تو آخرین اسکنی که با
MBAM انجام دادم 29 تا تروجان از 3 ترا اطلاعات کشید بیرون
به گفته شما delete all رو زدم
بعد از پاک کردن ریست کردم و حالا دارم با نود 32 آپدیت اسکن می کنم
تا الان نود 48 تا فایل پیدا کرده
میشه بگین نود چججوری پاک می کنه ؟
آخه من با کسپر کار کردم با نود آشنایی ندارم ، آیا بعد از اتمام اسکن خودش ویروس ها رو پاک می کنه ؟
الان اسکن نود تموم شد
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی 36 تا ویروس رو نتونسته پاک کنه ؟
مرسی
خوب کاری کردی پاکشون کردی
فقط این نکته رو بخاطر بسپار که تا زمانی که مطمئن نشدی سیستمت پاک نشده و ناد32 و آنتی ویروسهای دیگه چیزی پیدا نمیکنند, در ویندوزی که آلوده است به اینترنت وصل نشو چون اگر تروجان دانلودر در سیستمت باشه تروجانها و ممکنه کرمهای جدیدی رو دانلود کنه که هیچ آنتی ویروسی قادر به شناساییشون نباشه.
برای ناد32 بستگی داره از چه نسخه ای با چه تنظیماتی استفاده بکنی. هر آنتی ویروسی برای خودش در انجمن آنتی ویروسها تاپیک داره. اگر با تنظیماتش آشنایی نداری میتونی در تاپیک خودش بپرسی. چون من ناد32 استفاده نمیکنم کمک زیادی نمیتونم در این مورد بهت بکنم.
اما اونطور که من از گزارش ناد32 که شما گذاشتید میبینم حدس میزنم که تنظیم ناد32 بر روی اتوماتیک باشه و خودش بعد از اتمام اسکن آلودگی ها رو پاک میکنه. اون مواردی هم که نتونسته پاک بکنه به دلیل اینه که اونها فعال بودند. حالا یا میتونند روتکیت های فعال باشند که در این صورت مشکل بزرگی خواهد بود یا میتونند تروجان یا کرمهای فعال باشند در این صورت هم پاک کردنشون راحته.
کافیه بری توی Safe Mode و بعد اونجا با ناد32 یک بار دیگه فول اسکن کنی. در سیف مد چون ویروسها و یا کرمها و تروجانها اکثرا نمیتونند فعال باشند پاک کردنشون توسط آنتی ویروسها راحته اما اگر سیستم شما به روتکیت آلوده شده باشه یخورده کار رو مشکل میکنه. فقط میتونم اینو بگم که اگر در سیف مد ناد32 نتونست آلودگی ها رو پاک کنه 99 درصد سیستمت به روتکیت آلوده شده و بهترین راههاش هم برای از بین بردنشون به ترتیب اینها هستند.
1. استفاده از یک سی دی بوتیبل مانند Windows ultimate boot CD همراه با انواع و اقسام ابزار های روتکیت کشی
چون آشنایی نداری, فکر میکنم به مشکل بر بخوری پس باید بری مورد دوم.
2. استفاده از آنتی ویروس آپدیت شده ی کسپرسکی و اسکن با اون در سیف مد. فقط نسخه ی 2011 و همچنین استفاده از آنتی ویروس Dr.WEB .
برای دانلود نسخه ی آپدیت شده و آماده به اسکن آنتی ویروس دکتر وب میتونی از لینک زیر اقدام کنی. این آنتی ویروس احتیاج به نصب کردن نداره و در کنار همه آنتی ویروسها قابل استفاده است. فقط کافیه موقع اجرا کردن فایلی که دانلود کردی Start رو بزنی.
I accept Dr.Web License Agreement رو تیک بزن و بعد کانتینیو.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.