تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 10 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 99

نام تاپيک: تیروئید من

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دکتر morsadr ، آیا شما با پزشکانی که متخصص غدد هستند آشنا هستید؟ اگر آشنا هستید می شه لطف کنید و این موضوع رو از ایشان جویا بشید که چگونه می شه میزان TSH رو کنترل کرد در حالیکه با یک هیجان شدید که توی زندگی روزمره هم ممکنه اتفاق بیافته، میزان اون می تونه به صورت انفجاری تغییر کنه؟
    اگر واقعاً اینگونه نبود، خیلی راحت تر می تونستم راجع به فعالیت هایی که دوستشون دارم تصمیم بگیرم.
    با سپاس
    خیر بنده پزشک متخصص غدد آشنا ندارم متاسفم
    کنترل TSH فقط با درست مصرف کردن داروها می باشد .
    هیجانات نمی تونن تغییرات انفجاری در میزان آن بدهند
    من فکر می کنم این هیجانات علایم شما را تشدید می کنند تا اینکه تیروئید شما را پر کار کنند .به این معنا که هیجانات و تنشها می توانند علائمی شبیه پر کاری تیروئید بدهند مثل طپش قلب احساس گرما و گر گرفتگی و تنگی نفس و با توجه به اینکه شما این علائم را بعلت پر کاری تیروئید تجربه کرده اید با شروع این علائم تصور می کنید که تیروئید شما پر کار شده است در صورتیکه اینگونه نیست

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خیر بنده پزشک متخصص غدد آشنا ندارم متاسفم
    کنترل TSH فقط با درست مصرف کردن داروها می باشد .
    هیجانات نمی تونن تغییرات انفجاری در میزان آن بدهند
    من فکر می کنم این هیجانات علایم شما را تشدید می کنند تا اینکه تیروئید شما را پر کار کنند .به این معنا که هیجانات و تنشها می توانند علائمی شبیه پر کاری تیروئید بدهند مثل طپش قلب احساس گرما و گر گرفتگی و تنگی نفس و با توجه به اینکه شما این علائم را بعلت پر کاری تیروئید تجربه کرده اید با شروع این علائم تصور می کنید که تیروئید شما پر کار شده است در صورتیکه اینگونه نیست
    سلام. من این علائم رو احساس می کردم ولی با آزمایش این مطلب اثبات شد. وقتی دیدم بعد از چند روز ، ضربان قلب با پروپانول پایین نمی یاد(بیش از 10 قرص در روز) رفتم دکتر و بعد از تمام آزمایشات فهمیدم که پرکار شدید شده و قرص های متی مازول شدند 4 تا در روز

