خوب از اونجایی که این مسئله رو باید حل میکردم و تا الان فکر میکردم قضیه مضاح هست ولی بصورت جدی تری این داستان رو دنبال کردم تا به اینجا رسیدم
این شرکت یک شرکت تولیدی داخلی در حد شرکتای درجه 3 و4 هستش که متاسفانه به احتمال زیاد ورشکست شده
فقط یک شرکت به عنوان سرویس دهنده در آفریقا به توزیع این مودمها مشغوله ( ی چیزی تو مایه های شاتل خوذمون) و از همین رو طبق این لینک
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تونستم صفحه اصلی شیرو رو پیدا کنم که همون رستوران هستش که عکس بالا رو گذاشتم
به احتمال زیاد این رستوران یا ... با یه مبلغ زیادی اسم و دامنه این شرکت رو خریده برای همین هست که وقتی ادرس شیرو رو وارد میکنیم همچین صفحه ای رو میبینیم میدونین چرا اینو میگم چون شرکتهای بزرگ همیشه دامنه هاشون رو بصورت مادام العمر میخرند مثلا یک شرکتی مثل تویوتا سال به سال پول اجاره دامنه رو پ=رداخت نمیکنه با یه مبلغ زیادی دامین خودشو خریداری میکنیه و ی عمر راحته مثلا دوستان من برای 10 سال اسم شرکتشون رو روی دامنشون گذاشتند و الان چیزی حدود 1 ساله که با یک دامنه فعالیت میکنند و ممکنه این شرکت برای جبران بدهی هاش این دامنه رو فروخته باشه .
معلوم نیست باید بیشتر تحقیق کرد.
و در واقع الان این مودم مثل گوشی های صا ایران فاقد یک مرجع برای تعمیر و گارانتی هستش
ولی بگم قیافه اش خیلی خوشگله خیلی ساده و جمع و جوره من که خوشم اومد.
به هرحال اگر هم میخواید مودمی تهیه کنید همیشه قبل از خرید از وجود منبعی برای تامین قطعات و پشتیبانی اطلاع حاصل کنید.
کافیه یه سرچ بزنید قبل از خرید.
ضمن اینکه شما همیشه به سایت شرکت سازنده نیاز دارید تا از آپدیت فریمویرهای داخلی و رفع عیبهای داخل مودم بهره مند شوید.