقا" 100% هست و بنده خلاف عرض نکردم.
    Last edited by Gladiator_Cracker; 12-08-2010 at 01:30.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام

ببین عزیز تناقض در صحبت شما و عکسی که از پروتکتور قرار دادید با چشمان نیمه بازم دارم می بینم.
    وارد بحث Emulate قفل نمیشم در مورد عملیاتی که پروتکتور شما دارید میگید انجام میده...
    اینکه با حضور قفل برنامه قابل کرک هست تا وقتی که خلافش ثابت نشه ، کرک شدنیست.
    خب شما نشون دادید که علاقه زیادی هم به پروتکتور آرمادیلو دارید و از این پروتکتور به مقدار قابل توجهی الهام گرفتید.
    این فایل رو امروز کمی فرصت کردم و نگاهی انداختم و به موارد این چنینی برخورد کردم و خواستم بپرسم منظور شما از قسمت هائی که حذف شده این چنین Base هائی هست دیگه ؟؟!

کد:
    اگر همین قسمت ها منظور باشه ، منو یاد SecureSection آرما انداخت تا حدی ( با کمی تفاوت البته )
    حالا از دو حالت خارج نیست یا واقعا اون قسمت با وجود قفل دیکریپت میشه و فضای پر شده از INT3 هم توسط VM بازنویسی میشه ( حذف نمیکنه البته ;-) ) و دوباره ارجاع داده میشه به بعد از پرش های فوق و شما هم چون فعلا ما دستمون به قفل ( یا به عبارتی کلید ) نمیرسه داری جو سازی میکنی.

حالت دوم اینه که بنده بد متوجه شده باشم و اینکارو داره عملی میکنه و مطمئن هستید قابل کرک نیست ، پس بیاید کلید و دیتائی که احتیاج داره در اختیار قرار بدید تا بشود فرم را کامل اجرا کرد ، اینکه با شرایط بعد از این میشود فایل را بی نیاز به قفل کرد یا خیر هر چه باشد یا بنده یا دوستان نتیجه کار رو میگن.

فقط این مورد برای من سوال شده بعد از دیدن عکس پروتکتور ، چطور سکشن های مختلف برنامه که از این آپشن ( که اسمش رو هم نگفتید ) استفاده شده ، شناسانده شده به پروتکتور !؟
    تا اونجائی که خاطرم هست پروتکتور آرمادیلو چنین قابلیتی داشت که سکشن مارک کنید.

البته موضوعی که در مورد قرار دادن کلید عرض کردم در روند تست زدن کمی مشکل ایجاد میکنه ولی اصلش حضور فیزیکی قفل هست که امکانش نیست فعلا.

در هر صورت کار خوبی رو شروع کردید و امیدوارم موفق باشید.

شب خوش.

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

حالا از دو حالت خارج نیست یا واقعا اون قسمت با وجود قفل دیکریپت میشه و فضای پر شده از INT3 هم توسط VM بازنویسی میشه ( حذف نمیکنه البته ;-) ) و دوباره ارجاع داده میشه به بعد از پرش های فوق و شما هم چون فعلا ما دستمون به قفل ( یا به عبارتی کلید ) نمیرسه داری جو سازی میکنی.
    حالت دوم اینه که بنده بد متوجه شده باشم و اینکارو داره عملی میکنه و مطمئن هستید قابل کرک نیست ، پس بیاید کلید و دیتائی که احتیاج داره در اختیار قرار بدید تا بشود فرم را کامل اجرا کرد ، اینکه با شرایط بعد از این میشود فایل را بی نیاز به قفل کرد یا خیر هر چه باشد یا بنده یا دوستان نتیجه کار رو میگن.
    دوست عزیز دارید کم لطفی میکنید ، اگر قرار بود بنده بازارگرمی بکنم هیچ وقت تارگت رو در اختیار کسی نمیذاشتم ؛ بلکه مثل همون قفلهای چند صد هزارتومانی یک نسخه دمو داخل سایت میذاشتم و چندین صفحه در مورد فتوحات قفل و لیست مشتری ها مینوشتم ؛ بنده نمونه برنامه قرار دادم تا هر کسی که دوست داره خودش برنامه رو تست کنه و دچار همین سوء تعبیر نشه.
    در مورد کرک می آخر که از قفل سخت افزاری استفاده شده , شما سناریویی کاملا" مجزا از پروتکتور مطرح کردید ، مساله INT3 که البته نانومیتس هستش و از SecureSection جدا هست ، ولی در مورد پروتکتور حفاظ همون طوری که عرض کردم برنامه از روندی استفاده میکنه که در هوش مصنوعی روبات استفاده میشه برای این موضوع که روبات بتونه قدرت تصمیم داشته باشه ، این ماژول طی 1 سال و نیم به معادل نرم افزاری خودش تبدیل شده که بتونه قدرت تصمیم رو به یک نرم افزار بده ، اینطوری هست که عرض کردم برنامه اگر قرار باشه کرک بشه باید در هر بار اجرا جداگانه کرک بشه ؛ البته چون این نوع منطق یک طرفه هست در صورت تغییر در منطق برنامه ، کلا" نرم افزار از کار می افته و امکان اجرا کردن اون دقیقا" صفر میشه ( مساله جدا از CRC و اینها هست ، بلکه مثل این میمونه که به یک آدم شوک فشار قوی وارد کنید و حافظه اون رو پاک کنید ، این برنامه هم همین شکلی هست ، تغییر در منطق برنامه دقیقا" مثل شوک براش میمونه ).
    در مورد درخواست شما هم ، اگر قرار باشه دیتای قفل رو در اختیارتون قرار بدم باز هم امکان دسترسی نیست ، چون حتی حضور خود قفل هم مهم هست و برنامه باز هم قادر به اجرا نخواهد بود ( البته این موضوع با کرک کردن Hid و ... حل نمیشه چون مسائل دیگه ای هم در این باب دخیل هستن ).

فقط این مورد برای من سوال شده بعد از دیدن عکس پروتکتور ، چطور سکشن های مختلف برنامه که از این آپشن ( که اسمش رو هم نگفتید ) استفاده شده ، شناسانده شده به پروتکتور !؟
    تا اونجائی که خاطرم هست پروتکتور آرمادیلو چنین قابلیتی داشت که سکشن مارک کنید.
    حفاظ هم امکان مارک کردن کد رو داره ولی چون شما در مورد نحوه عملکرد برنامه دچار سوء تفاهم شدید اول عرض کنم که قسمت مارک کردن کد تاثیری در میزان امنیت برنامه در مورد کرک شدن بدون یا با قفل سخت افزاری نداره و تنها کاربرد اون امکان محافظت از کدها به صورت رمز کردن اونها و رمزگشایی اونها در زمان نیاز به اجرا هست ( اجرای کدهای رمز شده در آدرس غیر از آدرس اصلی برنامه صورت میگیره ).

در هر صورت کار خوبی رو شروع کردید و امیدوارم موفق باشید.
    نظر لطف شماست ، متشکرم.
    Last edited by Gladiator_Cracker; 12-08-2010 at 03:02.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز ، اینکه شما از محصول خودتون حمایت میکنید یک امر طبیعی هست ولی توجیه کردن این CrackMe برای بنده حداقل قابل قبول نیست.
    شما از الگوریتمی استفاده کردید که اصطلاحا بدون کلید فایل رمزگشائی و کامل اجرا نمیشه ، لزا در حالت رمزنگاری شده و بدون داشتن قفل 100% غیرممکن است کاری که شما انتظار دارید انجام بشه ، اشکال کار شما اینجاست که اگر روندی که اسمش رو CodeRedirect میذارید به همون صورت عمل کنه و مطمئن هستید هیچ راهی برای کرک کردنش نیست ، بایستی قفل را در اختیار میگذاشتید.

( مثل این میمونه پنجره وارد کردن کلید "آرمادیلو" رو بدون کلید کسی بخواد رد کنه و فایل هم کاملا رمزگشائی و اجرا بشه )

دوست گرامی من هم نانو و سکیورسکشن آرما رو کار کردم و جزئیاتی در رابطه با سکیورسکشن هست که کمتر کسی اطلاع داره و با اطمینان میتونم در مورد آرما حرف بزنم اما در مورد مشابهی که در فایل شما دیدم چون روند کار رویت نشده و فقط در حد نظر هست هر چیزی میتونه در اون بلاک کد اتفاق بیوفته ، ممکنه بجای بلاک های NOP از INT3 استفاده شده باشه و اصلا هم وقفه ها اجرا نشن...

حالا اگر شما میگی نانو هستند و قابل اجرا باید دید من که نمیتونم بدون قفل و روند کار رو ندیده بگم 100% چکار میکنه !!!
    اگر هم دوباره پست من رو مطالعه کنید قطعی حرفی رو در این مورد نزدم و عرض کردم منو یاد سکیورسکشن انداخت تا حدی ...

حالا که خود شما اطمینان داری بدون حضور فیزیکی قفل اجرا نیست پس لطف کن برای حفظ حق مشتری که شده ، قفلی رو برای ادامه تست آماده بفرمائید تا مشخص بشه قسمت هائی که شما اشاره میکنید همینطور عمل میکنه و قابل کرک هستند یا خیر.

یا کرک میشه یا نمیشه بلاخره ، اگر نشد تبلیغی هم واسه شماست ;-)

( قفلتون هم بعد از تست پس میدیم ، یه موقع فکر بد نکنید خلاصه P: )

در هر صورت اگر قفل رو تهیه میکنید این بحث ادامه پیدا میکنه.

موفق باشید / روز خوش.
    Last edited by Alone-Star; 12-08-2010 at 11:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •