x10 خيلي خوبه و تا يكي دو ماه ديگه به 2.2 آپديت ميشه .
-
xt701 هم هست كه خيلي خفنه
x10 خيلي خوبه و تا يكي دو ماه ديگه به 2.2 آپديت ميشه .
-
کلا برند HTC رو گفتم . از نظر تکنولوژی ساخت . استفاده از فناوری های جدید . و در کل کیفیت تمام گوشی هایی که میزنه . HTC از اولین شرکت هایی بود (اگه اولین نباشه همیشه جزو اولین ها بوده) که از صفحه تاچ استفاده کرد . از اولین شرکت هایی بود که روی گوشی Gps گذاشت . توی پاکت پی سی ها همیشه حرف اول رو میزده و...میشه بپرسم کلآ چیش سره ؟
منظورتون گوشی خاصی بود یا کلآ برند رو گفتین ؟
ولی سونی اریکسون رو در مورد برندش نمیشه چنین نظر کلی ای داد و باید گوشی هاش به طور خاص مورد بحث قرار بگیرن .
به 2.1 آپدیت میشه ! اصلآ حرفی از 2.2 نزدنx10 خيلي خوبه و تا يكي دو ماه ديگه به 2.2 آپديت ميشه .
-
2.2 اگه بشه هم که گفتم مگر رووت بشه و رام های کوک شده براش بیاد که میاد 100%ولی بصورت آفیشل نیست
خیلی جالبه ! البته این نظر شماس و محترمهکلا برند HTC رو گفتم . از نظر تکنولوژی ساخت . استفاده از فناوری های جدید . و در کل کیفیت تمام گوشی هایی که میزنه . HTC از اولین شرکت هایی بود (اگه اولین نباشه همیشه جزو اولین ها بوده) که از صفحه تاچ استفاده کرد . از اولین شرکت هایی بود که روی گوشی Gps گذاشت . توی پاکت پی سی ها همیشه حرف اول رو میزده و...
ولی سونی اریکسون رو در مورد برندش نمیشه چنین نظر کلی ای داد و باید گوشی هاش به طور خاص مورد بحث قرار بگیرن .
هیچکس همچین نظری نداره ! شما اگه از اول دنبال میکردی بحث گوشیرو الان همچین حرفی نمیزدی
اینم عرض کنم اونموقع که سونی پ800 و 900 و حتی 910 رو زد اچ تی سی وجود نداشت
تکنولوژی سونی رو هم دسته کم نگیر
اینم بدون که اچ تی سی همه ی گوشیهاش یا PPC هستن یا آندروئیدن ! خب معلومه که همشون لمسین و باید سی پی یو و رمهای بالا داشته باشن دیگه =)) این بدیهیه !
واقعا ؟!!
p800 رو 2002 زد دیگه ؟!!
خوب شما هم اینو بدون که HTC اولین pda اش رو سال 1998 زد !! اون موقع سونی کجا بود ؟! داشت رادیومیزد هنوز ؟
و همین طور اولین های htc :
First color palm-size PC (1999)
First Microsoft Pocket PC (2000)
First Microsoft wireless Pocket PC (2002)
![]()
First Microsoft powered Smartphone (2002)![]()
First Microsoft Smart Music Phone (2004)
Large 2.8" TFT touch-screen LCD display![]()
First Microsoft 3G Phone (2005)
First Microsoft Windows Mobile 5.0 Platform Phone (2005)![]()
First tri-band UMTS 3G device on the Microsoft Windows Mobile platform (2006)
First Microsoft Windows 5.0 Smartphone (2006)
First Tri-band UMTS PDA
First intuitive touch screen to allow finger tip navigation (June 2007)
و
- First Windows Phone (June 2002)
- First 3G CDMA EVDO smartphone (October 2005)
- First gesture-based smartphone (June 2007)
- First Google Android smartphone (October 2008)
- First 4G WIMAX smartphone (November 2008)
اگه بخای باز هم هست زیاد ...
