بین اینا اول ان8 اگه صبر نداری امینا..........![]()
بین اینا اول ان8 اگه صبر نداری امینا..........![]()
سلام . من هم قبل از اینکه x6 بخرم همین گزینه ها رو داشتم .ولی واسه خودم یه دلیل هایی آووردم بعد رفتم x6 خریدم .
omina 2 : یکی از آشناهام از همین گوشی داشت . متاسفانه گوشیش خراب شد و به خاطر داشتن گارانتی گوشیش رو واسه تعمیر بردن دوبی واسه تعمیر . بعد از 2 ماه درست کردن و آووردن .گوشی که خریده بود 500 فروخت 150 .که اصلا ارزشش رو نداره .
diamond 2: همه کسی شده .
n8 : حالا حالاها باید صبر کرد وقتی هم اومد تازه باید ببینی قیمتش چنده .
ربطی نداره خوب از ایران می خرید با گارانتی اصلی...........اگه این جوری باشه پس من گوشی نخرم می سوزه......اتفاقا امینیا گوشی عالیه..............
![]()
1:بنظر من کلا دنبال ویندوز موبایل نرو! نظر شخصی من اینه که کیفیت صدا و تصویر کمتری دارند!
2:نمیدونم مموری چقدر برای شما مهم هست ولی بنظر من X6 بزرگترین ایرادش عدم پشتیبانی از مموری کارت هست! مثلا گوشی هایی که مموری میخورن مثل 5800/N97/... بصورت تئوری تا 32 گیگ ساپورت میکنن! ولی 99% اطمینان دارم که بالاتر هم پشتیبانی میکنند یعنی از سری SDXC! مثلا N97 حافظه 32گیگ داره+ یک مموری 32 گیگ میشه 64 گیگ! در مقابل x6 فقط 32/16/8 گیگ! نمیشه افزایش داد!
3:بدلیل اینکه کیفیت صدا برات مهم هست یه نظری هم به سونی اریکسون داشته باش! تجربه من اینو برام ثابت کرده که همه محصولات سونی و سونی اریکسون کیفیت صوتی خوبی داشته اند!(شاید بهترین نباشند ولی از بهترین ها هستند)
4:امکانات دیگه رو فدای "صفحه خازنی نکنید"!!!
مثلا من خودم N97 دارم! حداقل 2 3 روز هم با 5800 کار کردم! میزان حساسیتش فوقولاده راضی کننده هست! مهم ترین چیز این بود که هر جا لازم بود که کار دقیقی انجام بدم که با انگشت نمیشد، از هر چیزی بعنوان قلم میتونم استفاده کنم(کلید/خودکار/مداد/فیش 3.5mm که مال هدفون هست/و...)
بطور کلی در بین گوشی های HIGH END نوکیا من برتری نسبی رو به n97 میدم (برتری نسبی نه مطلق!!!)
نمایشگر خازنی x6 برتری کامل نداره! در مواردی صفحه مقاومتی برتری داره! درضمن این صفحه 100% ضد خش هست؟ کسی تست کرده؟ چون نمیشه روش برچسب چسبوند!
کیفیت صدای خروجی گوشی از طریق هدفون زیاد اختلافی نداره(بنظر من کمتر کسی متوجه اختلاف کیفیت بین 5800/N97/X6 خواهد شد)
کیفیت اسپیکر x6 برتری کامل دارهحتی 97 رو سوسک میکنه!
برای شخص من داشتن کاور برای لنز دوربین خیلی مهم هست که x6 نداره!
آقا امنیا 2 بخر شک نکن
کیفیت صفحش که عالیه ... amoled هست ... هیچ فرقی با امنیا اچدی نداره ... فقط چون تاچش مقاومتیه اون لایه تاچش یکم خیلی کم کیفیت صفحه رو از امنیا اچدی پایینتر میاره ... از نوکیا که کیفیت صفحش خیلی بهتره
صداشم هم تو اسپیکر هم هدفون عالیه ... از ان97 که بهتره ... از x6 هم بلندتره
لطفاً از روی حدسیات نظر ندید ... امنیا 2 با اینکه ویندوز موبایله از نظر مولتی مدیا هم بسیار قویه
قیمتش فک کنم تا 430 رسیده باشه ... شک نکن تو خریدش[COLOR="Silver"]
از ایران خریده بود . من دلایل خودم رو گفتم . نگفتم که شما به دلایل من استناد کنید .
من چون همچین حالتی برام پیش اومده بود این ها رو گفتم .
آخه حرفای شما یکم عجیبه
میگی از ایران خریده بعد واسه گارانتی فرستاده دوبی ؟!
خب گارانتی سامسونگ پارس مایکروتله که همه کارشو تو ایران میکنن و اصلاً گوشیو خارج کشور نمیفرستن
بعدشم گوشیش مگه تعمیر نشده پس چه دلیلی داره که 150 تومن بفروشتش ؟
منفجرم بشه بیشتر از 150 تومن میخرنش![]()
کلاً میگم حرفای شما عجیبه
بعدشم اصلاً منظور شما چیه ؟ میخای بگی زود خراب میشه ؟ دیگه همه فهمیدن کیفیت گوشیهای سامسونگ از بقیه برندا بالاتره ... مخصوصاً تمیرکارا که گوشیو باز میکنن و میدونن از چه لوازمی توشون استفاده شده
اصلا از نظر شما حرفای من غلط باشه . من گفتم دلایل خودم به کسی و برندی یا چیز دیگه ای بی حرمتی نکردم .
اون دلایل رو فقط واسه t2download زدم که تو تاپیک x6 جوابمو میده .
---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
حالا هم اگه مشکلی دارید بگید من اون پست رو پاک کنم .(متنشو)
ببین دوست عزیز شما یه حرفی میزنی و دوستمون داره با منو شما مشاوره میکنه و به حرف منو شما استناد میکنه
اگه من چیزی نگم خب دوستمون فک میکنه منم حرف شمارو تایید میکنم و به یه نتیجه اشتباه میرسه
منم چیزیو که میدونم میگم تا دوستمون همه نظرات رو بخونه و خودش تصمیم بگیره کدومش درسته و به اون استناد کنه
مثل اون دوستمون که میاد میگه صدا و کیفیت صفحه امنیا2 پایینه که کاملاً اشتباه هستو منم وظیفمه اون چیزیو که میدونم بگم
همین دیشب امنیا 2 رو با e52 مقایسه کردم و e52 در برابر امنیا کاملاً بی رنگ بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)