خوش به حالش50 مگ که عادیه این یه تست از کاربر همین سایته که توی بلاد کفر (انگلستان) اقامت داره:
خوش به حالش50 مگ که عادیه این یه تست از کاربر همین سایته که توی بلاد کفر (انگلستان) اقامت داره:
سرعت رو که ول کن ما اصلا اینترنت نداریم این هیتلر نت هست
سلام اول ديدم ذوق زده شدم احتمالا تا سال 1990 به اين سرعت برسيم
ظاهرا شما در رابطه با سرعت مطمئنه چیزی نشنیدی
واقعاًـم virgin ـه...![]()
ای خدا به کی بگمبیت با بایت فرق میکنه هر 8بیت یک بایته 400 مگا بیت یعنی 50 مگابایت الانش سرعت خوب در دنیا 10 مگا بایت هستش یعنی به عبارتی 60 برابر 128 کیلو بایت ایران ....50 مگا بایتش.....پیشکش .با یه حساب سر انگشتی 50 مگا بایت یا 400 مگابیت میشه 550 برابر سرعت 128کیلو بایت ایران
محسباتشو الان انجام دادم...... غصم گرفت
ای خدا به کی بگمبیت با بایت فرق میکنه هر 8بیت یک بایته 400 مگا بیت یعنی 50 مگابایت الانش سرعت خوب در دنیا 10 مگا بایت هستش یعنی به عبارتی 60 برابر 128 کیلو بایت ایران ....50 مگا بایتش.....پیشکش .با یه حساب سر انگشتی 50 مگا بایت یا 400 مگابیت میشه 550 برابر سرعت 128کیلو بایت ایران
محسباتشو الان انجام دادم...... غصم گرفت
ما اینجا فلاپی میبریم کافی نت نصف روز طول میکشه پر کنیماونجا یارو هارد 2ترا میبره نیم ساعته پر میکندش
خدا شاهده همین یک ماه یماه و نیم قبل تو یکی از اداره جات بودم معاون اونجا میخواست یه فایل pdf بخشنامه حدود 10-15 مگ دانلود کنه واسش Download Manager نصب کردم تا سریعتر بگیره نزدیک به 3 یا 3.5 ساعت طول کشید با هزار سلام و صلوات و قطعی و... اشکمون دراومد تا با دایل آپ دانلود شد.تقریباً 8 صبح تا 11 و خرده ای!![]()
Last edited by Penryn; 01-07-2010 at 09:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)