سپند چند وقت پیش خریدیم 1050000 مدل 1375 بود خیلی خوب بود از پی کی بهتر بود بابام میرفت بیرون با اون میرفت بقیه ی ماشین ها رو ول کرده بود بعدش یه چند هفته بعد فروخت
سپند چند وقت پیش خریدیم 1050000 مدل 1375 بود خیلی خوب بود از پی کی بهتر بود بابام میرفت بیرون با اون میرفت بقیه ی ماشین ها رو ول کرده بود بعدش یه چند هفته بعد فروخت
ترجیح میدم ماشینی نخرم!
---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:04 PM ----------
ولی جدای از شوخی میشه پی کی ، پراید هاچ بک ، پیکان یا یه چیزایی توو همین حول و هوش گرفت...
فقط بستگی به سالشون داره.
به نظرم یه دوچرخه یا موتور بخری خیلی بهتر باشه .
این هم برای اینکه نگید این پست بی مصرفه
برای اینکه بحث کاربردی تر شه من یه ماشین اینجوری گیر آوردم اگه کسی خواست بگه شماره تلفن صاحبش رو بهش بدم تماس بگیره
یک دستگاه پیکان مدل 1359
رنگ کرم
سقف و ستون سالم
بیمه تعطیل
موتور تازه تعمیر
دیفرانسیل یه کم صدا میده
خلافی 150،000تومان
قیمت پیشنهادی 12،000،000 ريال همون یک میلیون و دویست هزار
دیگه چی لازمه بدونید امروز هم تکلیف بیمه اش رو مشخص میکنم براتون می
نویسم
خلاصه در خدمتیم
من هم یک پیکان مدل 59 خریدم
130 هزار تومن خرج ماشین کردم . از مدل پیکان 80 پدرم خیلی سر تر شده .
بدنه کاملا سالم هست گاز ال پی جی هم روش هست
الان هم تصمیم دارم دو سه سالی نگه دارم . یک هفت هشت ملیونی هم دارم . می تونم ماشین بهتر بخرم ... اما چه کاریه میزارم بانک
بهم 120 هزار میده . این توری خیلی اقتصادی تره .
پیکان هم قربونش برم خرجی نداره کل موتورش 300 هم نمی شه .
دوستان من یه نظر بهتر دارم با توجه به گرانی بنزین و صف گاز بهتره به یه چهار پا فکر کنید هم با این پول یدونه گیر میاد درضمن میتونین صفر کیلومتر هم بگیری یکم روش کار کنی(منظور نال و یهر) بعد از یه مدت سوار بشین خرجی هم نداره نه بیمه نه بنزین نه گاز هر روز تو را یکم از چمن های پارک هارو مصرف میکنه تا شب باکش روی فول میمونه.(البته امیدوارم دوستان ناراحت نشن قصدم یکم خنده بود)
با این پول میشه رنو 5 خرید