تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: کدوم شرکت در تهران روی فیبر نوری adsl ارائه میکند؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

تا جایی که من می دونم حدود یکسال می باشه که فقط در اصفهان بروی فیبر نوری adsl برای مصارف خانگی می دهند و البته adsl مخابرات ; یعنی شرکت های دیگر روی فیبر نوری به دلیل هزینه زیاد اینترنت نمی دهند من خودم یک هفته پش adsl کشیدم (بروی فیبر نوری) سرعتش خیلی خوبه ولی قطعی مشکل زا شده من در این یک هفته 3 روزش adsl قطع بوده و 3 روز هم تلفن قطع بوده و جالب اینجاست که وقتی تلفن قطع می شه adsl وصل و برعکس. به
    این هم سایت مشترکین adsl بروی فیبر نوری مخابرات اصفهان:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by uuss20ir; 01-09-2010 at 14:11.

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

بله.این سرویس مدت زیادیست که در افهان ارایه میشه.فکر کنم قبل عید بود.حالا نمیدونم کیفیتش چجوریه.اما متاسفانه در تهران این سرویس ارایه نمیشه.در برخی مراکز مشکل چند کاربر که روی فیبر بودن رفع شده.اما هنوز مشتری هارو بیشتر می پیچونن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

اقا خیلی سرعتش خوبه با اینکه به همه مشترکین سرعت 128kb به بالا نمیده ولی پورت باز شده برای هر کاربر تا 1 mbpsبازه یعنی سرعت دانلود از 128kb بعضی مواقع بالاتر هم میره . دلیلش هم پیداست چون از طریق نور اطلاعات رد و بدل می شه سرعت نور که همه میدونید چقدره! قیمت هر گیگ 2500 تومانه که واقعا قیمتش نسبت به شرکت های دیگه در کل ایران ارزونتره البته شبانه رایگان نداره (ولی همه می دونند اون شرکت های که شبانه رایگان دارند سرعت شابها شون چقدر افتضاحه).ماهانه 4گیگ 10000تومان.

خلاصه مطلب من که از سرویس adsl بروی فیبر نوری در اصفهان خیلی راضیم البته اون قطعی که در تاپیک قبلی گفتم مشکل فنی مخابرات بود و حل شد و دیگر از اون روز تا به حال مشکلی ندارم.

یاحق
    Last edited by uuss20ir; 08-09-2010 at 10:26.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

اقا خیلی سرعتش خوبه با اینکه به همه مشترکین سرعت 128kb به بالا نمیده ولی پورت باز شده برای هر کاربر تا 1 mbpsبازه یعنی سرعت دانلود از 128kb بعضی مواقع بالاتر هم میره . دلیلش هم پیداست چون از طریق نور اطلاعات رد و بدل می شه سرعت نور که همه میدونید چقدره! قیمت هر گیگ 2500 تومانه که واقعا قیمتش نسبت به شرکت های دیگه در کل ایران ارزونتره البته شبانه رایگان نداره (ولی همه می دونند اون شرکت های که شبانه رایگان دارند سرعت شابها شون چقدر افتضاحه).ماهانه 4گیگ 10000تومان.

خلاصه مطلب من که از سرویس adsl بروی فیبر نوری در اصفهان خیلی راضیم البته اون قطعی که در تاپیک قبلی گفتم مشکل فنی مخابرات بود و حل شد و دیگر از اون روز تا به حال مشکلی ندارم.

یاحق
    هزار بار رفتم مخابرات میگن بهترین راه اینه که منزلتون رو عوض کند!!عجب راه حل کم خرجی.نه؟
    این سرویس تو تهران نیومده؟؟!!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

هزار بار رفتم مخابرات میگن بهترین راه اینه که منزلتون رو عوض کند!!عجب راه حل کم خرجی.نه؟
    این سرویس تو تهران نیومده؟؟!!
    چرا بعضی مناطق هم روی فیبر سرویس میدند تو تهران.
    تحت پوشش وایمکس نیستید؟ حداقل از دایال آپ بهتره.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

چرا بعضی مناطق هم روی فیبر سرویس میدند تو تهران.
    تحت پوشش وایمکس نیستید؟ حداقل از دایال آپ بهتره.
    منطقه ما(مخابرات عرب سرخی)چندتا پیش شماره رو فیبر کرده هنوز میگن امکانات نداریم.آخرین بار هفته قبل بود رفتم.شماره رو نوشتند با نام صاحب خط گفتن فعلا باید صبر کنید تا پیش شماره های معمولی درخواستهاشون تموم بشه اگه پورت خالی داشتیم درخواستهای مشترکان فیبر بررسی میشه.یعنی یه جورایی همون نخود سیاه!
    الان از edge ایرانسل استفاده میکنم که بدک نیست.وایمکس ایرانسل تحت پوشش هستیم مبین نت نه!اما هیچ چیز adsl نمیشه می خوام اول کاملا ناامید بشم از adsl و بعد برم سراغ وایمکس یا سرویسهای دیگه.

داره خودمونی میشه 5ive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

1

این edge هم فعلا جواب نداده....ای خدااااااااااااااا...
    ---------------------------------------
    جدیدا مثل اینکه در برخی مراکز،کسانی که درخواست adsl داشتن و خطشون فیبر بوده خود مخابرات کابلهارو به مسی برگردونده و بهشون سرویس داده.آیا کسی اینجوری تونسته adsl بگیره؟اگه آره در کدوم منطقه؟
    خبر جدیدی از ارایه سرویس adsl برای کسانیکه روی فیبر هستن ارائه نشده امیدوار بشیم؟؟

چرا خودتو ازیت میکونی.......ی پوینت تو پوینت بگیر خودتو اینقدر عزاب نده....
    خرجش 1 دیش..
    256.........22.500تومان

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

چرا خودتو ازیت میکونی.......ی پوینت تو پوینت بگیر خودتو اینقدر عزاب نده....
    خرجش 1 دیش..
    256.........22.500تومان
    میشه یه توضیحی بدین؟از کجا بگیرم؟چجوری هست و...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

چه فرقی به حالمون داره که رو فیبر نوری بدن یا خط تلنف؟ وقتی مصارف خانگش داخل کشور محود شده به 512 و ارتباط گیت وی به خارج کشور 128 دیگه چیکار میشه کرد؟
    شرکت مخابرات و زیرساخت گفته که محدودیت ربطی به ما نداره و نهادهای فرهنگی مسئولند! نمیدونم محدودیت حذف شده یا نه؟ انگار رو خط سیم مسی تا 2 مگ امکان هست بالاتر از اون به فیبر نیاز داره

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

میشه یه توضیحی بدین؟از کجا بگیرم؟چجوری هست و...
    شونت تو پویت یا پیر تو پیر یا فیس تو فیس در اصلاح عامیانه
    باید رادیو مودم بخری و با یه شرکت آی اس پی که این خدمات رو داره هماهنگ کنی و دکل بزنی و رادیو مودمت باید مقابل رادیو مودم آی اس پی باشه تا مستقیما از طریق وایرلس موجود بین این دو دستگاه به اینرتنت خانگی دسترسی پیدا کنی که اکثر شرکت ها اینجوری استفاده می کنن که خرجش گرونه!!
    ولی فکر کنم منظور دوستمون یه چیز دیگه ای بود! انگار ایشون مد نظرشون ماهواره ای باشه!!!!!!!!!

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •