سلام .
داداش مرتضی بهت ایمیل دادم چک کن .
با تشکر .
سلام .
داداش مرتضی بهت ایمیل دادم چک کن .
با تشکر .
ببخشید چک کردم چیزی نبود![]()
Last edited by Morteza561; 26-06-2010 at 10:43.
بابا داداش : م گه این ایدیت نبود ؟؟؟؟ morteza561@yahoo.com
به همین فرستادم دیگه .
باز می فرستم چک کن .
سلام مجدد .
من نمی دونم این پیا م دادنها تو این سایت این طوری شده !!!! باید بره تو نوبت !!!!!
موتصی به ایدی که تو که در این سایت هم گذاشتی پی ام دادم برو بخونش .
یا علی .
آقا مترضی :
در ادامه اون چیزهاااااااااا : بگم : که درکت می کنم : و دوست دارم کمکت کنم ! داداش مرتضی اگه بخواهی می تونی مجموعه های رو که میخواهی بدی وبرات امنیتش رو براورده کنیم تا خیالت کمی راهتر بشه و هزسنه ها هم پایین تر بیوفته برات .....
دیگه چیزی به نظرم نمیرسه که چه طوری کمکت کنم !!!!
به نظر من یک سایت بزن محصولتو بفروش اگه اینجا چیزی برای راهنمایی یا آموزش دارید قرار بدید!
اون موقع فقط خرجش یه شکایت از طرف شرکت تولید کننده قفل نگهبان هست تا هم در سایت تخته بشه و هم صاحب سایت متاسفانه بره آب خنک بخوره. ( قصد توهین یا جسارت به کسی رو ندارم فقط واقعیت رو عرض کردم ).
خب بله البته گلادیاتور هم حرف بدی نزد پیشنها شما هم خوب !!!
همین الانش هم کسی جرات چنین کارهای رو نکرده بود !!!1 که این ها فقط کارگاه گجد بازیشون رو دوست دارن !!!! بگذریم ولی همه شرکتها و هر قدرت و ابر قدرتی بدونه : مثلا همین نگهبان که مثالی زدید : بخوان که کسی از ما رو اذیت کنن : هر چند راضی به کشتن ما هم هستند !!!! اما بدونن هر برنامه ای که کبیر چه صغییر تولید بشه : توسط برو بچها به صورت گسترده مثل نقل ونبات دست همه میرسه : ورایگان !!! که این از کرک و هر سایتی هم که داشته باشن -- می کنیم !
ما با کسی پدر کشتگی نداریم : اونها باید خودشون رو تقویت کنند نه این که بخوان اشتباه کنن .
همین نگهبان رو باز مثال بزنیم : میگن برنامه ای کاملا ایرانی : بیاد سرورس برنامه رو آنلایز می کنیم ببینم : آقای م - م می تونن تمامش رو تشریح کنن: یا از قسمت تیزد کپی و... سر در میاریم ؟؟؟؟؟
نوشته کاملا ایرانی !!!!! روی سایت ایرانی عکس نگهیان انگلیسی چی کار می کنه !!!!! عکس نگهبان ایرانی کم بود !!!!!
وری ساین سیف هکر و.... همه هکرند : نه این که بچهای درس خونده امنیت دانشگاهی : انقدر -- زدند که به چنین جای رسیدند .
بیخیال : اعصاب ما ضعیفه حال و حوصله این چیز ها رو م نداریم .
عمل باید کرد .
وسلام .
یا علی .
خوش بختانه فروش محدود این برنامه هم تموم شد .
سلام
واقعا کار زشتیه که کار دیگران رو اینطوری بفروشید
نمیدونم چرا مدیران سایت کاری نمیکنن؟؟؟
ساختن سخته اما خراب کردن آسون
البته یه کم بوداره ها
چون احتمال میدم ،آقا/خانم sefareshcrack ، همون سازنده ی این قفل باشه که داره اینطوری محصولش رو میفروشه وگرنه تا الان حتما از پی سی ورلد شکایت شده بود.مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by sasantanha; 28-06-2010 at 15:18.
علیک سلامسلام
بازم از اون جرفها زده شد !!! گفتم که حوصله این جرفها رو نداریم . ( نه شما همه لطفتا تموم کنید حرفها تونو .واقعا کار زشتیه که کار دیگران رو اینطوری بفروشید
از کجا میدونی کاری نمی کنن ؟؟؟؟نمیدونم چرا مدیران سایت کاری نمیکنن؟؟؟![]()
اره : بخدا مردم هم پول مقت بدن بابت برنامه های در پیدی که هنوز 2*2 میزنه هنگ می کنه !!!!ساختن سخته اما خراب کردن آسون
خوش دل : همه حرفهای شماها رو بلدیم ....
جدا ؟؟؟؟البته یه کم بوداره ها
مستر : آقا هستم .چون احتمال میدم ،آقا/خانم sefareshcrack ،
چرا مته به خشاش میزارید ؟؟؟؟ p30 آزاده و هر کسی می تونه آزدانه پیام بده : !!! نه حاجی هرکی کار خودش رو مگنه !!!!همون سازنده ی این قفل باشه که داره اینطوری محصولش رو میفروشه وگرنه تا الان حتما از پی سی ورلد شکایت شده بود.مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما که نکرکی کردیم ؟؟؟؟ وشما هم کرکی ندیدی !!! p30 il به تعدا پست های جهانیش اضافه شد !!!!
واسلام .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)