کاملا باهاتون موافقم! دوست عزیز من هم میتونم بگم فقط برای علاقه افترافکت کار میکردم کلی حال میده!
ولی تصمیم دارم برای درآمدزایی فتوشاپ یاد بگیرم نظرتون چیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنین![]()
کاملا باهاتون موافقم! دوست عزیز من هم میتونم بگم فقط برای علاقه افترافکت کار میکردم کلی حال میده!
ولی تصمیم دارم برای درآمدزایی فتوشاپ یاد بگیرم نظرتون چیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنین![]()
جسارتا با نظر شما تا حدی مخالفم. البته شاید در مورد سریال های تلویزیونی تا حدی حق با شما باشه اما در مورد فیلم های سینمائی زیاد درست نیست. فیلمساز های ایرانی البته شاید نه همشون تشنه استفاده از جلوه های ویژه تو فیلمهاشون هستن. حالا چرا نمی بینیم کسی جلوه های ویژه ی ویژه ای استفاده نمی کنه به این دلیله که کسی نیست که توانایی خلق جلوه های ویژه با کیفیت مناسب رو داشته باشه.
اگه اینطور نیست چرا برای نصف کمتر جلوه های ویژه فیلم ملک سلیمان + موسیقی متن فیلم حاضر شدن یک میلیون دلار به آقای لئو لئو و دار دسته شون بپردازن؟ دلیل این رو هم که چرا با ایشون قرارداد بستن اینطور گفتن که ایرانی ها در ساختن بخشی از جلوه های ویژه این فیلم عاجز بودن !
در ضمن به این هم حتما توجه دارید که افتر تنها یکی از ایزار های جلوه های ویژه است، برای جلوه های ویژه سنگین فقط به عنوان یه ابزار کمکی استفاده میشه.
Last edited by ehsan_nekooee; 22-06-2010 at 20:20.
این راسته که تو کشورهای همسایه مثل امارات و قطر درامد خوبی داره؟
این رو ببینین:
با نرم افزار هایی مثل مایا یا مکس کار کردن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فک کنم راست باشه، به هر حال کسی که اونجا پذیرفته میشه کارشم باید درست باشه .
تا حدی با نظرات موافقم . ببینید من اینجا اگر بخوام حرف برنم فرداش پستم پاک شده حسابم هم یه اخطار گرفته ولی بدونید برای اینکه بتونید از افتر پول حسابی در بیارید دو راه دارید:
1-داشتن یک سرمایه ی قلمبه
2-داشتن برگ ورود به مافیا (برگ ورود = پارتی)
اگر این ها رو ندارید یک کار دیگه هم میشه کرد بری واسه دل خودت کار کنی تا شاید یه روزی یه دری به تخته بخوره
نمیخوام ناامیدتون کنم اما اگه خیلی شانس بیاری میتونی بری تو یه استدیو میکس فیلم عروسی کار کنی
باهاتون موافقم فتوشاپ بهتره!
حرفی که شما می زنید مغایرت کاملی داره با اون ضرب المثل که میگه خواستن توانستن است. مطمئن باشید اگه بخواید و راهش رو درست طی کنید حتما دری به تخته می خوره. البته این هم که روزی یه ربع یا نیمساعت بشینیم افتر یا هر نرم افزار دیگه ای کار کنیم و انتظار داشته باشیم از صد جا برامون دعوتنامه بفرستند هم درست نیست. راه درازی برای موفقیت تو این زمینه یا هر زمینه دیگه ای وجود داره اما به هیچ وجه دست نیافتنی و غیر ممکن نیست طوریکه نامید بشیم و دست از کار بکشیم.
دوست عزیزم مثل این که متوجه نشدی من چی میگم! مگر من گفتم خواستن نتوانستن است؟ آره خواستن توانستن است به شرطی اینکه تو جایی که داری زندگی میکنی دانش گرایی باشه نه پارتی گرایی و باند بازی و خودی و غیر خودی! گرفتی چی میگم؟![]()
من هم میگم تو هر زمینه ای ادم تلاش کنه موفق میشه...درسته تو ایران کار برای اینجور برنامه ها کمه..ولی تو کشورها همسایه خیلی زیاد هست ...در ضمن تو همین ایران هنوز خیلی ایده ها هست که به واقعیت دست نیافته...همیشه بدونید دنبال ایده جدید و چیزی باشید که تو اون کشور یا شهر نیست....
این حرفی که شما میزنی درسته اما نه در بخش هایی که بکر و دست نخورده موندن. تو همین ایران خودمون مگه چند نفر هستن که می تونن کاراهایی با کیفیت بالا ارائه بدن؟ چند نفر هستن که با همین نرم افزار افتر بتونن جلوه های ویژه کار کنن؟
تعدادشون خیلی کمه. بازار CG تو ایران بازار بکر و دست نخورده ایه (منظور من کارهای چیپی مثل ادیت کردن فیلم عروسی نیست). پارتی من اگه مرد اول مملکت هم که باشه وقتی کار بلد نباشم و با Work-flow کار آشنا نباشم به چه دردی می خوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)