نرم کننده که بدتر میکنه !
تافت هم یکی از مزخرفترین و اسیب زننده ترین محصولات هست.
نرم کننده که بدتر میکنه !
تافت هم یکی از مزخرفترین و اسیب زننده ترین محصولات هست.
یه دفعه ولا بزنی موت خیلی سبک میشه و تا مدتی بسته به موت صاف می مونه و ریزش و سوختن هم تو کارش نیست اگر حرفه ای زده بشه آشنا دارم واسه این کار تو میر داماد __ 30 تومن می گیره یارو ایتالیا بوده ... کارش خوبه .. توی جردن هم اشنا دارم بیشتر می گیره .. توی الهیه هم می شناسم..
ژل مرطوب زیاد حال نکردم خودم.. اتوسا می زنم..
من ولا زدم ار حموم میام ژل می زنم و با شونه خط می اندازم و پشتشو می بندم بعضی موقع ها..
دیگه موت همینه کاریش نمیشه کرد مگر اینکه کارهایی که بهت گفتم رو انجام بدی..
سرم ربطی به حجم مو نداره .. تافت هم همین طور..
تو وقتی ولا می زنی موت می خوابه می شکنه و مشتی ژل می زنی ...
سوال :
موت فره یا کمی موج داره ؟ یا صافه ؟ پف داره ؟ وز داره ؟ چند سانت بلنده ؟
Last edited by dsa dsa; 18-06-2010 at 13:25.
من تهران نیستم !
موهام صافه بعد از اینکه از حموم میام بیرون و موهام خشک میشه موهام حجمش خیلی زیاد میشه!
اندازش هم الان زیر لبم رسیده.
خب پس بهترین کار اینکه ژل بزنی بعد از حمام که موت مرطوبه تا حجم نزنه بالا. به نظر من..
راه دیگه ای نیست..
مقایسه درست نیست هیچ دو نفری مانند هم نیستند و هر کس خصوصیات شخصی خود را دارد .![]()
حرف شما منطقیه اما من چیزی رو که میبینم میگم من وقتی میبینم که طرف موهاش یه حالت براقی داره و خوش حالت هم هست پس این صد در صد یه چیزی به موهاش زده دیگه و من دنبال اون هستم !
با اینکه از ژل اصلآ خوشم نمیاد ولی امتحان میکنم نتیجش رو میگم با اینکه فکر نمیکنم جواب بده!
سلام و درود
وقتی نعمتی رو داری ممکنه چند مشکل داشته باشی ولی وقتی نداری صدها مشکل.
دوست عزیز ممکنه با بالا رفتن سنتون از حجمشون کم بشه ولی فعلا بهتر ه از ژل گیاهی وطبیعی کتیرا استفاده کنید هر چه با موهاتون بیشتر ور برید جهت حالت دادن هر روز و هر روز قدرت و عمر موهاتون به تناسب ژنتیکی(موروثی)کم میشه.
کرم مو با اتو مشکلت رو حل میکنه !!!!!
به نظر من شما باید با یه آرایشگر حرفه ای صحبت کنی و اون موهاتو ببینه و بگه باید چیکار کنی .
اینطوری فقط میتونی حدس و گمان بچه ها رو بفهمی . چون ما نه موهاتو دیدیم نه از جنس و مدل و حالتش خبر داریم .
با توضیح دادن شما هم نمیشه دقیق جنس و مدل مو رو فهمید .![]()
خوب قرار شد ژل رو امتحان کنم و نتیجش رو بگم که از قبل میدونستم!
ژل هم چاره ی مناسبی نبود چون علاوه بر موثر نبودنش موهام رو هم طبیعتآ خشک میکنه که من از این حالت متنفرم.
الان این چی زده به موهاش؟ (تو برنامه ها هم دنبالش میکنم همیشه موهاش براق و رو فرمه.)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)