تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: LCD samsung 40B570,40B579,40B670

داره خودمونی میشه mahyarrs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حالا 3 تا سوال ديگه برام پيش اومده!!!!
    1:اين‌كه مثلا در پست قبلي اشاره شد كه بدون گارانتي چيزي گرفته بشه.چقدر گارانتي مهم هست؟مثلا من laptop دارم و كارت گرافيكش از همون اول مشكلاتي داشت كه گارانتي گفت اصلا هيچ مشكلي نداره....! در ضمن قيمت گارانتي چقدر هست حدودا؟
    2:من قصد داشتم dvd player چند ماه بعد بخرم ولي با توجه به مشكل (وشايد مشكلي نباشه) اي كه در 3 خواهم گفت احتمالا بايد الان بگيرم.حالا به نظر شما تلويزيون بدون usb ولي همراه باdvd player بهتره و يا تلويزيوني كه usb خور باشه و dvd player نگيرم؟
    3:در سايت nvidia فهميدم كه كارت گرافيكم :Geforce8600M GT كابل HDMI نمي‌خوره (درسته؟)و بايد از Adapter با نام DVI to HDMI استفاده كنم.آيا واقعا اگر از Adapter استفاده كنم مشكلي نخواهم داشت؟ (يعني كيفيت pحدودا مثل اين خواهد بود كه كارتم HDMI را support مي‌كرد؟).در ضمن اگر كسي قيمت تقريبي اين Adapter را مي‌دونه خيلي ممنون مي‌شم.

به هر حال باز هم بايد بگم كه من براي فيلم هاي dvd معمول از اين تلويزيون استفاده خواهم كرد.

خيلي ممنون از راهنمايي‌هاي بسيار عالي‌تون(هر چند هر چي بيشتر مي‌فهمم سوال‌هاي ديگه‌ي بيشتري برام پيش مي‌آد!!!).
    روي مدل‌هايي كه معرفي كردين دارم تحقيق مي‌كنم.

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

حالا 3 تا سوال ديگه برام پيش اومده!!!!
    1:اين‌كه مثلا در پست قبلي اشاره شد كه بدون گارانتي چيزي گرفته بشه.چقدر گارانتي مهم هست؟مثلا من laptop دارم و كارت گرافيكش از همون اول مشكلاتي داشت كه گارانتي گفت اصلا هيچ مشكلي نداره....! در ضمن قيمت گارانتي چقدر هست حدودا؟
    2:من قصد داشتم dvd player چند ماه بعد بخرم ولي با توجه به مشكل (وشايد مشكلي نباشه) اي كه در 3 خواهم گفت احتمالا بايد الان بگيرم.حالا به نظر شما تلويزيون بدون usb ولي همراه باdvd player بهتره و يا تلويزيوني كه usb خور باشه و dvd player نگيرم؟
    3:در سايت nvidia فهميدم كه كارت گرافيكم :Geforce8600M GT كابل HDMI نمي‌خوره (درسته؟)و بايد از Adapter با نام DVI to HDMI استفاده كنم.آيا واقعا اگر از Adapter استفاده كنم مشكلي نخواهم داشت؟ (يعني كيفيت pحدودا مثل اين خواهد بود كه كارتم HDMI را support مي‌كرد؟).در ضمن اگر كسي قيمت تقريبي اين Adapter را مي‌دونه خيلي ممنون مي‌شم.

به هر حال باز هم بايد بگم كه من براي فيلم هاي dvd معمول از اين تلويزيون استفاده خواهم كرد.

خيلي ممنون از راهنمايي‌هاي بسيار عالي‌تون(هر چند هر چي بيشتر مي‌فهمم سوال‌هاي ديگه‌ي بيشتري برام پيش مي‌آد!!!).
    روي مدل‌هايي كه معرفي كردين دارم تحقيق مي‌كنم.

1-در مورد گارانتي كاملا سليقه اي بارها بحث شده شما اگه ميتونيد ريسك كنيد بدون گارانتي بگيريد قيمت ها متفاوت هست توي تاپيك قيمت هاي بانه ببينيد مقايسه كنيد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2-خوب اين امكاناتي هست كه روي hdtv تون باشه بهتره شما ميتونيد از نظر پولي جلو بيوفتين وusb كار يك wd رو انجام ميده خيلي بهتر از dvd player
    3-من هم اين كارت رو داشتم وفروختم ولي مدتي از رابط استفاده ميكردم dvi با hdmi تفاوتي نداره ديجيتال هستند فقط بحث اينه شما با hdmi خروجي صدا هم ميتونيد داشته باشيد ولي در dvi‌نميتونيد
    يك رابط نهايت 4 تومان هست dvi to hdmi براي pc

حتما به تحقيقتون ادامه بدين وبدون عجله خريد كنيد تا خداي نكرده پشيمون نشين

3. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

1-در مورد گارانتي كاملا سليقه اي بارها بحث شده شما اگه ميتونيد ريسك كنيد بدون گارانتي بگيريد قيمت ها متفاوت هست توي تاپيك قيمت هاي بانه ببينيد مقايسه كنيد