من اون اول دنبال میکردم بحث گوشی رو دوست من . اتفاقا اینم میدونم که HTC همه گوشی هاش پاکت پی سی یا آندرویدن و اتفاقا یکی از دلایلی که میگم HTC سر هست همینه . HTC توی گرون قیمت ها تونسته بازار خودش رو حفظ کنه و نیازی به جذب بازار ارزان قیمت ها نداشته مثل سونی که از 20 دلار تا 600 دلار گوشی بزنه
HTC ADVANTAGE X 7500 رو که من میدونم اون موقع که تولید شد با قیمت یک ملیون و دویست تومان در عرض یک هفته به حدی فروش داشت که نایاب شد .
. شما هم با گوشی هاش کار کنی یه مدت ، بعد سونی اریکسون دست بگیری اون موقع متوجه خواهی شد ...
تکنولوژِی اش رو دست کم نگرفتم ، ولی گفتم برند HTC توی گوشی های HIGH GRADE بالاتر از سونی اریکسون هست .
Last edited by Sharim; 27-06-2010 at 13:27.
درسته 2002 بود !واقعا ؟!!
p800 رو 2002 زد دیگه ؟!!
خوب شما هم اینو بدون که HTC اولین pda اش رو سال 1998 زد !! اون موقع سونی کجا بود ؟! داشت رادیومیزد هنوز ؟
و همین طور اولین های htc :
First color palm-size PC (1999)
First Microsoft Pocket PC (2000)
First Microsoft wireless Pocket PC (2002)
First Microsoft powered Smartphone (2002)
First Microsoft Smart Music Phone (2004)
Large 2.8" TFT touch-screen LCD display
First Microsoft 3G Phone (2005)
First Microsoft Windows Mobile 5.0 Platform Phone (2005)
First tri-band UMTS 3G device on the Microsoft Windows Mobile platform (2006)
First Microsoft Windows 5.0 Smartphone (2006)
First Tri-band UMTS PDA
First intuitive touch screen to allow finger tip navigation (June 2007)
و
* First Windows Phone (June 2002)
* First 3G CDMA EVDO smartphone (October 2005)
* First gesture-based smartphone (June 2007)
* First Google Android smartphone (October 2008)
* First 4G WIMAX smartphone (November 2008)
اگه بخای باز هم هست زیاد ...
من اون اول دنبال میکردم بحث گوشی رو دوست من . اتفاقا اینم میدونم که HTC همه گوشی هاش پاکت پی سی یا آندرویدن و اتفاقا یکی از دلایلی که میگم HTC سر هست همینه . HTC توی گرون قیمت ها تونسته بازار خودش رو حفظ کنه و نیازی به جذب بازار ارزان قیمت ها نداشته مثل سونی که از 20 دلار تا 600 دلار گوشی بزنه
HTC ADVANTAGE X 7500 رو که من میدونم اون موقع که تولید شد با قیمت یک ملیون و دویست تومان در عرض یک هفته به حدی فروش داشت که نایاب شد .
. شما هم با گوشی هاش کار کنی یه مدت ، بعد سونی اریکسون دست بگیری اون موقع متوجه خواهی شد ...
تکنولوژِی اش رو دست کم نگرفتم ، ولی گفتم برند HTC توی گوشی های HIGH GRADE بالاتر از سونی اریکسون هست .
ولی همین اسمارت فونی که سال 2002 زده میشه بگین چه مدلی بوده ؟
اصلآ وارد بازار شده ؟
منم نمیگم اچ تی سی کمه ! نه ! یه برندیه که فقط PPC و گوشیهای های اند میزنه (چون سیستم عامل دارن مجبورن که سخت افزار قوی داشته باشن)
حتی همین ایکس1 سونی که اولین پ پ سی سونی بود با کمک اچ تی سی بود !
ولی اینکه بخایم کیفیت یه کمپانی عظیم که پشت اسم اریکسون بنام سونی رو کمتر از اچ تی سی بدونیم یه مقدار که نه خیلی جکه !
همونطور که خبر داری الان خود اچ تی سی میخاد بیاد ال سی دی های سونی رو تو گوشیهایی مثه نکسوس و دیزایر استفاده کنه !
در ضمن چون تخصص و سرمایه گذاری اچ تی سی روی PPC هست و تعداد و تنوع مدلای اسمارت فونهاش بیشتره معلومه که بیشتر پ پ سی رو از اچ تی سی انتخاب میکنن !
شما ببین سونی یه ایکس1 و ایکس2 ویندوز موبایل دار داره در حالی که اچ تی سی بیشتر از 30 تا ویندوز موب داره
خوب معلومه دیگه
ولی اگه کل فروش رو ببینی میبینی اچ تی سی از آیفون که سر جمع 3 تا گوشی داره کمتره چه برسه به سونی و سامسونگ و نوکیا
Last edited by R@R#M@N; 27-06-2010 at 14:34.
چرا نمیشه !ولی همین اسمارت فونی که سال 2002 زده میشه بگین چه مدلی بوده ؟
اصلآ وارد بازار شده ؟
اون موقع به نام رسمی یک شرکت تلفن همراه به طور مستقل فعالیت نمی کرد .
بفرمایید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر درست یادم باشه در چندین مدل عرضه شد . اکثر سایت ها مشخصات pda های قدیمی رو برداشتن .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این جا هم نگاه کنی یه سری اطلاعات درباره برند هایی که زیر نظر HTC بودن بهت میده و کلا ... :
به این قسمتش توجه کن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب حالا این جا ها رو هم ببین :The T-Mobile Pocket PC 2002 Phone Edition was designed and manufactured for T-Mobile by HTC of Taiwan. HTC also designs and manufactures the iPAQ for HP/Compaq
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینترفیس این یکی منو کشته !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باز هم هست البته !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من . بحث ما سر گوشی هست . سونی کمپانی بزرگی هست ولی دلیل نمیشه همه جا بهترین باشه . شاید من تلویزیون های HD سونی رو بخرم ولی دلیل نمیشه توی گوشی هم سونی بخرم !
HTC تخصصی کار میکنه و خوب کار میکنه . من میگم برندش معتبره چون چیز بد نمیسازه . شما هم میتونی در مورد سونی اریکسون همین حرف رو بزنی ؟
(تاپیک رو به بیراهه کشوندیم!!)
بله !HTC تخصصی کار میکنه و خوب کار میکنه . من میگم برندش معتبره چون چیز بد نمیسازه . شما هم میتونی در مورد سونی اریکسون همین حرف رو بزنی ؟
تخصص نه ! ولی گوشی بدم نمیسازه
بیخیال
این برندایی که شما میگی هیچ کدومش تخصصی کار نمیکنهدوست من . بحث ما سر گوشی هست . سونی کمپانی بزرگی هست ولی دلیل نمیشه همه جا بهترین باشه . شاید من تلویزیون های HD سونی رو بخرم ولی دلیل نمیشه توی گوشی هم سونی بخرم !
HTC تخصصی کار میکنه و خوب کار میکنه . من میگم برندش معتبره چون چیز بد نمیسازه . شما هم میتونی در مورد سونی اریکسون همین حرف رو بزنی ؟
این که بگی سونی مثلاً تلویزیون میزنه دلیل نمیشه که تو گوشی غیر تخصصی باشه
تنها برندی که میشه گفت تخصصی کار میکنه سامسونگه چون همه قطعاتشو خودش میسازه ... lcd ... cpu ... ram ... دوربین ... rom
ولی همین htc رمشو از سامسونگ میخره ... ال سی دیشو از سامسونگ میخره ... سی پی یوشو از کوالکام میخره
یا همین آیفون سی پی یوشو از سامسونگ میخره ... دوربینشو از ال جی و...
پس اگه دنبال برندی هستی که واقعاً تخصص داشته باشه و سازنده باشه نه منتاژ کننده برو تو کار سامسونگ
به 2.2 فکر کنم اپدیت بشه
مگه فیلمبرداری اچ دی در 2.2 اضافه نمیشه بهش؟
مگر اینکه 2.1 هم اچ دی را ساپورت کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)