کلا نمیدونم شما از پس این طرح چه منظوری رو میخواهید به بیننده القاءکنید.
داشتن منظور از کشیدن طرح خیلی حیاتی ومهمه.اما من متاسفانه درک نکردم....شاید منظور شما دوگانگی ها وچندگانگی های اجتماع وشهر تهرانه؟!؟
کلا نمیدونم شما از پس این طرح چه منظوری رو میخواهید به بیننده القاءکنید.
داشتن منظور از کشیدن طرح خیلی حیاتی ومهمه.اما من متاسفانه درک نکردم....شاید منظور شما دوگانگی ها وچندگانگی های اجتماع وشهر تهرانه؟!؟
به نکته خیلی جالبی اشاره کردن این دوستمون واقعا منطقیه حرفشون
بی تعارف باید بگم زیر متوسطه !
1- ترکیب رنگیش اصلا خوب و متناسب نیست !
2- خیلی کم جزئیات
3- عدم خلاقیت
4- استفاده از براش های نامتناسب !
5- عدم مفهوم !
6- بی حوصلگی در طراحی مشهوده !!
شرمنده که رک گفتم دیگه![]()
طرح جالبیه ولی سوا از اینکه منظور مبهمی داره، یک سری ایرادهای طراحی از نظر من داره که این پایین ذکر کردم:
- اول چیزی که به نظر من تو کارت تو ذوق میزنه اینه که فضای خالی خیلی زیاده! گرادیانت به هیچ وجه عاملی برای پر شدن فضای خالی نیست...
- افکت Glow سبز رنگی که دور وکتورت دادی اصلا جالب نیست... شاید اگه نباشه یا نهایتا حاله ای از اون باشه خیلی بهتره.
- اون برج میلاد هم میتونستی با Color Overlay یی چیزی کلا سیاش کنی، درست مثل وکتورت...
- توی کارت اگه پشت بند برج میلاد فرضا جاهای دیگه تهران مثل برج آزادی یا... رو هم اضافه می کردی باحال میشد.
- خطوط بین هم گرادیانتت خیلی ضخیمه و به نظر من رنگ خاکستری روشن داشت خیلی بهتر بود...
- اون یه تیکه نارنجی سمت راست زیاد جالب نیست.
- اگه تجمع پرنده هات یه جا نباشه خیلی بهتر میشه... ضمن اینکه از ابرهای نه چندان پنبه ای در کنار پرنده هات استفاده کنی، بد نمیشه...
یاعلی![]()
کارت ایول داره
توی این زمونه که هرکسی برای کار درست وغیر درستش یه منطق درست میکنه جالب اینه که کاری کردی که کسی نمیتونه براش منطقی بیاره
چیزی که من برداشت کردم این بود نفر سمت راست رو حس میکنم ناخود آگاه گذاشتی ولی یه جوری انگار خودتی که کنار ایستادی داری به نظراتی که بهت میدن خیره شدی وفکر میکنی
نفر وسط منو یاد منکن های تبلیغ لباس می اندازه ویه جورای انتهای کار این شخصیت رو روی تصویر تو نشون میده
نفر سوم انگار تازه داره دست به یه کاری میزنه وشروع یه کار جدیدو نشون میده تصویر رج کم رنگ وپرنده ها نشان گذر این وقایع ودر جریان بودن ان است
حاله سبز نشانگر وجود زندگی در هر یک از کاراکتر ها است
وچون این خالق توبودی رنگ سبز از تو شروع میشه
رنگ قرمز پشت سر نفر وسطی نشانه ی توقف این کاراکتر است ووجود کاراکتر سوم بین رنگ زرد وابی (زرد را بعنان گذشته وابی را به عنوان تازگی وحال تصور میکنم)نشانهی حرکت مداوم از گذشته تا کنون میباشد
این نظر شخصیه من بود(البته من گرافیست نیستم)
امید وارم موفق باشی داداش گلم
Last edited by mahdi akbary; 30-09-2010 at 01:10.
منم با نظر ایشون موافقم
در ضمن کارت مدلش وکتوره
پس برج میلاد رو وکتور میکردی بعد تو عکس استفاده میکردی
با حوصله تر
با تشکر
دوستان این اولین کار من توی فتوشاپ بوده اولین اولین کارم
پس نزنین توی سرم بسه ممنون
با تشکر از همه شما
خیلی جلفه و اون رنگ سبز دور آدما اصلا بهش نمیاد بهتره بیشتر روش کار کنی
خوبه افرین خیلی قشنگه
فقط برج میلاد تو زوغم خورد
البته نظرمو گفتم
اون ادم وسطیه هم زیاد خوب نی
رنگ ها که خیلی خوب ترکیب شدن
ایده قشنگی بود
کلاغا هم قشنگ کردن کارو
هاله هم خوب شده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)