سیستمت توپ میشه فکر کنم سیستم منو قورت بده![]()
سیستمت توپ میشه فکر کنم سیستم منو قورت بده![]()
با تشکر
یعنی اگه نخوام رم رو over کنم dominator برام مزیتی نداره؟
و همچنین آیا مانیتور p23700 کیفیتش خیلی از xl2370 پایین تره ؟یعنی توی بازی ها تاثیر داره؟
در ضمن با این قیمت ها شما به غیر از 1600 cl7 کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
راستی این سیستم با 5870 آیا به خنک کننده احتیاجی نداره؟ و همچنین یه کیس 40-50 تومنی Green براش مناسبه؟
ببخشید اینقدر سوال میکنمآخه ارتقا بعدی 2-3 سال دیگس گفتم یه سیستم توپ جمع کنم.
خیر مزیت خاصی برای شما ندارهیعنی اگه نخوام رم رو over کنم dominator برام مزیتی نداره؟
خیر اختلاف تفاوت محسوسی با هم ندارندو همچنین آیا مانیتور p23700 کیفیتش خیلی از xl2370 پایین تره ؟یعنی توی بازی ها تاثیر داره؟
برای کاربری گیم : 2X2GIG KING MAX DDR3 1333 CL8 با قیمت 110 تومندر ضمن با این قیمت ها شما به غیر از 1600 cl7 کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
اگر فقط یک خنک کننده مجزا برای پردازنده تهیه کنید خیلی بهتر هست.مثلا یک مدل با قیمت متوسط مثل TONIQ TOWER EXTREME 120 با قیمت 48 یا CORE CONTACT FREEZER با قیمت 37 تومنراستی این سیستم با 5870 آیا به خنک کننده احتیاجی نداره؟ و همچنین یه کیس 40-50 تومنی Green براش مناسبه؟
برای کیس هم می تونید GREEN ORBIT را با قیمت 54 تومن بگیرید
پس مانیتور همون p23700 رو میگیرم.
در ضمن از case orbit هم خیلی خوشم اومد آیا از لحاظ فنی هم استاندارد هست؟
در ضمن برای cpu cooler نا وقتی که over نکنم با فن خود AMD برام مشکلی پیش میاد؟آیا توی performance تاثیر داره؟
متشکرم.
این کیس از لحاظ ساختاری با مگنوم 2 یکی هست و فقط به خاطر LCD جلوش از مگنوم گرونتر هستدر ضمن از case orbit هم خیلی خوشم اومد آیا از لحاظ فنی هم استاندارد هست؟
کیس خیلی خوبی هست و نسبت به قیمتش با ارزش هست
تا وقتی اور نکنید میشه استفاده کرد ولی من همیشه برای پردازنده های پر مصرف AMD خنک کننده جدا پیشنهاد میدمدر ضمن برای cpu cooler نا وقتی که over نکنم با فن خود AMD برام مشکلی پیش میاد؟آیا توی performance تاثیر داره؟
امیدوارم این دیگه اخرین سوالم باشه
آیا 5870 در کیس Green Orbit جا میگیره؟من توی مشخصات Orbit خوندم که 29 cm برای VGA جا داره و 5870 27.5 cm هست ولی آیا برای تهویه جا لازم نیست؟
و همچنین آیا فن اضافه مورد نیاز هست؟
متشکرم.
بله جا میگیرهآیا 5870 در کیس Green Orbit جا میگیره؟من توی مشخصات Orbit خوندم که 29 cm برای VGA جا داره و 5870 27.5 cm هست ولی آیا برای تهویه جا لازم نیست؟![]()
بله باید دو یا سه تا فن اضافه برای نهویه کیس بگیریو همچنین آیا فن اضافه مورد نیاز هست؟
برای فن کیس چه مارک و مدلی بگیرم؟ و قیمت حدودی اون ها رو هم اگه میشه لطف کنید.
با تشکر.
سلام.
به امید خدا فردا بعد از ظهر میرم سیستمم رو ببندم .
فقط چند تا سوال مونده بود که گفتم بپرسم بهتره :
ایا در کیس green orbit فن خنک کننده cpu برای oc تا 4 . 4.5 cpu phenom II x 4 965 be جا میشه؟ اگه میشه چند تا مدل فن نیز ذکر کنید تا قیمت 70-88 اگه مدل خیلی خوبی بود تا 100 هم بود اشکالی نداره.
آیا mb 890fxa-ud5 gigabyte در بازی ها به خوبی جواب میدهد؟ و لطف کنید چند مدل mb با خصوصیات تقربا شبیه ud5 ذکر کنید تا اگه نبود اونها رو بگیرم .
در مورد رم هم لطف کنید در رنج قیمت 170 چند تا مدل پیشنهاد بدبد فقط جوری باشه که بعدا 4 gb دیگه بهش اضافه کنم مشکلی پیش نیاد.
در ضمن آیا مانیتور p23700 برای بازی و فیلم و کارهای عادی دیگه مناسب هست؟
بسیار متشکرم و ببخشید که طولانی شد.![]()
به راحتیایا در کیس green orbit فن خنک کننده cpu برای oc تا 4 . 4.5 cpu phenom II x 4 965 be جا میشه؟
Fan Cooler Master - V8:82000اگه میشه چند تا مدل فن نیز ذکر کنید تا قیمت 70-88 اگه مدل خیلی خوبی بود تا 100 هم بود اشکالی نداره.
کولری که پیشنهاد دادم به همراهش فن نیست باید براش جدا تهیه کنید که به همراه 2 فن عالی میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)