مگه میشه همچین چیزی که اینتل رو نشناسه اگه هالا Nvidia یا ATI بود میگفتی درایورشو نداده یه چیزی ولی اینتل بدبخت واسه همه ویندوزا میده درایور
مگه میشه همچین چیزی که اینتل رو نشناسه اگه هالا Nvidia یا ATI بود میگفتی درایورشو نداده یه چیزی ولی اینتل بدبخت واسه همه ویندوزا میده درایور
کور i3
نه گرافیک اینتل نیست تو گراف اینتل گرفتی ؟ ای تی ای مدل 5470 اون که بازیا رو در حد قابل قبولی انجام میده الان پی اس 2010 روش عالی با اخرین روزولیشن داره اجرا میشه رمشم 4 گیگ دی دی ار 3 و هارد 320 روشه میگم که من نسخه 64 بیت رو نصب کردم گرافیکش رو معرفی نکرد اومدم ویندوز 7 نسخه 32 بیتیش رو نصب کردم راحت کارت گرافیکم رو نصب کردم در ضمن با گارانتی زیگورات خریدم 870000 تومن
کور i3
نه گرافیک اینتل نیست تو گراف اینتل گرفتی ؟ ای تی ای مدل 5470 اون که بازیا رو در حد قابل قبولی انجام میده الان پی اس 2010 روش عالی با اخرین روزولیشن داره اجرا میشه رمشم 4 گیگ دی دی ار 3 و هارد 320 روشه میگم که من نسخه 64 بیت رو نصب کردم گرافیکش رو معرفی نکرد اومدم ویندوز 7 نسخه 32 بیتیش رو نصب کردم راحت کارت گرافیکم رو نصب کردم در ضمن با گارانتی زیگورات خریدم 870000 تومن
شما مطمنین کارت گرافیکتون اینتله ؟
در من گفتم من ای تی ای رو همینطور تو ویندوز 64 بیت میشناسه
که با نصب ویندوز 7 نسخه 32 بیتی مشکلم حل شد
حالا تو یه امتحانی کن ضرر نداره
جوابشم همینجا بده
دوست عزیز من نگرفتم ولی می خواستم برای یکی از دوستان بگیرم که دیدم اون کانفیگ متناسب با پولش گرافیک اینتل داشت که همه ازش بد وبیراه میگفتن حتی گرافیکش انبرد بود به همین خاطر منصرف شد
خوب دوستان خدمتتون عرض کنم من هم این مدل را گرفتم با کانفیگ Cori3 و رم 2 گیگ. سوال اینه که گرافیک منو 64 نشون میده و تا 700 Share میکنه . در صورتی که تو سایت دیدم 128 و تا 1.5 ؟
جریانش چیه ؟
احتمالا میتونی تو بایوس تغییر بدی اگه بایوس این امکان رو داشته باشه
به 128 یا 64 یا کاملا شیر میکنه
سلام دوستان.من توی نصب گرافیک 5010 مشکل دارم.اگه کسی بلده لطفا راهنمایی کنه.
سلام تو بایوس همچین چیزی نداره که بتونی شیر کنی....
اگه هم کسی میخواد بگیره مثل ما عجله نکنه 700 تومانش به فنا بره
حتمان دقت کنه که ATI بگیره و اینتل نگیره...
در مورد ویندوز 32 - 64 بیتی باید بگم که باید روش 64 بیتی نصب بشه کی میگه که 32 بیتی بریزیم مشکل حل میشه ؟
کلا مدل خوبی اما خیلی دستکاریش کردن... ( تو ایران ) ...
چه مشکلی .؟سلام دوستان.من توی نصب گرافیک 5010 مشکل دارم.اگه کسی بلده لطفا راهنمایی کنه.
درایورش رو ندارین؟
سیستم عامل چند بیتی هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)