چرا هر وقت من یه سوال می پرسم اون تاپیک قفل می شه؟!!!!!!!!!
چرا هر وقت من یه سوال می پرسم اون تاپیک قفل می شه؟!!!!!!!!!
ساده ترین چیزش اینه که از مکس خیلی خیلی سبک تر هست.....
ولی سبک بودن زیاد مهم نیست واسه کله گنده ها
---
خوب کلا یه برنامه هست مثل مکس و مایا....
از مکس که برتری داره....آخه هر چی باشه مکس قدیمی تر هست و این جدید تر اومده...و مشکلات پشت سرش رو حل کرده.....
ولی نمیشه به راحتی گفت که از مایا بهتره....
توی خیلی از کارا xsi و مایا در یک سطح هستن...
حالا توی بعضی چیزا مایا برتری داره....توی بعضی چیزای دیگه هم xsi برتری داره....
از XSI واسه همه چیز استفاده می کنن....انیمیشن-مدلینگ- سیمولیشن و ... دقیقا مثل مایا.... ولی یه سری امکانات و ابزار داره که روی هم رفته واسه گیم برنامه بهتری هست....
شدر های ریل تایم خیلی قوی داره...
محیط برنامه خیلی خیلی منظم هست...
توی مادلینگ میتونی NGon ها و Triangle ها رو با یه کلیک انتخواب کنی....
اینترفیس برنامه رو هر جوری بخوای میتونی بچینی....
یه قسمت داره به اسم: ICE_ Interactive Crative Environment که تقریبا شبیه به Particle View مکس هست...
منتهی با ICE میشه همه چیز رو به هم وصل کرد و سیمولیت کرد...هم پارتیکل هم آبجکت و بن و...
خلاصه از یه طرف از مای کم میاره از یه طرف هم از مایا برتری داره....ولی برتری هاش چشم گیر تره تا کمبود هاش![]()
این همون سافت ایمیج هست؟
شما انقدر از مکس بد گفتی از این و مایا خوب که چند تا سوال برام پیش اومد!
آیا کاری هست که با این بشه انجام داد و با مکس نشه؟ با مایا چی؟
کلا می شه راهنمایی کنین که من اگه بخوام یه برنامه دیگه به غیر از مکس رو یاد بگیرم این بهتره یا مایا؟ اصلا لازمه یه چیز دیگه یاد بگیرم؟ آخه به نظر من مکس مشکلی نداره.
و این که به نظرم هر چی برنامه قدیمی تر باشه بهتره! اشتباه می کنم؟
لطفا با دلیل و قانع کننده جواب بدین.
خوب من خودم هنوز مکس هم کار میکنم...
اکثر کارام رو با مکس زدم...
من نمیگم مکس چیز بدی هست... به درد پروژه های غول نمی خوره
آره XSI همون Softimage هست.
خوب تقریبا میشه گفت: عمرا اگه یه کاری رو تو مایا و xsi بشه انجام داد ولی تو مکس نشه
از شدنی توی همه برنامه ها میشه همه کاری کرد...
ولی مکس واسه پروژه های کوچیک تر خوبه و مایا و سافت ایمایج واسه کارای بزرگ تر خوبه...
حالا چرا؟
خوب ببینید...توی پروژه های بزرگ در حد فیلم های هالیوود و انیمیشن های روز دنیا...شما توی بعضی از صحنه ها کارتون خیلی شلوغ میشه....
توی یه صحنه ممکنه 2000 تا آبجکت داشته باشید با مثلا 100 تا آبجکت که فیزیک دارن و 10/20 تا آتیش و آب و خلاصه کلی از چیزای شلوغ کننده...
تا اینجاشو تو هر سه تا برنامه میشه ساخت...هیچ مشکلی هم نیست.....
ولی واسه مدیریت صحنه:
توی مکس مدیریت صحنه خیلی دست و پا گیر و زمان بره....واسه یه شرکت که یه پروژه رو قبول میکنه زمان از همه چیز مهم تره.......هر چی زود تر تموم بشه به طور غیر مستقیم مساوی هست با پول بیشتر...
توی مکس شما باید واسه ادیت کردن آبجکت ها به اونا ادیت پالی بدین....
ولی توی مایا و سافت ایمایج آبجکت ها همیشه در حالت ادیت هستن....
توی مکس هی باید برید به مادیفایر لیست و به آبجکت اسمود بدید....وقتی میخواین اسمود رو بر دارید دوباره باید برید به مادیفایر لیست....
توی مکس شما همش باید از پلاگین ستفاده کنید که هر پلاگینی در کنار یه پلاگین دیگه ممکنه با مشکل مواجه بشه واسه بعضی خصوصیات....
ولی توی مایا و سافت ایمایج همه چیزو با خود برنامه میسازی و به راحتی میتونید اونا رو به هم ربط بدید...
توی مکس خیلی جاها پیش میاد که شما باید از اسکریپت استفاده کنید...
از ریگ کردن و مادلینگ تا متریال و ...(البته واسه کارای شوغ )
Reactor مکس که واقعا چیز به درد نخوری هست در مقابل مایا و سافت ایمایج
کلا سیستم پنلی مکس جوری ساخته شده که واسه مدیریت تعداد بالای آبجکت ها کار کند پیش میره...
ولی مایا و سافت ایمایج از قبل جوری ساخته شدن که مدیریت رو ساده تر کردن و در زمان کمتری میتونید به خیلی از آبجکت ها تغیرات بدید....
به جز اینا کلی خصوصیات ریز دیگه هم هست که در جای خودش مفیده...
مثلا توی مکس وقتی چند تا آبجکت رو Group میکنید...دیگه نمیتونید تک تک آبجکت هاش رو انتخواب کنید...باید حتما از حالت گروپ درش بیارید....
ولی تو مایا و xsi در حالی که چند تا آبجکت گروپ شده هستند...میتونید تکی هم اونا رو انتخواب کنید.
تو مکس اگه 10 تا ّجکت رو بگیرید و بخواین Pivot Point اونا رو جابه جا کنید...حتما باید اونا رو اول گروپ کنید و بعد برید به پنل خودش و اونو جابه جا کنید.
ولی توی مایا و xsi مثلا 10 تا آبجکت رو میگیرید...بعد دکمه insert رو که بزنید Pivot Pont رو میتونید جا به جا کنید.
و خلاصه کلی از اینجور چیزا...
--------------------
خلاصه مطلب...:
همه کاری رو توی هر سه تا برنامه میشه انجام داد....
ولی تو یکی سریع تر و تو یکی کند تر...
قدرت هر دو تا برنامه مثل هم هست....واقعا خیلی سخت هست که بگیم کدوم بهتره که برید کدوم رو کار کنید...کلا می شه راهنمایی کنین که من اگه بخوام یه برنامه دیگه به غیر از مکس رو یاد بگیرم این بهتره یا مایا؟ اصلا لازمه یه چیز دیگه یاد بگیرم؟ آخه به نظر من مکس مشکلی نداره.
ولی در حالت عمومی...مایا گزینه بهتری هست .....اکثر جاها با مایا کار میکنن . این میتونه واستون در آینده مفید باشه...
یاد گرفتن xsi توی ایران...در حا حاظر فقط به در کار تک نفره میخوره....( به جز موارد و شرکت های خاص )
ولی به نظر من حتما به جز مکس با یکی دیگش هم کار کن....
حالا وقتی به جز مکس با یکی دیگش هم کار کردی..کار کردن با اون سومی هم خیلی راحت میشه
تو همه موارد که نه ولی تو این مورد مکس و مایا و... تقریبا میشه گفت اشتبهو این که به نظرم هر چی برنامه قدیمی تر باشه بهتره! اشتباه می کنم؟![]()
Last edited by G LADIATOR; 22-06-2010 at 10:46.
خیلی ممنون.
واقعا لطف کردی اینقدر خوب این همه رو تایپ کردی.
فقط نگفتی که حالا من سافت ایمیج رو یاد بگیرم یا مایا. اگه همین جوری توضیح بدی خیلی خوب می شه.
و یه سوال دیگه. کند بودن مکس برای نشون دادن ریل تایم رندر در ویوپورت نیست؟ اگه اینه که می شه خاموشش کرد!؟!
ویرایش کردی جواب رو دادی!!!!!!
مگه مکس رندر ریل تایم تو ویوپورت نشون میده ؟و یه سوال دیگه. کند بودن مکس برای نشون دادن ریل تایم رندر در ویوپورت نیست؟ اگه اینه که می شه خاموشش کرد!؟!
من معمولا یا پست نمیدم...یا پست میدمواقعا لطف کردی اینقدر خوب این همه رو تایپ کردی.
منظور من از کند بودن سنگین اجرا شدن نبود...منظورم طولانی شدن مدت انجام یه کار بود....
ببین:
مکس مثل: Internet Explorer 6 هست
مایا و xsi مثل: Fire Fox
با هر دوتاش میشه همه جای وب وول خورد...ولی Fire Fox یه چیز دیگش
مثال رو داشتی؟![]()
Last edited by G LADIATOR; 22-06-2010 at 11:40.
یه سوال
میشه به صورت مستقیم با xsi بازیم ساخت؟
فک نکنم بشه کل یه بازی رو تو خود xsi سخات...حالا هر قد هم که ساده باشه....
ولی خوب من اطلاع 100% دقیق ندارم.....ولی بهش نمیخوره که بشه
ولی اینجوریا که میگن... از xsi خیلی خوب میشه همه چیز رو یه راس اکسپورت کرد به انجین هایی مثل: xna_cry engine و ...
فک کنم همون Metar Gear رو هم همش رو با xsi زدن...بد اکسپورت کردن تو انجین خودشون و تغیرات و اسکریپت های نهایی رو بهش دادن....
داشتم تو اینترنت سرچ میکردم یه چیزه جالب پیدا کردم ...واسه خودم جالب بود
Versions and upgrades
Our plugin supports SoftImage XSI 6, 7 and 2010.
Like all our plugins, fryrender for XSI can be downloaded free of charge by our customers and DEMO users. The latest version of the plugin will always be available on this page.
The XSI plugin is fully compatible with fryrender and Arion.
Fryrender Galleryکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by KOJIMA; 25-06-2010 at 22:10.
Maxwell فکر کنم واسه XSI اومده ولی نمیدونم چه ورژن هایی رو ساپورت میکنه اگه کسی میونه بگه تا منم بدونم
اگه خبری از پلاگین ها یا انجین های دیگه XSI دارین بزارین اینجا تا من و سایر دوستانم فیضشو ببریم
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)