با تشكر از نضر همه دوستان.فقط 2 تا سوال!!
1.راستش من خودم طرف دار intel ام اما مي خوام amd رو هم امتحان كنم فقط شنيدم cpu هاش داغ مي كنن همچين چيزي صحت داره؟
2.كدوم يك از مادر بردهايي كه گفتين cross fire ميشه و اگه من يه 5850 بخرم بعدا يه دونه هم بذارم چقدر فرق مي كنه؟ يعني به صرف است يه مادر برد بخرم كه cross fire رو هم ساپورت كنه؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
سلام
پردازنده های amd دمای بالاتری نسبت به پردازنده های اینتل دارا هستند چون پردازنده های جدید اینتل از فناوری 32 نانومتری استفاده می کنند ولی پردازنده های amd از فناوری 42 نانومتری اما این حرف به معنی داغ کردن پردازنده های amd نیست
این حرف به این معنی هست که اگر مثلا پردازنده ی اینتل دارای دمای 30 درجه باشه پردازنده ی amd دارای دمای 35 درجه هست(این اعداد مثال هستند )
در نتیجه به دلیل دمای بیشتری که تولید می کنه از قابلیت اورکلاک کمتری هم برخوردار هست
اما این رو باید در نظر بگیرید که اگر خواهان قابلیت ارتقای خوب در آینده هستید و قصد خرید پردازنده زیر 200 هزار تومن را دارید ، باید از پلتفورم amd استفاده کنید که از همتای اینتلی خودش در قیمت برابر قوی تر هست (منظورمجموع پلتفورم : مادربرد + پردازنده)
ضمن اینکه دیگه پردازنده های سوکت 775 در حال انقراض هست و به قول لینک زیر ناقوس مرگ core 2 due با حضور پردازنده های core i3 به صدا دراومد :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در نتیجه از گرمای بیشتر amd ترسی نداشته باشید که این حرف به معنی داغ کردن نیست
برای سوال دوم باید بگم که پردازنده اگر می خواهید در آینده از دو کارت گرافیک استفاده کنید حتما باید از پردازنده ای قوی برای سیستمتون بهره ببرید طبق لینک زیر:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در این لینک می بینید که دو کارت گرافیک 5870 با پردازنده ی اتلون 440 از یک کارت گرافیک 5850 همراه با پردازنده ی core i7 920 ضعیف تر عمل کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این حرف به این معنی هست که برای استفاده از دو کارت گرافیک یا حتی یا بیشتر و یا استفاده از کارت های دو هسته ای باید از پردازنده ای قوی استفاده کنید اما طبق جمع بندی همین بنچمارک همین پردازنده ی اتلون 440 برای کارت های تک هسته ای کفایت می کنه و همین پردازنده بازده به قیمت خوبی رو می تونه ارائه بده و در واقع بر اساس بودجه میشه بهترین کارایی به قیمت رو برای گیم در کار تهای تک هسته ای یا تک انتظار داشته باشیم