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

از منظر علم پزشكي پركاري تيروئيد را بايد با يك دارو به نام متي مازول يا... درمان كرد ولي اگر هورمون تيروكسين به قدري بالا باشد كه بيمار شروع به توليد يك سم كند پزشك متخصص در اين صورت اگر ببيند بيمار با اين دارو بهبود نمي‌يابد بايد با استفاده از داروهاي ديگري به درمان بپردازد. مثل دادن يد راديواكتيو و...
    هورمون تیروکسین همون T4 هست. میزان این هورمون چقدر باید بالا باشد که تولید سم کند؟ آیا این سم برای بدن از ترشح زیاد هورمون تیروئید خطرناک تر است؟ آیا با وجود کنترل TSH باز هم به این بیماران می گویند که تیروئید سمی دارند؟ مثلاً آزمایش 1386 من نشان داد که تیروئید من سمی است، در حالیکه آزمایش 1388 نشان داد که تیروئید پرکار شدید است. حالا که TSH در حد نرمال است باز هم تیروئید من سمی است؟ نگاهی بیاندازیم به مقادیرT4 و T3 وTSH در سال 86 و 88.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    اختلالات تيروئيدي زنان را بيشتر از مردان تحت تاثير قرار مي‌دهند. اگر به موقع اختلالات تيروئيدي را تحت درمان قرار ندهيد، دچار مشكلات متعددي مي‌شويد كه خطرناك‌ترين آنها عارضه قلبي است. راه تشخيص اين بيماري از طريق آزمايش خون مي‌باشد و همچنين عوارضي مثل، احساس خستگي مفرط، خشكي پوست و مو، خشن شدن صدا و فراموشي، افزايش يا كاهش وزن، مشكلات خواب و اين عوارض،‌ اثرات نامطلوبي بر روي كيفيت زندگي به جا مي‌گذارند، ولي مهم‌تر از همه اين عوارض جسمي كه در اين بيماري ايجاد مي‌شود بيماري افسردگي حاد در اين بيماري استبيماريتيروئيدي دو گونه قابل شهود است. -1 كم كاري -2 پركاري. بيماري پركاري تيروئيدي: تاثير بدني كه دارد تپش شديد ضربان قلب كه اگر فرد تحت درمان قرار نگيرد مشكلات شديد قلبي به وجود مي آورد. و بيماري روحي آن اين است كه فرد در موقع عصبانيت نمي‌تواند خود را كنترل كند و اين به دليل يك سري فعل و انفعالاتي است كه در اثر ترشح هورمون در مغز كه از طرفي به جسم واز طرفي با روح مرتبط است مي‌باشد و فرد پركاري تيروئيد به كوچكترين تحريك احساس عصبانيت خود را بروز خواهد داد.
    کد:
    قسمت پر رنگ شده همان مطلبی است که در مورد هیجان و پرکاری انفجاری تیروئید گفتم؟ یعنی هم روح و هم جسم؟
    هورمون تيروکسين(T4) تركيب يد داری است كه توسط غده آندوكرين تيروئيد ترشح می‌شود. علاوه بر اين هورمون تركيب يد دار ديگری نيز در غده تيروئيد ساخته شده و به جريان خون می‌ريزد كه تری يدو تيرونين(T3) ناميده می‌شود. اين هورمونها به اندامهای هدف ميروند و تنها جزء اندكی از هورمون T4 به صورت آزاد می‌ماند كه فعاليت فيزيولوژيك آن را به عهده دارد و در تنظيم فعاليت متابوليكی و برخی از فرآيندهای فيزيولوژيك ديگر همچون رشد و تكامل مغز در مراحل اوليه زندگي، رشد و تكامل طبيعی بافتهای استخواني. متابوليسم (سوزاندن) چربيها و .... نقش دارند

افزايش يا كاهش مقدار اين دو هورمون سبب بر هم زدن تعادل و هموستاز بدن و بروز هيپرتيروئيديسم يا پركاری تيروئيد و هيپو تيروئيديسم يا همان كم كاری تيروئيد می‌گردد.

در كم كاری تيروئيد چنانچه از بدو تولد وجود داشته باشد و تشخيص به موقع و به دنبال آن درمان صورت نگيرد سبب عقب افتادگی‌های ذهنی و .... و جسمی در نوزادان می‌شود كه به هيچ وجه قابل جبران نخواهد بود. اين عارضه در بالغين با كم شدن قوه حافظه، خشكی پوست كه اصطلاحا ميكزودرم ناميده می‌شود خود را نشان می‌دهد. چنانچه تشخيص صحيح در زمان مناسب صورت گيرد اين بيماری قابل درمان خواهد بود.

در پركاری تيروئيد يا همان هيپرتيروئيديسم عوارضی همچون افزايش متابوليسم پايه، طپش شديد قلب، لاغر شدن و... تظاهر می‌نمايد. كه شايعترين شكل آن بيماريهای گريوز (graves) و گواتر اگزوفتالميك است. ازطرفی اختلالات تيروئيد با بروز بيماريهای روانی نيز مرتبط می‌باشند. به نحوی كه با تشخيص و درمان اين اختلالات از بروز بيماريهای روانی جلوگيری می‌شود.

خوب توصيه می‌كنم مطالب بالا را جدی بگيرد و هر كدام از علائم زير را در خود مشاهده كرديد حتما به يك پزشك متخصص مراجعه كنيد.

۱- كم شدن وضع به صورت غير معمول ۲- تعريق ۳- طپش قلب ۴- استرس ۵- اضافه شدن غير معمول وزن ۶- تيره شدن پوست ۷- خشكی پوست دست ۸- فشار عصبی ۹- بيرون زدن حدقه چشم (البته در ابتدا به صورت جزئی و در صورت دقت فرد متوجه می‌شود)
    کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

گر هورمون تيروكسين به قدري بالا باشد كه بيمار شروع به توليد يك سم كند
    این به این معنا نیست که بدن یک سم خاص تولید می کند بلکه منظور اینه که میزان ترشح هورمون تیروئید به حدی است که تاثیرات منفی آن به روی بدن مانند یک سم عمل می کند و باید ترتیبی اتخاذ شود که بتوان این ترشح هورمون را کنترل کرد
    حالا که TSH در حد نرمال است باز هم تیروئید من سمی است؟
    در حقیقت تیروئید سمی یک اصطلاح برای بعضی از پرکاری های تیروئید می باشد .
    حالا که ترشح هورمون شما نرماله می توان گفت که بیماری تحت کنترل می باشد .یعنی ممکنه اصطلاحا گفته شود که تیروئید سمی دارید ولی اکنون تیروئید عملکرد نرمال دارد .

و بيماري روحي آن اين است كه فرد در موقع عصبانيت نمي‌تواند خود را كنترل كند و اين به دليل يك سري فعل و انفعالاتي است كه در اثر ترشح هورمون در مغز كه از طرفي به جسم واز طرفي با روح مرتبط است مي‌باشد و فرد پركاري تيروئيد به كوچكترين تحريك احساس عصبانيت خود را بروز خواهد داد.
    قسمت پر رنگ شده همان مطلبی است که در مورد هیجان و پرکاری انفجاری تیروئید گفتم؟ یعنی هم روح و هم جسم؟
    این مطلب بیانگر تحریک پذیر بودن بیماران پرکار تیروئید می باشد یعنی این افراد با تحریکات مختصر دچار واکنشهای شدید عصبی می شوند ولی نمی شود گفت که عصبانیت بصورت مستقیم باعث افزایش ترشح هورمون تیروئید در کوتاه مدت می شود .

5. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    یه سوال:
    آیا آزمایش TSH، T4 و T3 معادل با آزمایش TSH و Free T4 است؟
    اصولاً تفاوت بین T4 و Free T4 در چیست؟ چون من در دو آزمایش قبلی دیدم که به جای T3 و T4 از Free T4 استفاده شده است.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آيا مشکلات تیروئیدی هم مي‌تواند موجب احساس تپش قلب ‌شود؟

بله، به نکته خوبي اشاره کرديد. پرکاری تیروئید مي‌تواند چنين علامتي داشته باشد. در اين بيماري، ضربان سريع و نامنظم قلب يا تپش قلب را احساس مي‌کنيم. البته بايد به ياد داشته باشيم که ضربان قلب در چنين بيماري يک موقعيت اورژانس است و با حالت‌هاي طبيعي متفاوت است، بنابراين اگر دچار پرکاري تيروئيد هستيد بايد حتما درمان شويد و گرنه مي‌تواند عوارض شديدي در پي داشته باشد. اين عوارض شامل مشکلات قلبي نظير ضربان سريع قلب، ضربان نامنظم قلب يا فيبريلاسيون بطني است.

در برخي موارد نيز نارسايي احتقاني قلب روي مي‌دهد. اين بيماري نزد زنان در مقايسه با مردان بيشتر است. اگر چه اين بيماري مي‌تواند در هر سني ايجاد شود، اما در جوانان و ميانسالان بيشتر روي مي‌دهد.

تعداد ايده‌آل ضربان قلب

ضربان قلب حاصل يک دوره انقباض کامل قلب يعني پر و خالي شدن آن از خون است. هر دوره اين انقباضات در يک فرد بزرگسال سالم کمتر از يک ثانيه طول مي‌کشد. به همين دليل تعداد ضربان قلب طبيعي در هر دقيقه براي آقايان حدود 70 و براي خانم‌ها حدود 75 ضربه است. اين تعداد براي نوزادان که گردش خون سريع‌تر و تنفس تندتري دارند تا 130 ضربه در دقيقه هم طبيعي است.
    سلام. الان ساعت، 6:30 صبح هست و کاملاً آرام هستم. قرص ها رو هم منظم می خورم ولی ضربان نبض رو که در 60 ثانیه شمردم شد 80 تا یعنی از 75 بیشتر شد. حالا تعداد ضران قلب من همون تعداد ضربان نبض من هست؟ آیا عدد 80 خوبه؟ آیا در حال حاضر، ضربان طبیعی است و دچار نامنظمی نمی باشد؟ چگونه می توان فهمید که قلب نامنظم می زنه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

تعداد ضران قلب من همون تعداد ضربان نبض من هست؟
    بله

آیا عدد 80 خوبه؟
    بله مناسبه

آیا در حال حاضر، ضربان طبیعی است و دچار نامنظمی نمی باشد؟
    عددی که می فرمایید طبیعیه ولی در مورد بی نظمی تا نبض گرفته نشه و بررسی نشه نمی توان چیزی گفت . ولی دلیلی برای بی نظمی وجود نداره

چگونه می توان فهمید که قلب نامنظم می زنه؟
    با انجام نوار قلب و یا تستهای تخصصی مونیتورینگ قلبی ( مثل هولتر ) و یا در ساده ترین حالات گرفتن نبض یا معاینه قلب توسط پزشک

اصولاً تفاوت بین T4 و Free T4 در چیست؟
    هورمون T4 که از تیروئید ترشح میشه در خون به یک نوع پروتئین خاص (TBG ) متصل شده و در خون حمل میشه . این هورمون که به پروتئین متصله از نظر بیولوژیک فعال نیست و برای اینکه بتونه تاثیرات خودشو روی بافتها بذاره باید از این پروتئین آزاد بشه . این میزان هورمون که در خون آزاده و فعالیت بیولوژیک داره بنام FREE T4 می نامند . پس عملا این FREE T4 می باشد که میزان و عملکرد و عوارض آن برای ما مهم می باشد .

9. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    هورمون T4 که از تیروئید ترشح میشه در خون به یک نوع پروتئین خاص (TBG ) متصل شده و در خون حمل میشه . این هورمون که به پروتئین متصله از نظر بیولوژیک فعال نیست و برای اینکه بتونه تاثیرات خودشو روی بافتها بذاره باید از این پروتئین آزاد بشه . این میزان هورمون که در خون آزاده و فعالیت بیولوژیک داره بنام FREE T4 می نامند . پس عملا این FREE T4 می باشد که میزان و عملکرد و عوارض آن برای ما مهم می باشد .
    چقدر این مطلب رو زیبا توضیح دادید، کلی حال کردم وقتی خوندمش. واقعاً ممنونم. اونوقت بقیه T4 که به TBG متصل هستند و فعالیتی ندارند چه برسرشان می آید؟ از بدن دفن می شوند و یا دوباره به تیروئید باز می گردند؟

---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------

بخشید، یه سوال دیگه: اگر من ضربان رو احساس کنم یعنی با اینکه 80 تا می زنه ولی من احساسش کنم، خطرناک نیست؟
    ویرایش: با گرفتن نبض می شه فهمید که قلب نامنظم می زنه. من هم می تونم این کار رو بکنم یا فقط پزشک می تونه؟
    Last edited by قله بلند; 03-07-2010 at 16:50.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تیروئید من، مثل همین شکله. یعنی طرف راست از طرف چپ بزرگتره. هم توی اسکن مشخصه و هم به صورت ظاهری

---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------

شکل کامل غده تیروئید هم اینجوریه:

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اين بيماريها توسط علائم موجود در بيمار و معاينه پزشک و آزمايشات خاص شناسايي مي شوند . پزشک ممکن است براي شناسايي اين بيماريها از آزمايشات خون ، اسکن تيروئيد و سونوگرافي استفاده نمايد .در طي اسکن تيروئيد مقداري يد راديو اکتيو توسط بيمار نوشيده مي شود سپس يک دوربين مخصوص نقاطي از تيروئيد را که يد راديو اکتيو را جذب نموده است شناسايي مي کند و در واقع اين نقاط ، محل هاي مشکل دار تيروئيد هستند .
    می شه راجع به رنگ هایی که در اسکن تیروئید وجود دارند توضیح دهید؟ مثلاً رنگ زرد، قرمز، سبز، آبی و....
    داروهاي زير را پزشک شما براي کنترل بيماريتان مورد استفاده قرار مي دهد .

داروهاي ضدتيروئيد براي مهار فعاليت تيروئيد
    داروهايي براي کاهش ضربان قلب افزايش يافته
    [b]يدراديواکتيو ، که سلولهاي تيروئيد را بطور انتخابي نابود مي سازد . [b/]
    می شه لطف کنید و توضیح بدید که تخریب انتخابی به چه معناست؟
    هورمون تيروکسين(T4) تركيب يد داری است كه توسط غده آندوكرين تيروئيد ترشح می‌شود. علاوه بر اين هورمون تركيب يد دار ديگری نيز در غده تيروئيد ساخته شده و به جريان خون می‌ريزد كه تری يدو تيرونين(T3) ناميده می‌شود.
    وقتی فردی ید می خورد، کدوم غده تخریب می شود؟ غده آندوكرين یا غده تيروئيد؟
    Last edited by قله بلند; 03-07-2010 at 21:14.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •