جواب این سوال ها رو پیدا کردم لطفا بگید تا چند روز تب و درد و زدن تاول های جدید دارم و از کی میتونم تویی جمع حاضر بشم؟در ضمن پماد کالمین و قرص آسیکلوویر مال چیه؟
جواب این سوال ها رو پیدا کردم لطفا بگید تا چند روز تب و درد و زدن تاول های جدید دارم و از کی میتونم تویی جمع حاضر بشم؟در ضمن پماد کالمین و قرص آسیکلوویر مال چیه؟
بستگی داره
تب خفیف و سردرد کمی ممکنه که ایجاد بشه و خارش شدید که با این دو دارو تا حدی رفع میشه
از 4 روز قبل از ایجاد تاول ها تا 5 روز بعد از آن واگیر دار هست.
مدت کل بیماری دو هفته هست
میشه بگید زدن تاول های جدید تا کی ادامه داره؟
الان سه روزه که شروع شده.
خیلی مراقب باشید که به زونا تبدیل نشه :
((برای کاهش خارش از پارچه، حوله، یا کمپرس آب سرد استفاده کنید.
ناخنها را کوتاه دارید تا بیمار نتواند خود را بخاراند. خاراندن تاولها میتواند باعث عفونت ثانویه شود
حتما پزشک باید رای شما یک داروی ضد ویروسی نیز تجویز کنند ))
ابله مرغان در بزرگسالی به مراقبت بیشتری نیاز داره
دوره ی کومون تقریبا 10 تا 21 روز هست
ولی اینکه یک تاول تا چند روز می مانه دقیقا تعیین نمیکنه.
دوست عزیز لطفا واضح تر جواب بدید!من از اصطلاحات پزشکی هیچی سر در نمیارم!
تا چند روز دوباره تاول های جدید ظاهر میشند و آیا این تاول ها از اینی که هستند بزرگتر میشند و برای اینکه زود تر پس بزنند چیکار کنم؟
در ضمن این کمپرس آب سرد چیه؟
لطفا دقیق و واضح توضیح بدبد.
ممنون.
---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------
راستی من اگه یه ماسک بزنم و توی جمع حاضر بشم باز هم واگیر داره؟
Last edited by gh7reza; 05-07-2010 at 12:47.
دوست عزیز در مورد اینکه تا کی تاول جدید می زنه و تاولها تا کی ادامه پیدا می کنند نمی توان عدد دقیقی گفت . و این بستگی به فرد داره . معمولا دوره حاد بیماری که با افزایش تاولها همراهند حدود 3 تا 5 روز طول می کشه .
معمولا تاولها ظرف یک تا 2 روز به حد اکثر اندازه خود می رسند و بزرکتر نمی شوند.
هیچ کاری نمی توتنید انجام بدهیدبرای اینکه زود تر پس بزنند چیکار کنم؟بیماری دوره خود را طی می کند و بهبود پیدا می کند . تجویز داروی آنتی ویروس آسیکلویر به کاهش شدت و مدت بیماری کمک می کند.
فقط تسکین موضعیهدر ضمن این کمپرس آب سرد چیه؟
احتمال واگیری شاید کمی پائین بیاید ولی نه اونقدر .راستی من اگه یه ماسک بزنم و توی جمع حاضر بشم باز هم واگیر داره؟
البته زونا همان ویروس آبله مرغان می باشدکه سالها بعد در بدن فعال می شود ولی اینطور نیست که آبله مرغان به زونا تبدیل بشه و شما هم هیچ کاری در این مورد نمی توانید بکنیدخیلی مراقب باشید که به زونا تبدیل نشه :تنها کار شاید استفاده از آسیکلوویر می باشد که البته تاثیر آن در پیشگیری از زونا به اثبات نرسیده
![]()
سلام از اصطلاح سختی به کار نبردمدوست عزیز لطفا واضح تر جواب بدید!من از اصطلاحات پزشکی هیچی سر در نمیارم!
حتما مادر ومادر بزرگ تون این اصطلاح رو میشناسندوقتی آبله در بزرگ سالی رخ بده عفونت های داخلی ممکنه گریبانگیر بشه به همین خاطر نباید اصول ایمنی مثل کار وفعالیت داشتن رو نادیده گرفت وباید حتما در رخت خواب خوابید و استراحت داشت
ربطی نداره و هیچ فرقی نمیکنه .باید در محیطی دور از افراد باشید شما حامل ویروس وارسیلا((ابله مرغان)) هستید وباید دوری کنید.راستی من اگه یه ماسک بزنم و توی جمع حاضر بشم باز هم واگیر داره؟
موفق باشی
Last edited by eMer@lD; 05-07-2010 at 18:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)