تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 37

نام تاپيک: مشكل من با GTX 480

داره خودمونی میشه FARSHAD-00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    30 سانتي متر تا مرگ

پيش فرض shot

یه جوری صحبت می کنید انگار قیمتش 50 تومنه که همه داشته باشن
    به نظر من یه سرچی تو فروم های خارجی بکنید اگه اونا هم مشکل داشتن از درایره 100% ولی اگه مشکل نداشتن در درجه ی اول یه بازی دیگه رو امتحان کنید
    چه بازی هست حالا؟
    الان میگه GTA IV
    اگه GTA IV هست بهت بگم مشکل از بازیه اینقد رو این بازی دست نزارید
    همه سیستم می خرن واسه GTA IV
    من خودم یکم بازی کردم حالم بهم خورد از اینهمه باگ

ولی اگه یه بازی دیگست اول رو یه بازی دیگه امتحان کنید، اگه مشکلی نبود اخرین پچ بازی رو دریافت کنید و نصب کنید ممکنه درست بشه
    اگه رو بازی های دیگه هم مشکل دارید دیگه نمیدونم درایور را اپدیت کنید اگه درایور بروز هست ورژن قبلی درایور را دانلود و نصب کنید
    نه آرمان جان من بازي COD 6 رو تست كردم و حتي گرافيكمم هم عوض كردم 8800 روش گذاشتم و تمام اين مشكلات برطرف شد.
    من اين سيستم رو بستم برا اينكه هم مي خواستم 3Ds MAX كار كنم هم بتونم بازي كنم نه اين كه سيستم بستم كه GTA IV باز كنم.كافر همه را به كيش خود پندارد.در مورد باگ هاي بازي هم خودم به اندازه كافي اطلاعات دارم و نياز به توضيح نيست.
    از طرف ديگه اگه همه مطلب رو مي خونديد متوجه ميشدي كه داخل محيط ويندوز هم مشكل دارم.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    30 سانتي متر تا مرگ

13 GTX

خوب اگه احجام داخل بازی لود نمیشه به احتمال خیلی بالا شما یک مشکل نرم افزاری دارید
    پیشنهاد من اینه که درایورتان را Uninstall کنید بدش با برنامه driver Sweeper کل باقیمانده ها و آثار هم درایور
    و هم PhysX را پاک کنید .
    بعدش دوباره درایورتان را از اول نصب کنید .
    اين كار رو هم كردم.جواب نداد

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

صبر کنید درایور جدیدتر بیاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این درایورهای بتا را که جدیدترند نصب کن ببین چی میشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من نمیدونم این سایت PCWorld چرا اینجوری اینگار میخواهی جنایت کنی اگه یک لینک را توی پستت بگذاری
    Last edited by JEskandari; 29-06-2010 at 22:20.

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

نه آرمان جان من بازي COD 6 رو تست كردم و حتي گرافيكمم هم عوض كردم 8800 روش گذاشتم و تمام اين مشكلات برطرف شد.
    من اين سيستم رو بستم برا اينكه هم مي خواستم 3Ds MAX كار كنم هم بتونم بازي كنم نه اين كه سيستم بستم كه GTA IV باز كنم.كافر همه را به كيش خود پندارد.در مورد باگ هاي بازي هم خودم به اندازه كافي اطلاعات دارم و نياز به توضيح نيست.
    از طرف ديگه اگه همه مطلب رو مي خونديد متوجه ميشدي كه داخل محيط ويندوز هم مشكل دارم.
    داخل ویندوز که 10000 تا عامل داره مثلا ویندوز خودم وضعش خیلی خرابه ولی لاقال تو بازی کم نمیاره
    99% مشکل از درایور هست چون کارت جدیدی هست هنوز انویدیا درست حسابی روش درایور ننوشته

پروفشنال sirchicco's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    No Idea

پيش فرض

بعضی مواقع به دلیل گرم شدن زیاد هم می تونه این اتفاق بیافته ، من دوستم کارت گرافیک 4890 داره با فن Stock و بعضی وقتا توی بازیها که داغ می کنه دقیقا همین مشکل واسش پیش میاد و Texture ها لود نمیشن . حالا که میگی توی محیط ویندوز هم همین مشکلو داری احتمال اینکه فن کارتت مشکل داشته باشه وجود داره ، یا اینکه ممکنه Case شما تهویه خوبی نداشته باشه که با توجه به سیستمی که بستی بعید می دونم همچین مشکلی داشته باشی

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بعضی مواقع به دلیل گرم شدن زیاد هم می تونه این اتفاق بیافته ، من دوستم کارت گرافیک 4890 داره با فن Stock و بعضی وقتا توی بازیها که داغ می کنه دقیقا همین مشکل واسش پیش میاد و Texture ها لود نمیشن . حالا که میگی توی محیط ویندوز هم همین مشکلو داری احتمال اینکه فن کارتت مشکل داشته باشه وجود داره ، یا اینکه ممکنه Case شما تهویه خوبی نداشته باشه که با توجه به سیستمی که بستی بعید می دونم همچین مشکلی داشته باشی
    سلام. این اتفاق در یک کارت با خنک کننده ی مرجع و اون هم در این سطح اتفاق نمی افته ، چون شرکت تولید کننده ، محصول رو از همه نظر چک می کنه . به احتمال زیاد همون مشکل نرم افزاری هست که با چند بروز رسانی حل می شه .
    البته انویدیا سابقه ی همچین گندکاری هایی رو داره!!! هنوز خیلی ها اون افتضاح چیپ nforce790 sli رو فراموش نکردن!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

به نظر من اینهمه کارت توی دنیا دارن با این درایور کار میکنن مشکلی هم ندارن. پس مشکل را بیاد
    توی دو چیز دید یا کارت مشکل داره که با این جوری که مشکل را که بیان میکنند به نطر من بعیده
    یا اینکه درایور با یک چیزی روی سیستم تداخل داره که باعث این مشکل شده.که احتمالش خیلی
    بیشتره . این تداخل هم در کثر مواقع با درایور قدیمی که خوب Uninstall نشده اتفاق میافته.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    30 سانتي متر تا مرگ

پيش فرض

گرافيكمو فرستادم گارانتي اگه مشكل از گرافيك باشه ديگه اونا مفهمن.چون من همه راه ها رو رفتم.دوستمم كه گرافيكو پس فرستا 5970 سفارش داده.
    حالا گرافيكم از گارانتي برگرده بدونم مشكلش از چيه!
    دست همگي دوستان درد نكنه.

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

البته خود Nvidia برای این گرافیک همه کیس ها رو پیشنهاد نکرده بعضی از کیس ها ... این کارت حتی با خنک کننده دیفالت هم مشکل داره اگر در شرایط استاندارد حرارتی قرار نداشته باشه ... خنک بودن و فضای کافی کیس برای این کارت خیلی اهمیت داره ... از چه کیسی استفاده می کنی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •