تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: اور کلاک core I7 920 D0 از ابتدا

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

خوب این یکی جهتش درسته

این کاملا اشتباه هست و باید اصلاح بشه!

این هم اشتباه هست!

خلاصه و مفید بگم : جهت فنها باید جوری باشه که از جلوی کیس هوا را وارد کنه و از پشت کیس هوا را از کیس خارج کنه و هرچیزی جز این غلط هست

احتمال خیلی زیاد دمای بالای پردازنده شما در فول لود میتونه به همین خاطر بشه

ضمنا یک توصیه دیگه هم به شما می کنم : به این سیم ها و کابلهای درون کیس یک سرو سامونی بده چون خیلی نا منظم هستند و جلوی تهویه را می گیرند

بعدش دور فن را بذار روی 80% یا ماکزیمم و دوباره یک تست از سیستم بگیر و دماش را در فول لود به من بگون ببینم زیر 70 رسیده یا نه!

2. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

کارهایی که من انجام دادم :
    سیمارو ترو تمیز کردم و سعی کردم جلوی مسیر هوا نباشن .
    جهت فنهارو درست کردم .
    خمیر سیلیکون هم دوباره زدم . دقیقا نمیدونم چقدر باید بزنم ولی مثل همیشه یه لایه نازک زدم که وقتی فنو میزارم روش از دورو برش نزنه بیرون .

نتیجه دمای cpu دو درجه تقریبا اومد پایین نسبت به دیروز . جالب اینکه دمای GPU حدود 10 درجه کم شده .
    اینم عکسا :

اینم نتیجه تست بعد از 30 دقیقه . البته وقتی کولر اتاق رو خاموش کردم یه درجه دما cpu رفت بالاتر .

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من یه سوالی دارم . رفتم روسایت تولید کننده فن . عکسای فن رو که دیدم بالای فن آرم pccooler هست ولی روی فن من این
    مارک نیست . ممکنه فنم تقلبی باشه و نتونه دما رو کاهش بده .

آخ در مورد cpu من اشتباهن نوشتم D0 در صورتی که I7
    C0/C1 هست که همون اوایل اومده بود . شنیده بودم C0/C1 از D0 که بعد اومد گرم تره . به خاطره این نیست؟

تو این فروم یه بابایی C0 رو over کرده و بقیه کمکش کردن من سر در نیاوردم . کسی سر در میاره؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا چیکار باید بکنم ؟ میشه اور کرد ؟
    Last edited by night lord; 23-06-2010 at 18:09.

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

آخ در مورد cpu من اشتباهن نوشتم D0 در صورتی که I7 C0/C1 هست که همون اوایل اومده بود . شنیده بودم C0/C1 از D0 که بعد اومد گرم تره . به خاطره این نیست؟
    قطعا این عامل در گرمای پردازنده شما تاثیر محسوس داره

متاسفانه باز هم دمای پردازنده شما بالاست.من انتظار داشتم که با انجام این کارها دماش بیاد زیر 70 درجه ولی متاسفانه نیومد.با این اوصاف باید بی خیال اورکلاکش بشی!

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

قطعا این عامل در گرمای پردازنده شما تاثیر محسوس داره

متاسفانه باز هم دمای پردازنده شما بالاست.من انتظار داشتم که با انجام این کارها دماش بیاد زیر 70 درجه ولی متاسفانه نیومد.با این اوصاف باید بی خیال اورکلاکش بشی!
    آخه من تو فورو مای خارجی دیدم تا 4 هزار هم با C0/C1 اور کردن .
    من نمیدونم چرا اینطور شده؟؟؟ مشکل از کجا میتونه باشه؟؟!!
    ممکنه فنه من مشکل داشته باشه؟؟
    من وقتی فن رو از رو cpu باز کردم دیدم بعضی جاها اصلا سیلیکون دست نخورده یعنی فن اصلا به cpu نچسبیده . این عادیه ؟ مشکل از اینجا نیست؟
    اگه این سوالارو میپرسم برای اینه که بدونم مشکل از کجاست و برطرفش کنم . نمیشه که همه بتونن با این cpu اور کنن من بیخیال شم . در صورتی که کلی بهش احتیاج دارم .
    این تصاویر رو ببینید:

Last edited by night lord; 23-06-2010 at 21:04.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    بن بست رضوی

پيش فرض

C0 واقعن اور باهاش ملال آور هست و واقعن توی ولتاژ دادن بی منطق 920 قبلی من که C0 بود بعضی وقتا با 1.35 روی 4000 می اومد بعضی وقتا با 1.45 هم نمیشد 4000 رو باهاش بالا آورد.
    البته همه C0 ها هم اینتوری نیستن بیشتر بر میگرده به بچ cpu. تا 4.65 هم دیدم که اورش کردن ولی خوب اون بچ ها کجا و چیزی که توی ایران اومد کجا

شما ظاهرن خمیر حرارتی تون کمه. کلن همه رو از سطح پردازنده و کف هیتسینک پاک کنید و از اول قد یه نخود خمیر بریزید وسط سطح پردازنده و قشنگ به صورت یکنواخت اون رو روی کف صاف کنید.

کابل کشی و اسمبل سیستم تون هم خیلی نامنظم هست توری که هوا از فن جلویی همون اول خفه میشه اون رو منظیم کنید تا فن جلویی بتونه هوای مناسبی رو داخل کنه.
    ضمنن کولر رو بچرخونید که فن کولر روبروی فن پشت کیس باشه تا هواش از فن پشت کیس خارج شه

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

شما ظاهرن خمیر حرارتی تون کمه. کلن همه رو از سطح پردازنده و کف هیتسینک پاک کنید و از اول قد یه نخود خمیر بریزید وسط سطح پردازنده و قشنگ به صورت یکنواخت اون رو روی کف صاف کنید.
    والا من سیلیکون زدم . ولی اگه دقیق نگاه کنید به عکسا اونجاهایی که با قرمز مشخص کردم اصلا خمیرش دست تخورده اگه روی فن رو نگاه کنید مبینید هیچ اثری از خمیر روش نیست . این یعنی اینکه روی هم نیفتادن .
    مگه نباید فن و cpu کاملا به هم بچسبن؟

کابل کشی و اسمبل سیستم تون هم خیلی نامنظم هست توری که هوا از فن جلویی همون اول خفه میشه اون رو منظیم کنید تا فن جلویی بتونه هوای مناسبی رو داخل کنه.
    ضمنن کولر رو بچرخونید که فن کولر روبروی فن پشت کیس باشه تا هواش از فن پشت کیس خارج شه
    توی پست 12 اگه نگاه کنید اون خط نارنجی مسیر حرکت هواست . یعنی از پایین میاد و از فن cpu رد میشه و از پشت کیس خارج میشه .
    اگه منظورتون اینه که فنه روی هدسینک رو تو جای خودش بچرخونم . بعد کل فن و هدسینک رو بچرخونم تا فنش رو به روی فن پشت بیفته . فکر نمیکنم فرقی بکنه با اینی که الان هست!
    سیم کشی رو هم طوری درست کردم که جلوی کانال هوا هیچ چیز نباشه سیمارو پشت dvdwriter و هارد گذاشتم . الان جلوی فن جلوی کیس هیچی نیست .
    Last edited by night lord; 24-06-2010 at 12:19.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام این coبودن یا do بودنه سیپی یو رو چهجوری میشه فهمید؟؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    بن بست رضوی

پيش فرض

توی پست 12 اگه نگاه کنید اون خط نارنجی مسیر حرکت هواست . یعنی از پایین میاد و از فن cpu رد میشه و از پشت کیس خارج میشه .
    اگه منظورتون اینه که فنه روی هدسینک رو تو جای خودش بچرخونم . بعد کل فن و هدسینک رو بچرخونم تا فنش رو به روی فن پشت بیفته . فکر نمیکنم فرقی بکنه با اینی که الان هست!
    منم منظورم همین بود که از جلو وارد و از پشت خارج شه. فن کولر هم باد رو به سمت فن پشت کیس بده که گرماش خارج شه

مگه نباید فن و cpu کاملا به هم بچسبن؟
    بله قسمت مربعی هیت سینک کولر و کف پردازنده باید روی هم بچسبن

سلام این coبودن یا do بودنه سیپی یو رو چهجوری میشه فهمید؟؟؟؟
    اگه سیستم روشن باشه با برنامه CPU-Z میشه از قسمت Stepping متوجه شد.
    اگه خاموش باشه از مشخصات روی پردازنده و جعبش. یه قسمت داره که نوشته SLBEJ.
    مثل شکل زیر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

منم منظورم همین بود که از جلو وارد و از پشت خارج شه. فن کولر هم باد رو به سمت فن پشت کیس بده که گرماش خارج شه

بله قسمت مربعی هیت سینک کولر و کف پردازنده باید روی هم بچسبن

اگه سیستم روشن باشه با برنامه CPU-Z میشه از قسمت Stepping متوجه شد.
    اگه خاموش باشه از مشخصات روی پردازنده و جعبش. یه قسمت داره که نوشته SLBEJ.
    مثل شکل زیر
    خوب برا ما اون نوشته رو داره یعنی خوبه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •