دوست من پیش شماره 4 رقم اول هست
اونو بزارید
دوست من پیش شماره 4 رقم اول هست
اونو بزارید
این حمید می خواد از همه شماره بگیره![]()
![]()
بله دوست من ، من هم توصیه می کنم وایرلس مودم بگیرید ، فقط در یه صورت نگیرید : 1 _ محدودیت بودجه . 2 _ مطمئن هستید که تا 2 _ 3 سال آینده نیازتون نمی شه .
در غیر این 2 صورت ، به نظرم ضرر نکردید دوست من
برای محدود و نا محدود هم باید بگم که الآن اکثر شرکت ها دور نامحدود رو خط کشیدن ، اکثرا حجمی می دن ، با شبانه رایگان . 128 تا 512 حجمی ، بین 13 _ 14 تومان هست تا 20 تومان ، به ازای حجم اضافه هم از 3 تا 6 _ 7 تومان هم هست .
اگه هم نامحدود بخوای ، شده یه چیکه آب رفته تو زمین ، الآن فقط سپنتا می ده ( تا جایی که می دونم ، از شرکت های PAP ) برای داشتن یه 256 باید چیزی در حدود 50 تومان در ماه بدید به سپنتا ، شرکت های دیگه هم که گفتم ، تو سایت هاشون زدن که ندارن .
یا حق
8851598
اون رقم آخرش رو نمیزارم
حالا میشه لطف کنید و بگید که
وایرلس یا نه؟
مخابرات یا نه؟
محدود یا نا محدود؟
لطفا همه ی شرکت هایی که سرویس میدن رو با بنویسید و سرعتی که میدن رو هم با قیمت بنویسید (همه ی سرعت هارو)
ومدل مودم با قیمت هم بنویسید
دوست عزیز باور کن محدود به دردت نمی خوره !!! از این بچه ها بپرس ببین کدومشون محدود داره .
بابا سپنتا بگیر هم از کیفیت راضی باش و هم از این که نامحدود است . در ضمن من این رو بگم شما تا کنون دیده اید که شرکتی بیاد سرویستون رو شارژ بکنه و ازتون پول نگیره . سپنتا این جوری هست که اگر 1ماه پول ندادین سرویس رو بهتون میده و بدهی رو میزاره پاتون ماه بعد هم که سرویس رو شارژ می کنید حالش رو میبرید .
حرف دیگه ای ندارم اما به عنوان یک شخص که تا الات ISP های زیادی رو دیده و کار کرده " سپنتا " رو پیشنهاد می کنم .
موفق و پیروز باشید
اگر بتونی بیخیال ADSL بشی و ماهی 10 تومن بدی به EDGE ویا همون پرسرعت شده ی GPRS به جرات بهت میگم پولتو دور نریختی
الان من با مخابرات کانکت میشم ولی سرعت توی گوشیم خیلی بیشتر از سیستم هست.
اگر اصرار به ADSL داری من نظرم روی خود مخابراته که سرعتش 128 نامحدود هست ماهی 10 تومن
اگر هم مایه داری برو سرویسهای گرون شاتل رو بردار
یا مثلا اوراکل که 512 ر میده 50 تومن
ولی کلا دور محدود رو خط بکش من که از محدودیت خیر ندیدم ! 3 گیگ خریدیم هرگیگ 5 تومن توی 2 ساعت پرت شد !!!
به درد نمیخوره
به فکر نامحدود باش که بتونی با خیال راحت دانلود کنی
محدودیت اخرش ادم رو دیوونه میکنه.
خدایی من اصلا راضی نشدم هرکاری میخوای بکنی باید وایستی تا اخر شب تا حضرت اجازه بدهند و بتونی دانلود کنی
از خوابت باید بزنی از کلی کارها باید بزنی
خلاصه حال نمیده داداش.
از ما گفتن بود.
سلام
واقعا از نظرات دو دست خوبم که اینطور از طرف همه نظر دادن و اینطور از نامحدود تعریف کردن تعجب میکنم!
اینجا خیلی ها محدود دارن
اگه کسی از محدود خیر ندیده دلیل نمیشه اینو به همه ارتباط بده و بگه محدود خوب نیست
اگه کسی از محدود خیر ندیده درصد زیادیش به مدیریت نداشتن روی حجم بستگی داره
قبول دارم با نامحدود خیال آدم راحت تره
ولی وقتی شما یه اینترنت 128 نامحدود دارین با سرعت 14 15 تو ماه مگه میتونید چقدر دانلود کنید؟؟
بعضی دوستان با شبانه رایگان دارن شبی 800 900 مگابایت دانلود میکنن
باید دید نیاز دوستمون چی هست
اگر دوستمون نیازش فقط وبگردی و روزی چند ساعت هست بله اینترنت مخابرات میتونه مناسب باشه
در ضمن دوستمون گفتن باید بی خوابی کشید واسه شبانه رایگان
ولی آموزش هایی وجود داره که تو همین انجمن هم هست که کامپیوتر خودش روشن میکنه و لینکایی رو که از قبل بهش دادین دانلود میکنه و سر ساعت مقرر خاموش میشه
بیشتر شرکتهام از ساعت 1 رایگان دارن که ساعت 1 خیلیا بیدارن
برای پیش شماره 8851 این شرکتها سرویس میدن که با سایتش میزارم و میتونید قیمتها و سرعتها رو اونجا ببینید
شاتل:
داتک:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قاصدک:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نیونت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پارس آنلاین:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فن آوا:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مودمم عرض کردم به نظر من مودم Asus am602 مودم خوبی هست و مودمهای خوب دیگه هم داریم که میتونید از جاهای زیادی مثل پاساژ ایرانیان در میدان ولیعصر تهیه کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر
سوالی بود در خدمتم
100 % حرف های حمید رو قبول دارم .
ولی حمید جان ، اگه اشتباه نکنم ، شما هم از اینترنت فایندر دیدی ، درسته ؟
من هم چک کردم ، اما لینک نکردم ، چون دیگه اعتماد ندارم ، یعنی فکر می کنم که دیگه نشه بهش اعتماد کرد ، هم چنان می شه ؟ آپدیت می شه این سایت ؟
مطمئنی حمید جان ؟
مخلصیم![]()
![]()
آره
منم بهش شک کردم یه مدته
چون توی سایت یه شرکت وقتی میری پیش شماره رو میزنی ممکنه بگه سرویس میده اما تو اون سایت نیست
ولی خب تنها منبع فعلا همینه
به نظرم آپدیت نمیشه ولی خب تغییرات اونچنانی نکرده
از قبل همین طوری هست
ولی من شماره ایشون رو تو صبانت و آسیاتک هم زدم دیدم طبق گفته این سایت این دو تا ISP تو اون مرکز سرویس نمیدن
این نشون میده هنوز میشه بهش اعتماد کرد
حمیدی جان داداش با همین جمله مهر تاییدی بر تمامی جمله های من زدی
مرسی![]()
من اگر 20 بار وارد اینترنت بشم 15 بارش رو حتمال دانلود میکنم پس کاربردم بیشتر دانلود هست
و اون شرکت هایی که دادین:
کدومشون بهتر هست؟
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------
راستی ADSL +2 چی هست؟
---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------
راستی قیمت هارو کجا نوشته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)