کد:
    2-خوب اين امكاناتي هست كه روي hdtv تون باشه بهتره شما ميتونيد از نظر پولي جلو بيوفتين وusb كار يك wd رو انجام ميده خيلي بهتر از dvd player
    3-من هم اين كارت رو داشتم وفروختم ولي مدتي از رابط استفاده ميكردم dvi با hdmi تفاوتي نداره ديجيتال هستند فقط بحث اينه شما با hdmi خروجي صدا هم ميتونيد داشته باشيد ولي در dvi‌نميتونيد
    يك رابط نهايت 4 تومان هست dvi to hdmi براي pc

حتما به تحقيقتون ادامه بدين وبدون عجله خريد كنيد تا خداي نكرده پشيمون نشين
    سلام.این مدل‌هایی که معرفی کردید روی نصفه‌نیمه تحقیق کردم.فکر کنم سونی و مدل های بالای lh500 از LG گرون هستن.فقط lh500 به نظر خوبه که البته تو پست مربوط به اون خیلی جروبحثه(واقعا نمی‌دونم hummer_1990 به خاطر مدل تقلبیش مشکل داره یا واقعا بده این lcd)
    تازه فهمیدم لپ‌تاپم که دو سال پیش خریدم(Vostro1500)حتی port مخصوص dvi هم نمی‌خوره
    در ضمن اگر با لپ‌تاپی با خروجی dvi و هم‌چنین از زابط Dvi to hdmi به تلویزیون وصل کنیم آن‌وقت صدا نخواهیم داشت؟!
    در ضمن ببخشید معنی wd چیه؟و آیا usb مثلا 40b670 زیرنویس فارسی می‌خونه و آیا فیلم dvd و یا avi رو پخش می‌کنه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام.این مدل‌هایی که معرفی کردید روی نصفه‌نیمه تحقیق کردم.فکر کنم سونی و مدل های بالای lh500 از LG گرون هستن.فقط lh500 به نظر خوبه که البته تو پست مربوط به اون خیلی جروبحثه(واقعا نمی‌دونم hummer_1990 به خاطر مدل تقلبیش مشکل داره یا واقعا بده این lcd)
    تازه فهمیدم لپ‌تاپم که دو سال پیش خریدم(Vostro1500)حتی port مخصوص dvi هم نمی‌خوره
    در ضمن اگر با لپ‌تاپی با خروجی dvi و هم‌چنین از زابط Dvi to hdmi به تلویزیون وصل کنیم آن‌وقت صدا نخواهیم داشت؟!
    در ضمن ببخشید معنی wd چیه؟و آیا usb مثلا 40b670 زیرنویس فارسی می‌خونه و آیا فیلم dvd و یا avi رو پخش می‌کنه؟
    بله گرون هستند lh500 گزينه خوبيه بايد خودتون هم از نزديك ببينيد بعد قضاوت كنيد

در مورد ل تاپ وخروجي dvi و hdmi اينطور بگم شما اگه يكسر كابلتون dvi باشه صدا رو نخواهيد داشت
    wd همون پلير معروف western digital هست كه اينجا بحثش رو نگاه كنيد:

کد:
    مدل 40a670 گويا نميتونه فيلم پخش كنه تا جايي كه من ميدونم باز هم بپرسيد ولي اگه بتونه مثل مدلهاي b690 و c690بله با زير نويس مشكلي نداره واكثر فرمتها رو تا رزولوشن 1080p بدون مشكل اجرا ميكنه

6. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بله گرون هستند lh500 گزينه خوبيه بايد خودتون هم از نزديك ببينيد بعد قضاوت كنيد

در مورد ل تاپ وخروجي dvi و hdmi اينطور بگم شما اگه يكسر كابلتون dvi باشه صدا رو نخواهيد داشت
    wd همون پلير معروف western digital هست كه اينجا بحثش رو نگاه كنيد:

کد:
    مدل 40a670 گويا نميتونه فيلم پخش كنه تا جايي كه من ميدونم باز هم بپرسيد ولي اگه بتونه مثل مدلهاي b690 و c690بله با زير نويس مشكلي نداره واكثر فرمتها رو تا رزولوشن 1080p بدون مشكل اجرا ميكنه
    خوب این‌که نتونه فایل‌های DVD یعنی همان VOB رو بخونه پس usb اش به چه درد می‌خوره؟؟
    من الان حدودی این‌ها مدنظرم هست:
    تلویزیون:40B570
    یک DVD player مثل phlilips 5996 ولی در مورد پلیر هنوز خیلی تحقیق نکردم
    هم‌چنین من یک اسپیکر JBL 5.1 دارم.
    آیا این ها به هم می‌خورند؟اصلا چنین کاری درست هست؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

خوب این‌که نتونه فایل‌های DVD یعنی همان VOB رو بخونه پس usb اش به چه درد می‌خوره؟؟
    من الان حدودی این‌ها مدنظرم هست:
    تلویزیون:40B570
    یک DVD player مثل phlilips 5996 ولی در مورد پلیر هنوز خیلی تحقیق نکردم
    هم‌چنین من یک اسپیکر JBL 5.1 دارم.
    آیا این ها به هم می‌خورند؟اصلا چنین کاری درست هست؟
    من در مورد مدلي كه شما فرمودين عرض كردم
    كليه سري هاي b650.c650.c550.b7000.c7000.b8000 داراي usb‌ با قابليت پخش فيلم هستند
    هيچ مشكلي نيست براي مچ كردن شما با هر hdtv ميتونيد استفاده كنيد dvd player و gbl تون رو

9. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من در مورد مدلي كه شما فرمودين عرض كردم
    كليه سري هاي b650.c650.c550.b7000.c7000.b8000 داراي usb‌ با قابليت پخش فيلم هستند
    هيچ مشكلي نيست براي مچ كردن شما با هر hdtv ميتونيد استفاده كنيد dvd player و gbl تون رو
    واقعا ممنون از راهنمایی‌های شما و دیگران.تا چند روز دیگه 40b570 رو خواهم گرفت.
    فقط آیا توصیه‌ای قبل خرید دارید؟مثلا به فلان چیزها توجه کنم یا باید made in چه چیزی زده باشه...
    فکر کنم مدل مناسبی بری خودم انتخاب کردم هرچند هنوز dvd player رو انتخاب نکردم
    با تشکر از شما

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

واقعا ممنون از راهنمایی‌های شما و دیگران.تا چند روز دیگه 40b570 رو خواهم گرفت.
    فقط آیا توصیه‌ای قبل خرید دارید؟مثلا به فلان چیزها توجه کنم یا باید made in چه چیزی زده باشه...
    فکر کنم مدل مناسبی بری خودم انتخاب کردم هرچند هنوز dvd player رو انتخاب نکردم
    با تشکر از شما
    مهيار عزي اگه بتونيد سري c 5 رو بخريد ميتونيد يك usb خوب هم داشته باشيد كه به اندازه يك wd 130 توماني ميارزه واقعا
    اگه اختلاف قيمت كمي دارند كه همينطوره فكر ميكنم بهتر c بگيريد
    از بانه ميگيريد؟ خوب دقت كنيد كار مالزي يا اروپايي؟
    مالزي با زير نويس فارسي مشكلي نداره وتلتكست فارسي
    ولي اروپايي با زير نويس وتلتكست فارسي مشكل داره
    اگه با گارانتي ميگيريد كه ديگه نيازي به نگراني نيست جوابگو خواهند بود

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مهيار عزي اگه بتونيد سري c 5 رو بخريد ميتونيد يك usb خوب هم داشته باشيد كه به اندازه يك wd 130 توماني ميارزه واقعا
    اگه اختلاف قيمت كمي دارند كه همينطوره فكر ميكنم بهتر c بگيريد
    از بانه ميگيريد؟ خوب دقت كنيد كار مالزي يا اروپايي؟
    مالزي با زير نويس فارسي مشكلي نداره وتلتكست فارسي
    ولي اروپايي با زير نويس وتلتكست فارسي مشكل داره
    اگه با گارانتي ميگيريد كه ديگه نيازي به نگراني نيست جوابگو خواهند بود
    سری c در حدود 1200 هست که حدود 300 تفاوت قیمت داره.من می‌تونم با یک wd که شما گفتین و یا چیز دیگه تنها حدود 100 هزار خرج کنم.
    در ضمن با گارانتی از تهران خواهم گرفت.با این حرف شما مدل مالزی می‌گیرم.در ضمن وقتی usb نمی‌خوره و از طریق کابل اطلاعات رو می‌گیره مگه می‌فهمه که زیرنویس فارسیه و ... .مگه به صورت یک سری تصویر نمی‌گیره؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سری c در حدود 1200 هست که حدود 300 تفاوت قیمت داره.من می‌تونم با یک wd که شما گفتین و یا چیز دیگه تنها حدود 100 هزار خرج کنم.
    در ضمن با گارانتی از تهران خواهم گرفت.با این حرف شما مدل مالزی می‌گیرم.در ضمن وقتی usb نمی‌خوره و از طریق کابل اطلاعات رو می‌گیره مگه می‌فهمه که زیرنویس فارسیه و ... .مگه به صورت یک سری تصویر نمی‌گیره؟
    نه بحث اينه كه شما براي زير نويس فارسي نياز به زبان عربي در منوها داريد كه توي اروپايي ها نداريم بخاطر همين نميتونند نشون بدن و بصورت حروف درهم مشاهده ميشه
    نه اينطور نيست فايل جدا گونه اي هست با فرمت هاي sub.srt يكي از راههاي دور زدن قضيه چسبوندن زير نويس به فيلم با نرم افزار كه بشه جزيي از همون تصويري كه شما عرض كرديد
    در مورد محصولات گارانتي دار با زير نويس وتلتكست مشكلي ندارند
    300 تومان ازه اختلاف زياديه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •