من توی فرشگاهی دیدم که برنامش با vb نوشته شده بود و این امکان رو داشت که مبلغ رو به مشتری نشان بده
منظورم از ال ای دی عکس زیر هستش
![]()
من توی فرشگاهی دیدم که برنامش با vb نوشته شده بود و این امکان رو داشت که مبلغ رو به مشتری نشان بده
منظورم از ال ای دی عکس زیر هستش
![]()
همین طوی که دوستمون +! گفتند نوشتن همچین برنامه ای با VB6 بعید به نظر می رسد...
از کجا می دونی که با VB نوشته شده بود...؟![]()
منظور ایشون VB.Net نیست؟!
با C# که می شه،
خب VB.Net هم خیلی شبیه C# هست...
من دیدم برنامه نویسش برای آپدیت اومده بود توی لپ تاپش وی بی باز بود
البته تحت شبکه است برنامش
حالا من یه برنامه تو ویبی نوشتم و میخوام یه قسمتشو تو LED نشون بده باید با .net بنویسم ؟؟
یا با C# کلا بنویسم ؟؟؟
میشه با VB غیر مستقیم این کار رو کرد...!
مثلاً میشه یه برنامه با C بنویسی که یه آرگومان بگیره و اون رو بفرسته واسه نمایش تو LED ...!؟!
بعد هم از تو برنامت که با VB نوشتی... ، هر چی رو که میخوای نمایش بدی رو به صورت یه آرگومان می فرستی واسه اون برنامه که با C نوشتی...! اون برنامه هم ورودی رو میگیره و تو LED نمایش میده...!
ولی تا اونجایی که من میدونم ، از تو VB مستقیم نمی شه این کار رو کرد...!
به بچه های C میگم بنویسن اونو ولی چطور از ویبی این کارو کنم ؟؟؟؟
یا استفاده از تابع Shell ...! فرض کن اسم برنامه ای که با C نوشتی ...، LED.exe ست و توی پوشه برنامت وجود داره...! اونوقت باید تابع رو اینجوری فراخونی کنی...!
مقدار متغییر Arg هرچی باشه ... فرستاده میشه به برنامه LED ...!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ما اینجا مقدارش رو برابر !Hello Wolrd گذاشتیم...! که !Hello World رو ، روی LED نمایش بده...!
البته می تونی از DLL ها هم استفاده کنی...! ولی اون ها رو هم باید با C بنویسی...!
این روش که گفتم ، راحت تره...!
موفق باشی...!![]()
ببخشيد اشتباه برداشت شده بود
حذف شد
Last edited by sia abedi; 27-06-2010 at 20:57.
خیلی خیلی مچکرم دوست عزیزم
توضیح قشنگی بود
حالا از همین shell میشه تو هر برنامه ای استفاده کرد ؟ مثلا به جای اینکه وصل کنم به اون برنامه به برنامه دیگه ای وصل کنم ؟؟ ( تو کارها و استفاده های دیگه)
و اینکه برنامه از کجا میفهمه باید hello world رو کجای led.exe بزاره ؟
بر فرض مثال میگیم توی اون برنامه که با سی نوشته شده یه تکست باکس هست که عدد باید توی اون قرار یگیره تا بره روی تابلو ، برنامه از کجا میفهمه که عدد رو باید بزاره تو تکست باکس ؟؟؟
Last edited by motaham; 28-06-2010 at 09:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)