نه پس اینطور نیست .. مثلا سرویس 512 رو ذکر نکردن که سرعت آپلودش چقدره ؟؟ ولی من چند وقت پیشا تماس گرفتم گفتن که سرعت آپلود این سرویس 256 هستش ....
2 مگ شاتل
1 مگ پارس آنلاين
نه پس اینطور نیست .. مثلا سرویس 512 رو ذکر نکردن که سرعت آپلودش چقدره ؟؟ ولی من چند وقت پیشا تماس گرفتم گفتن که سرعت آپلود این سرویس 256 هستش ....
vps یه سرور مجازی هستش که شما کلا یه سرور رو اجاره می کنی و هر کار خواستی مثل یه کامپیوتر باهاش می کنی . درضمن ، شاتل شبانش مذخرف هست ولی نه دیگه انقدر که از اصل سرویست هم پایین تر بیاد ، من هم اگر 5 تا لینک ریپد با هم بذارم سرعت رو کامل پر می کنه و میرسه به بالای 200 ، در مورد پارس هم خیلی ادمای عوضی و مذخرفین ، هرسری با اینا صحبت کردیم دعوا شد ، 10 روز مانده به اتمام سرویس ماهیانه 3000 بار رنگ میزنن ، اقا پول بریز ، میگیم باشه ،باز 1 ساعت بعد زنگ میزنن پول ریختی ؟ کلا هفته اخر پایان سرویس دهن ادم رو اتوبان می کنن ، ایمیل بارون ، هروز رنگ و... ، کرج خرابشدش که اینطور بود ، من از سال 84 adsl داشتم با بیشتر این شرکت ها کار کردم ، ولی هیچ کدوم به پای شاتل نمیرسن [/code]
---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
من اطلاعی در مورد شهرستان ها ندارم ، ولی می دونم که استان های شمالی از جمله تهران سرویس 2 مگ ارائه نمی کنند . تنها جاهایی که زیرساختش اماده باشه و کمبود پهنای باند پیش نیاد
Last edited by soheilsh; 24-06-2010 at 14:24.
[QUOTE=soheilsh;5101268]vps یه سرور مجازی هستش که شما کلا یه سرور رو اجاره می کنی و هر کار خواستی مثل یه کامپیوتر باهاش می کنی . درضمن ، شاتل شبانش مذخرف هست ولی نه دیگه انقدر که از اصل سرویست هم پایین تر بیاد ، من هم اگر 5 تا لینک ریپد با هم بذارم سرعت رو کامل پر می کنه و میرسه به بالای 200 /QUOTE]
اینی که شما گفتی فکر کنم همون V*P*N باشه ... ولی من هر چقدر هم لینک خارجی تو download manager بزارم سرعت درست بشو نیست ... 6 ماه پیش ازشون سرویس داشتم اینطور نبود .. ولی الان معلومه که افتضاح شده ...
من بعد از 2 ماه دوندگی تونستم خط رو از PCM در بیارم که ADSL بگیرم . حالا می گن 512 بالاتر رو خوب نمی کشه..
منم جونم به download بستست . کرج هم هستم . به نظرت سراغ چی برم ؟؟؟ wireless , wimax ..... یا اینکه خط رو می شه درستش کرد ؟ ؟؟
[QUOTE=nojanarabi;5101328]--- فقط میتونی بهش سرورش کاتکت بشی و اینترنت و کارهای دیگه بکنی ، VPS شما یه سیستم رو کامل خریداری می کنی ، بهش وصل میشه فایل رو میذاری رو سرور vps دانلود میشه
من یه پیشنهاد دیگه دارم ، شما برو یه خط 64 از مخابرات بگیر ، ( ماهی 5 هزارتومان ) ، بعد اینترنت ماهواره ای راه بنداز ، اگر ماهی 10 گیگ کفاف میده سرویس فلت اپن اسکای فیکس 220 رو میده ، برجی 45 خرجته ... بعد از 10 گیگ هم سرعتت اشتراکی میشه ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه عجب ما شما رو خارج ست ست زیارت کردیم.
اول اینکه اکثرا برای دانلود شبانه اینترنت رو میگیرن.و همه نمی تونند ماهی حداقل 20 هزارتومان پول vps بدن.
دوم اینکه این حرف آخریتون با این سابقه مدیریتی خیلی خنده داره. سرعتی که روی خط می بندن به قدیم و جدید بودن خط نیست بلکه به فاصله از مرکز بستگی داره.
سلام ، اخوی خنده دار کجا بود ، این عوضی ها رو نشناختی ؟ خط جدید و قدیم فرق نداره ؟ از شما بعیده ، البته من هنوز شما رو به جا نیاوردم ، خطی جدیدی که تو mdf چینی پر نویز قرار میگره با خطی که mdf ان ایرانی یا خارجی هست فرق نمی کنه ؟ کلی مورد در این زمینه وجود داره ، نویز خط و ترمینال هایی که به کار می برن و.. ..
کلا در بیشتر سایت ها فعالیت دارم ، اما الان 1 سالی میشه کمتر به ستست سر میزنم ، بیشتر تو پی تی هستم .
Last edited by soheilsh; 24-06-2010 at 15:10.
ما مرده شما زنده ببخشید تا چند سال دیگه مشخص میشه. الان نکنه شما از اون گوشی های نوکیا گوشت کوب که 1 کیلو وزنشه و مربوط به 9 سال پیشه استفاده می کنید؟ چون که اصل اصل فنلانده؟ همین مودم هایی که دست من و شماست همش چینیه به جزء چند برند. مگه مشکلی داره؟ خط جدید منظور شما فیبر نوریه دیگه چون از 4 سال پیش دیگه خط مسی جایی نمی کشیدند. اگر منظورت نوری باشه چون Dslam تو کافو قرار میگیره خیلی بهتر از اون قدیمی هاست که باید Dslam تو مرکز قرار بگیره. در مورد نویز خط همین الان شما زنگ بزن به پشتیبانی شاتل میبینی سرش به تهش پنالتی میزنه شما مشخصات خطت رو بده بگو چند درصد از سرویس من به خاطر نویز خطم هدر میره ببین بهت چی میگه.
خیر منظورم همین خط مسی ها هست اما تو mdf بی کیفیت با ترمینالای 100 درصد بی کیفیتش قرار میگیره خط رو خراب میکنه ، اینکه فیبره نوری بهتر از مسی هست که شکی درش نیست . اتفاقا الان اگر زنگ بزنی شاتل پنالتی نمیزنه ، دقیقا برات اندازه میگیره و میگه که چقدر نویز داری ، ( در صورتی که با این زن جماعت های شاتل صحبت نکنی ، اقایونشون میتونن نویز خط رو بگیرن این مورد تست شده)
به خط ( فاصله ی شما تا مرکز ) ربط داره . این لینک رو ببینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by razmjoo; 24-06-2010 at 15:26.
[QUOTE=soheilsh;5101358]
این کاری که شما می گین خیلی هزینه بر می داره .... من عرض کردم 6 ماه پیش شاتل خیلی خوب بود . من متوسط ماهانه 30GB دانلود تورنت داشتم ... حالا خودت بگو واسه 10GB می ارزه برم اینترنت ماهواره ای راه بندازم ؟؟؟
ضمنا من پینگ برام مهمه اونجوری باید قید ping مناسب رو هم بزنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)