کسی نیست جواب بوده ؟ بالاره چه جوری برق رو به لپ تاپ وصل کنیم ؟![]()
کسی نیست جواب بوده ؟ بالاره چه جوری برق رو به لپ تاپ وصل کنیم ؟![]()
اینو چی کسی جوابی نداره واسش؟؟
بهتره قبل از روشن کردن (( چند ثانیه قبل )) سوکت رو بزنید.
البته در وسط هم زدن مشکل خاصی رو ایجاد نمیکنه اما میشه به عنوان یه شوک ضعیف ازش یاد کرد.
سلام من لپ تاپ دل دارم وقتی شارژر به برق میزم جرقه کوچیکی میزنه اما به نظر من کافیه اول شارژرو به برق بزنی بعد فیش لپ تاپ رو متصل کنی..
آیا زمان استفاده نکردن از لپ تاپ باید باطریشو در بیاریم . یا لزومی نداره و کلا همیشه باید باطری یکم شارژ داشته باشد
بهتره روی 30% بزاری باشه.
البته بگم که باتری به موقعیت های آب و هوای حساس هست. (( مثلا: آفتاب مستقیم،گرمای شدی و ... ))
در تاپیک نکاتی برای نگهداری بهتره از لپ تاپ به موضوع برق و باتری لپ تاپ اشاره کردم می تونید از اون هم استفاده کنید.
موفق باشید
بر و بچز، یه جایی خوندم که برای لبتاپهال سونی یه برنامه ای هست که با اون میتونیم مثلا مواقعی که یه مدت طولانی میخوایم لبتاپ به برق وصل باشه جوری تنظیم کنیمکه 100% شارژ نشه و مثلا 90% شارژ بشه
با این کار عمر باتریش رو افزایش بدیم و این حرفها.
همچین برنامه ای برای لبتاپهای Dell هم هست؟
میشه معرفی کنین؟
یا برم براش تاپیک بزنم؟
سلام_اول باید دوشاخه رو به پریز بزنی بعد به نوت بوک وصلش کنی_ حتی واسه شارژ کردن موبایل باید از این قانون پیروی کنی.
چه طور میشه کاری کرد که در هنگام وصل کردن لپتاپ به برق ، دستگاه شارژ نشه؟ مثلا باتری 80 درصد شارژ داره ولی میخوای از برق شهری استفاده کنی و باتری رو همون 80 درصد بمونه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)