تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: نظرتون راجع به TIGGO چیه؟

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

1000 سال دیگه اینا نمیزارن همچین ماشینی با این قیمت بیاد دست ملت.در اینصورت باید در سمند و پژو و 206 رو گل گرفت.با این شرایط کسی دیگهخ نمیره ایران فرغون خودرو بخره.شک نکنید بالای 25 هست.شرط هم می بندم.

2. این کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

با اینکه چینیه اما طراحی بدی نداره
    و اگه 12 تومن باشه قیمتش خوبه

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستمون قیمت داد ... من جایی ندیدم
    فک نمیکنم 12 باشه ... آخه کاپرا مثلاً 21 تومنه
    اخه کاپرا کجا و TIGOO کجا!!!!!!!!!
    قیمت این ماشین کجا 12 تومن لیفان هم این قیمت نیست (من از جایی کپی میکنم)
    نمایندگی 210 مدیران خودرو
    30.900.000 تومان با Option
    28.900.000 بدون Option
    قیمت ها تقریبا در این حدود خواهد بود.
    پ.ن: با تحقیق بیشتر متوجه شدم این خودرو در خارج از کشور 6000 دلاره، درنتیجه قیمت 12 میلیون و خورده ای در داخل ایران میتونه منطقی باشه.
    خودتون که میگید خیلی تحقیق کردید...! حالا به این قیمت رسیدید...!!!!!
    اونقدر ها هم ماشین ذلیلی نیست که 6000 دلار قیمت داشته باشه! هم امکانات خوبی داره و چون از سوزوکی کپی برداری شده اما فضای قسمت عقبش از سوزوکی بیشتره! قیمتش در خارج از ایران تازه از 14 هزار و 700 دلار شروع میشه!
    اگر این خوب در بیاد منم یه Tiggo میخرم، بین 206 و تندر 90 دو دل بودم که Tiggo رو دیدم، یه شاسی بلند با قیمت 12 میلیون! با امکانات یه ماشین 30 میلیونی.
    اولا تو دنیا هیچ شاسی بلندی با این امکانات به این قیمت پیدا نمیشه! چه برسه به ایران که قیمت فرغون 18 میلیونه!
    لطفا عجولانه تصمیم گیری نکنید و هر حرفی که شنیدید باور نکنید!
    با اینکه چینیه اما طراحی بدی نداره
    و اگه 12 تومن باشه قیمتش خوبه
    پوریا جان از شما بعیده این حرفو بزنی!
    امکانش نیست اما اگه هم بود با این قیمت خود مسولان اینو وارد نمیکردن!
    چون اگه این 12 تومن بود ایا کسی به یه ماشینه دیگه تو این محدوده پولم میداد...؟؟!!!

5. 2 کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

والا من از هر جایی چیزی رو نشنیدم! دیگه معتبر تر از خود نمایندگی؟ میگه 12 میلیون بده اینو بردار برو...
    کلمات "قیمت tiggo" رو در اینترنت جستجو کنید، بیشترین مطلبی که میاد در رابطه با معرفی این خودرو به عنوان اولین SUV زیر 15 میلیون تومن در ایرانه.
    الان کاتالوگش رو میزمه ( صبح از نمایندگی مدیران خودرو گرفتم ).
    اصلا چرا اینقدر بحث کنیم، قرار نیست که ما قیمت این خودرو رو تعیین کنیم، یه زنگ بزنید یکی از نمایندگی های مدیران خودرو و قیمتش رو بپرسید.
    شاید هم اون نمایندگی که به ما قیمت داده از اون جونور هایی بوده که اولش میگن 12 میلیون و وقتی طالب ماشین شدی میگن پیش پرداختش 12 میلیونه و باید فلان قدر هم موقع تحویل بدید.
    بعد هم من چند دقیقه پیش تو MWM 110 نشسته بودم، حالم از کیفیت پایین قطعات بهم خورد، صد رحمت به حلب روغن نباتی، اگر Tiggo هم با همین کیفیت باشه قیمتی که روش گذاشتن زیاد هم غیر منطقی نخواهد بود. ( هر دو ماشین ساخت شرکت چری در چین هستند )

7. این کاربر از soooot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

شاید هم اون نمایندگی که به ما قیمت داده از اون جونور هایی بوده که اولش میگن 12 میلیون و وقتی طالب ماشین شدی میگن پیش پرداختش 12 میلیونه و باید فلان قدر هم موقع تحویل بدید.
    افرین دقیقا اینطوره!
    بعد هم من چند دقیقه پیش تو MWM 110 نشسته بودم، حالم از کیفیت پایین قطعات بهم خورد، صد رحمت به حلب روغن نباتی، اگر Tiggo هم با همین کیفیت باشه قیمتی که روش گذاشتن زیاد هم غیر منطقی نخواهد بود. ( هر دو ماشین ساخت شرکت چری در چین هستند )
    البته MVM که خیلی کیفیتش اشغاله مثلا ماشینایی مثل چری A15 و لیفان اینطور نیستن! در کل من هیچوقت ماشین کره ای به دلم ننشسته تا برسه به چینی!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه GAME-GTR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN/ABADAN

پيش فرض

ببخشید میپرسم میدونم ربطی به تاپیک نداره : هیوندای ii30 چقدر وقته وارد بازار شده ؟

قیافه تیگو قشنگه ولی 12 میلیون کمه واسش. به احتمال خیلی زیاد 12 پیش پرداخته.
    چون یه نمایندگی ایرانخودرو رفته بودیم میگفت 9.5 بده پرشیا بردار!

اگه نباشه جاش خالی می مونه GAME-GTR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN/ABADAN

پيش فرض

ببخشید میپرسم میدونم ربطی به تاپیک نداره : هیوندای ii30 چقدر وقته وارد بازار شده ؟

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

والا من از هر جایی چیزی رو نشنیدم! دیگه معتبر تر از خود نمایندگی؟ میگه 12 میلیون بده اینو بردار برو...
    کلمات "قیمت tiggo" رو در اینترنت جستجو کنید، بیشترین مطلبی که میاد در رابطه با معرفی این خودرو به عنوان اولین SUV زیر 15 میلیون تومن در ایرانه.
    الان کاتالوگش رو میزمه ( صبح از نمایندگی مدیران خودرو گرفتم ).
    اصلا چرا اینقدر بحث کنیم، قرار نیست که ما قیمت این خودرو رو تعیین کنیم، یه زنگ بزنید یکی از نمایندگی های مدیران خودرو و قیمتش رو بپرسید.
    وقتی خود نمایندگی اینو گفته پس نباید تو قیمت شک کرد البته شاید پیش پرداختو گفته حرف نمایندگی بهتر از حرف بعضیاست که رو هوا میزنند طرف که شوخی نداره با مشتری!
    مطمئن باشید کیفیتش ربطی به ام وی ام نداره دوست رفیقم همینو داره از عید و کیفیتش فوق العادست من توش نشستم کیفیت قطعاتش فرقی با شاسی بلند های دیگه نداشت حتی سوزوکی!!البته بگم الان خارج کشوره وگرنه قیمتشم سوال میکردم
    خورو چینی خوب و بد داره نباید همرو بگیم بد!

یه نگاه به این نشریه برای مطالعه بندازید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by irinn65; 24-06-2010 at 01:19.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

البته ایشون درست میگه شاید 12پیش میگیره باز باید قیمت کلیشو زنگ زد از نمایندگی پرسید
    ای30فکر کنم حدود 1سالی هست وارد شده

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

شاسي بلند چيني در بازار آمريکاي جنوبي کشور برزيل نيز همچون ايران در زمره کشورهاي در حال توسعه قرار دارد اما اين کشور در سالهاي اخير و با بهره گيري از همکاري و فناوري شرکتهاي بزرگ خودروسازي جهان نظير جنرال موتورز، فيات، فلکس واگن و ... توانسته است جايگاه مناسبي را در صنعت خودروي جهان نصيب خود کند؛ بطوريکه بر اساس آمارهاي اخير در صنعت خودرو، برزيل از لحاظ توليد خودرو با توليد ساليانه 3.2 ميليون دستگاه از انواع خودروها در جايگاه ششم جهان قرار گرفته است. در اين ميان شرکت چري که بزرگترين خودروساز داخلي چين محسوب مي شود در راستاي سياستهاي توسعه بازار خود، اقدام به صادرات خودرو به آمريکاي جنوبي و بالاخص کشور برزيل کرده است. همانطور که چين تبديل به اولين بازار خودروي جهان شده است و چري توانست به عنوان خودروسازي چيني در اين بازار رقابتي جايگاهي براي خود بدست آورد، حال با اعتماد به نفسي بيشتر اقدام به توسعه بازارهاي خود در بازارهاي رقابتي ساير کشورها نيز کرده است.
    اولين محصول شرکت چري براي ورود به بازار برزيل خودروي شاسي بلند تيگو مي باشد که زمزمه هايي از ورود اين خودرو به داخل ايران نيز به گوش مي رسد. در همين راستا مروري به کارنامه عملکرد اين خودرو در برزيل خواهيم کرد. اخيراً محصول تيگوي شرکت چري بعنوان بهترين خودروي شاسي بلند سال در راستاي معرفي بهترين خودروهاي سال توسط مجله Auto Esporte (يکي از مجلات معتبر خودروي برزيل) اعلام شد. تيگو در مدت زمان کوتاه 4 ماهه حضورش در بازار برزيل توانسته است نظر همگان را به خود جلب کند و همچنان به روند شکستن رکوردهاي پيشين خود در فروش ادامه مي دهد. با توجه به بازار موفق تيگو در برزيل، چري با اطمينان کامل خود را براي بازار آمريکاي جنوبي در سال 2010 آماده ميکند. همانطور که ذکر شد اين رتبه بندي توسط مجله Auto Esporte ، معتبرترين مجله خودرو در برزيل، انجام مي پذيرد.
    اين مجله هر ساله در پايان سال با دعوت از کارشناسان و خبرنگاران نخصصي اقدام به رأي گيري براي خودروهاي مختلف کرده و پس از معرفي خودروي سال؛ به خودرو برنده مدال افتخار اعطا مي کند. شرکت کنندگان در اين رأي گيري معتقد بر اين بودند که با توجه به حضور نه چندان طولاني، محصول تيگوي شرکت چري توانسته است قابليت هاي خود را نشان دهد و با تکيه بر طراحي پويا و جذاب، عملکرد تحسين برانگيز و قيمتي رقابتي، کورس رقابت را در بازار برزيل ببرد. اين مهم باعث شد که تيگو بعنوان نامزد بهترين شاسي بلند سال در ميان ديگر شاسي بلندهاي شرکتهاي معتبر خودروسازي جهان قرار گيرد. نامزد شدن در اين رأي گيري نشان دهنده جلب اعتماد اهالي صنعت برزيل بوده و در صورت عدم کسب مقام همچنان افتخار بزرگي براي چري محسوب مي شود. تيگو اولين خودروي چري در بازار برزيل محسوب مي شود و موفقيتهاي اين خودرو دال بر موفقيت چري در بازار برزيل بعد از بازار اوروگوئه است. بر اساس آخرين آمارهاي چاپ شده،ثبت نام تيگو در سه ماهه چهارم سال 2009 رشد قابل ملاحظه اي داشته و با رقم 500 دستگاه بيش از حد انتظار ظاهر شده است و در ماههاي پاياني سال 2009 نيز آمار فروش تيگو نزديک به 10 مدل پر فروش شده است..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •